Hubabuba @ 01.05.2023 19:05
Es šo palaidu garām, kuram viņa izteica atbalstu?
Tieši to pašu iedomājos. Man bail, ja kāda no meitām paliek ar to mātīti 😬ZapeNape @ 01.05.2023 10:37Tik zemiski, atkal Keitiju iepinusi. Mīlot, kā pašas meitu, tad jau nemīl. Madarai būtu nopietni jāpadomā, vai Keitijai ir droši atrasties kopā ar psihiski nelīdzsvarotu cilvēku. Nezinu, vai viņa lasa Lienes murgus, bet es reāli uztrauktos par sava bērna drošību. Kas zin, ko kāda balss var likt izdarīt? Jātieki bez galvas jau jāj pa Rundāles pili.
Knabsab @ 01.05.2023 19:19
https://failiem.lv/u/t3qqnmdtm
Redz tiesa neesot bijusi, nekrietnie delfi atļaujas publicēt info par tā pretekļa izdarībām. Lienei Liepiņai žēl tādu tipiņu
Knabsab @ 01.05.2023 19:19
https://failiem.lv/u/t3qqnmdtm
Redz tiesa neesot bijusi, nekrietnie delfi atļaujas publicēt info par tā pretekļa izdarībām. Lienei Liepiņai žēl tādu tipiņu
Precīzi ! Lasot to dzimšanas dienas apsveikumu, pārņēma tik negatīva sajūta, it kā kāds būtu nomiris. Gan jau, ka plekste dziļi iekšēji pārdzīvo ,ka jāklis bija svarigāks par savām meitām.visslabi @ 01.05.2023 12:37
Liene visu priekšā iet uz īso. Tā konkrēti. Ir jau ārstējusies gan Gintermuižā, gan klosterī, kad Bulis pameta. Televīzijas cilvēki, kuri filmē Lieni, lūdzu, neignorējiet Lienes mentālo veselību, piedāvājat ārstēties un palīdzību. Viņa jūk prātā. Nodzeras un apdraud ne tikai Miu, bet nu jau arī Madaras meitu. Taču paskataties, kas notiek? Ko viņa murgo? Tēvs nav atņēmis Lienes meitas. Tēvs meitas pasargāja no traumas. Kivičs parūpējās, la meitenes nevēlētos dzīvot apstākļos, kuros māte pārdzērusi jēgu drāžas bērnu klātbūtnē. Šķiet Lienei šis dzīves posms ir aizmirsies, jo pārsvarā bija zem grādiem. Nez kur meitām bija iet, kad mātīte izpārdeva savu iedzīvi, lai ar kiviču pārvāktos uz Spāniju. Abi skaļi bļāva, ka dosies prom no Latvijas, ka te viņus nesaprot. Liene, ieslēdz atmiņu! Kā tavas meitas jutās, ko? Zinort, ka māte taisās prom ar savu štuceru, reāli pamet viņas! Ārstējies! Ko var murgot!
EmilijaArm @ 01.05.2023 19:46
interesanti, ka Delfi par šito pārīti neraksta jau laikam gadus četrus, bet viņai kaut kāda vilšanās par kaut kādiem virsrakstiem :D duma zoss
jap, apskatījos - pēdējā ziņa ir par viņu aizbraukšanu uz Spāniju https://www.delfi.lv/temas/liene-skulme/
no tā visa tikai tas, ka albūms izgājis.Melllllene @ 01.05.2023 20:21
Neesmu cītīgi sekojusi viņu dzīves gaitai, bet, vai kaut kas no rakstā minētā ir piepildījies? ??
kuranavliene @ 01.05.2023 16:52Mani sāk uztraukt kaut kas cits.To ka Liene ir tādā stāvoklī un tur vēl iespējams atrodas Keitija,kura ir Madaras kopija.Tur tiešām jāizvirza prasība lai tēvs tiekas bez Lienes,jo ja Keitija ir viegli ietekmējama,tad Liene var saindēt viņas prātu.Uz izskatās ka Keitija ļoti bieži sākusi ciemoties.Un iespējams ka Madara nezina šito visu,jo neseko Lienei!
atteicās, Jo pati Lenka mammu un māsu aprunāja, ka vinas esot Lenku palikusas zem Ārena? Plus vēl visi ārprāta vārdi no teftela. Pilnīgi saprotu, kāpēc atmeta ar roku. Lai tiek galā pati.visslabi @ 01.05.2023 13:28
Es domāju, ka tieši dēļ tā, ka lienei kontakts ar savu ģimeni it pilnībā trūcis, arī iet uz īso vēl vairāk. Ja būtu bijis kontakts un lienes māte atzītu Miu par mazmeitu, tad būtu vismaz komunikācija un virzītu uz pareizu dzīves virzienu. Būtu kaut nedaudz rezpekts. Es domāju, ka tas ka lienes māte pati atteicās no savas meitas, kad iepriekš turēja viņu grožos un palīdzēja kā var, ļoti iespaidoja lieni komplektā ar alkoholiķi kiviču. Bet ko tur daudz runāt, pašas lienes māte atteicās no savas meitas, kāda problēma lienei bija savas atstāt novārtā. Kāda māte, tāda meita. Tur viss ir slikti. Par Miu, jā - šī bērniņa ļoti žēl. Bet ar varu arī nevar atņemt, tāpat kā lieni uz psiheni aizvest, kaut ir jau tur pabijusi.
5G @ 01.05.2023 20:12Lienīte vienkārši mēģina sev pievērst uzmanību, lai par viņu arī kaut ko beidzot uzraksta ? bet Lienīt, neuztraucies, nevienam tu neinteresē (tikai mums rozā lezbēm) ?
Murka39 @ 01.05.2023 20:42
Madara ar’ nav īpaši gudra, ja vispār pieļauj, ka Keitija tiekas ar Kiviču. Gudra mamma prastu panākt, ka Keitija pati to nevēlas.
MeltedCheese @ 01.05.2023 16:38Tur jumts brauc vēja spārniem.. Meitas "apsveikumā" uzrakstīt man šobrīd blakus čuč tava māsiņa Mia. Kāds sakars? Vēl kkas par Keitiju. Lienei nepieciešama piespiedu ārstēšana. Citādi vienu nakti Andris taps par jātnieku bez galvas.
Bjork @ 01.05.2023 20:40no tā visa tikai tas, ka albūms izgājis.
Tā pieminētā čilīgā atmosfēra ir domāta "lēts mežezers", tāpēc nevedās grāmatas rakstīšana. Tā arī līdz šim mežezers traucē uzrakstīt grāmatu.
smiekligi , bet diez vai Madara seko tai psihajai čūskai. Uz brīdi Ļenkai mute bija ciet ,bet atkal jau sāk visu laiku pieminēt vienu no Andra meitām, lai visi zinātu, ka tiekas . Pretīgā intrigante ! Nu ,protams,tur jau arī ir neveseli saknē, ka viena no meitām tiekas,bet otra nē. Ļenka ,slimā kuce tikmēr sit plaukstasTimna @ 01.05.2023 20:54Jums Madaras storys pie Luis Vuitton veikala nešķiet riktīga ļenkuces izsmiešana? Žēl, ka ciet, nu nekas - nākošreiz ???