AiKaaaSaaap @ 10.05.2023 14:36Ļenka, Tev šito tagad var piedēvēt?
TikiTaki @ 10.05.2023 13:30Ai kā man besī vīrieši, kas bērnus paņem šad tad pa nedēļas nogalēm, ved uz izklaidēm un ceļojumos un uzskata, ka ir labie tēti un māk pareizi audzināt bērnus.
Tas jau nekas, ka viss reālais audzināšanas smagums gulstas uz mammas pleciem.
Kā saka - gudri dir** nav malku cirst.
Un tā Andra slavināšana priekšā un pakaļā.... Mož CV ar rakstīs (ja tāds būs vajadzīgs) pie prasmēm - man ir vislabākais vīrs pasaulē un viņš ir vislabākais tētis.
tur runā KatjaPikachio @ 10.05.2023 11:55
Tieši to pašu gribēju rakstīt. Viņa visu laiku runā par sevi trešajā personā.?
Knabsab @ 10.05.2023 15:30Man izskatās, ka Ļenkai apriebies, ka Keitija tik daudz pie viņiem dzīvojās un tāpēc tagad dara visu, lai Madara nelaistu vairs meitu pie viņiem. Ļenkai 100 gadus nav vajadzīgs ne kāds no saviem, ne Tefteļa bērniem.
AiKaaaSaaap @ 10.05.2023 11:40jā, pat artrītu pati spēj sev izārstēt, tad mugura ir fuflo
oioioi @ 10.05.2023 15:57
Vai šodien mugura vairs nesāp? Vakar bija veseli divi storiji momentā uzreiz pēc laiva. Šodien neviena vārda. Hmm..
vivii @ 10.05.2023 15:49
Ja jau Liene izteicās, ka viņa mēdz izjust greizsirdību uz Miu, tad gan jau viņa izjūt greizsirdību x2 uz Keitiju, it īpaši tāpēc, ka tā ir Madaras meita un līdzīga Madarai. Kāda ironija, ka Kivim tieši Keitija ir mīļāka (tā vismaz izskatās un izklausās)
Lorra @ 10.05.2023 16:37Kā Liene vispār spēj visu vienmēr sačakarēt ? Nu reāli. Viņai tagad bija iespēja paspīdēt Zeltiņas acīs, nu bija iespēja atkal iejusties kaut mazdrusciņ pie sabiedrības dāmām, un ko šī? Pilnīgi pie pakaļas, svarīgāk iebuhāt un uztaisīt pazoru. Reāli ar šo riktīgi noraka sevi. Domāju tagad daudzi pārliecinājās, labāk ar Kiviču netaisīt nekādas sadarbības. Būšu šokā, ja vel kāds pīsies ar viņu.
Kas tur bija? Pālī? 🤣Lorra @ 10.05.2023 16:37Kā Liene vispār spēj visu vienmēr sačakarēt ? Nu reāli. Viņai tagad bija iespēja paspīdēt Zeltiņas acīs, nu bija iespēja atkal iejusties kaut mazdrusciņ pie sabiedrības dāmām, un ko šī? Pilnīgi pie pakaļas, svarīgāk iebuhāt un uztaisīt pazoru. Reāli ar šo riktīgi noraka sevi. Domāju tagad daudzi pārliecinājās, labāk ar Kiviču netaisīt nekādas sadarbības. Būšu šokā, ja vel kāds pīsies ar viņu.
Stīvs Gulbis @ 10.05.2023 16:36Es atkal nevaru beigt uzjautrināties par Lienes vārdu izvēli vakar live sarunā sevi nosaucot par mietpilsoņu ģimeni. Jāteic gan, ka es tam 100% procenti piekrītu!!! Bet diez vai mūsu filoloģe saprot, ka tas nu galīgi un nemaz nav kompliments!! ?
Mietpilsonis - Cilvēks, kam ir raksturīgs šaurs redzesloks, sabiedrisko interešu trūkums un šauru, savtīgu personīgo interešu izvirzīšana par galveno.