Łenka vareetu izdzeesties no instagram un shii diskusija momentaa apsiiktu, taa luuk. Ja jau taa paardziivotu. Neko vinja nepelna tajaa Instagramaa.
Łenka nevis izdzeeshas, bet turpina tupa izpildiities. Ar to arii viss pateikts.
Plus debiilaa seriaalaa nebuutu filmeejusies un vannaa Kivicha sardeli peldinaajusi, ja taa uztrauktu sabiedriibas viedoklis.
Ar Bulja apeneem arii pati ieliida zem kameraam.
Var jau būt, var jau būt... Es droši vien nolēktu no tilta vai sāktu dzert pēc pirmajām šādas man speciāli izveidotas diskusijas 10 lapām, ja tūkstoši (nevis daži desmiti) man nepazīstamu cilvēku gadu no vietas lasītu, cik man nesmuki mati, drēbes, dibens, esmu pretīga žurka, plekste, fū, it īpaši, ja man tiešām nekas nesanāktu un būtu ļoti slikti ar finansēm, un es to apzinātos. Bet tādēļ, ka nav draudu, diskusiju nevarētu dzēst, ka tik forumam nauda par reklāmām nāk, visiem vienalga, kas notiek ar aprunāto cilvēku.
Tā kā man Liene izskatās pēc cilvēka ar ļoti zemu pašvērtējumu, iedomājos, ka viņai varētu būt traki, bet var jau būt, ka tad viņa vienkārši izdzēstu instagram profilu kā te saka, un es sacepos nevietā.