0meitene0 @ 21.10.2021 19:47Kāpēc Andrim feeda jāliek bildes ar dzīvokli??, tā kā pusaudzis, kas no mammas mājām pirmo reiz izvācās. Liene gan nepaspèja fonā kādu plīša mantiņu un jogas paklājiņu nolikt
McSara @ 21.10.2021 21:42Nepiekrītīšu gan, ka tie sēņu salāti ir labi. Pirmām kārtām, estētiski nebaudami! Otrām kārtām, salāti? Tas tiešām būtu jāatrāda, vai pasarg Dies' recepte! Sarežģītības pakāpe: augstākā!
Es personīgi neatrādu virtuvi, vai ko gatavoju, man pietiek, ka draudzenēm apmainamies ar bildem un kādiem knifiem! Vispār es daudz lasu par slaveniem pavāriem, paskatos viņu video! Ir vērts macities no tadiem kas ar Mišelina zvaigznēm darbojas, Jo ir kur tiekties un augt!
Lienes kulinārija ir vairāk kaut kādam pusaudzem, kuras sāk gatavot pašas! Pļiku pļeku varētu saukties Lienes recepšu grāmata!
Par Paulu Freimani, viņa iziet uz veselīgajam receptēm, un vegeta nav manīta! Vismaz par ko apsveicami ir Freimanei, tas maltīšu bildes ir loti skaistas un estetiski baudamas!
Vai čuraju karstu ko viņa gatavo? Laikam jau nē, bet bildes nenoliedzami skaistas!
Seina @ 21.10.2021 21:47
bet ne visas tā domā kā tu. Es redzu to, ka IG dalās ar šāda tipa bildēm, nevis kā receptes šedevrs, bet vienkārši nošēro, ko pagatavoja, pierakstot klāt sastāvdaļas. Kur rakstīts, ka jāatrāda tikai Mišelin līmeņa ēdiena šedevrus? Visa parastā tauta liek storijos savus ēdienus, kurš vairāk, kurš mazāk un šāda bilde kā Lienei šie sēņu salāti jau noteikti ietilpst "estētiskajos" rāmīšos, jo tieši šādas liek arī visas citas, tajā skaitā arī daudzas te norējējas.
Apple of my eye @ 22.10.2021 21:45Kiviča atkal aicina "sportot" (pati tikko uztaisījusi slavenos 50 pietupienus). Speciāli uztaisīju, lai saprastu, cik tad tas aizņem laika. 1 minūti un 58 sekundes :D Jebal, Liene, beidz to saukt par sportošanu :D
Apple of my eye @ 22.10.2021 21:45Kiviča atkal aicina "sportot" (pati tikko uztaisījusi slavenos 50 pietupienus). Speciāli uztaisīju, lai saprastu, cik tad tas aizņem laika. 1 minūti un 58 sekundes :D Jebal, Liene, beidz to saukt par sportošanu :D
LaikamGarlaicigi @ 21.10.2021 23:59Manuprāt, lieki cepties par garlaicīgu saturu.
Labi vai slikti, garšīgi vai negaršīgi salāti, ar vai bez vegetas...
Plankot džinsās vai leggingos, kas tikai izskatās kā džinsas...
Jauns dzīvoklis vai no cita leņka istabas filmētas...
Bija laiks, kad man likās šī diskusija beigsies ar 1-3 nekrologiem. Tādā ziņā prieks, ka viss iegājis sliedēs, kur aprunājam salātus un sporta apģērbu, līdzīgi, kā meitenes aprunā ietekmeles otrā foruma diskusijā.
Ka tik Andra meitas, Madaru, Jāni no Cēsīm, Buli, un visus pārējos Latvijas, Norvēģijas un interneta iedzīvotājus liek mierā, lai mazāk dzer un lai Liene beidz patoloģiski melot par visu savā dzīvē.
AnnijaB @ 26.10.2021 18:13Atkal kotletes ar tiem sīpoliem.?? vai arī sīpoli ar gaļu??
jenna @ 26.10.2021 18:57
Man, piemēram, vienalga ko viņa ēd un cik pietupienus spēj izpildīt, bet atkal jau storijos uzpeld fragmenti no topošās grāmatas. Un viss pa vecam, tie teksti izklausās pēc kārtējās samazgu liešanas, kas ir vienkārši pretīgi. Viņa to vien dara kā visiem vēl priecīgu prātu un lej žulti.