C00L Dzipsy @ 29.10.2021 16:00
KOLOSĀLIE salāti!
Ļenka, tev jau gandrīz sāk sanākt!
Tikai ar jēlu lasi baigi aizrauties nevajag, it sevišķi Norvēģijas lasis, kuru audzē mākslīgajā vidē barojot ar pesticīdiem! Norvēģijas laši ir pilni ar toksīniem.
Es domāju, ka nemaz tās naudas viņiem nav tik daudz, lai baigi šikotu ar ēdienu, pirktu svvaigu gaļu, dārzeņus, graudaugus utt.
Esmu bijusi Norvēģijā un man pilnīgi nav svešas dažādu pārtikas produktu cenas. Un, lai nestāsta, ka kvalitatīvi produkti ir lētāki kā Latvijā. Lienes sekotājas, kuras nav bijušas tālāk par Rīgu, tam varbūt arī notic. Bet - tas nu tā.
Kas ir salātos - pildītas olīvas ar lasi vai papriku no metāla bundžas, kas garšo pēc nenosakāmas masas, jo līdz īsto olīvu garšai tur kā līdz Mēnesim. Salātu lapas, marinēti ķiploki... Lasis - izskatās, ka tie ir kaut kādi atgriezumu gabaliņi no vēdera daļas. Ķiplokus noteikti pastiprināti ēd, jo a la rūpējas par veselību. Nezinu gan, vai Andris ir sajūsmā no šāda ēdiena. Bet, var jau būt. Katram savs.
Iespējams, ka tā nostrādājies, ka pār lūpu nevar pāršpļaut darba dienās un vēl dzīvo no "iekšējām rezervēm".