LieneKat @ 10.10.2021 13:26
Es gan uzskatu, ka labāk būt tievākam, nekā ar nelielu riepu un apaļiem vaigiem. Formas ne vienmēr nozīmē tvirtumu, it īpaši tādā vecumā.
Bet vispār daļa komentāru šeit ir nereāli pretīgi, ceru, ka par šādiem komentāriem aprunātie var pasūdzēties policijā.
LieneKat @ 10.10.2021 17:49Esmu te aizstāvējusi (ja tā to varētu nosaukt) Vucēnu, Saulieti, Didrihsoni, Dzenīti, bet neesmu nedz viņu, nedz Lienes fane, vienkārši šajā forumā heits mēdz aiziet heita pēc par lietām, kas vispār nav nekas traks gan izskata, gan rakstura, gan sasniegumu ziņā. Bet laikam tāpēc, ka neesmu modele un man nav vairāku tūkstošu ienākumu mēnesī, man īsti neceļas roka aprunāt sievietes, kas pelna vairāk par mani un/vai izskatās labāk, un tur arī ir mana problēma ;)
LieneKat @ 10.10.2021 17:49Esmu te aizstāvējusi (ja tā to varētu nosaukt) Vucēnu, Saulieti, Didrihsoni, Dzenīti, bet neesmu nedz viņu, nedz Lienes fane, vienkārši šajā forumā heits mēdz aiziet heita pēc par lietām, kas vispār nav nekas traks gan izskata, gan rakstura, gan sasniegumu ziņā. Bet laikam tāpēc, ka neesmu modele un man nav vairāku tūkstošu ienākumu mēnesī, man īsti neceļas roka aprunāt sievietes, kas pelna vairāk par mani un/vai izskatās labāk, un tur arī ir mana problēma ;)
Jums simpatizē tāda veida sieviete kā Liene? Hmm okay, lai tā būtu! Neviens neheitotu, ja viņa neuzskatitu pārējos par kaut kādiem muļķiem!
kristiana_i @ 10.10.2021 18:39Es piekritīšu, ka heits šeit tiešām ir aizgājis kosmosā. Var jau iesmiet, bet nu nez, te jau tiešām sāk likties, ka dažām tomēr skauž kkas. Drīz Liene nevarēs arī elpot, jo redz cik viņa nesmuki elpo.?
Šī diskusija bija jautrāka sākumā, tagad lasu un brīnos par dažu labu.?
Susurrrrrs @ 10.10.2021 18:37
Ļenkas peljnja ir pabalsts, ko shii sanjem par Miu. Par kaadiem tuukstoshiem Tu murgo? Laikam esi viena no mazizgliitotajaa, Ļenas faneem, kura domaa, ka tie nenormaalie filtri ir Ļenas dabiigais izskats, tur liidz modelei kaa liidz meenesim. Un nez vai vinjas saniegums buutu tas skaistumkonkurss pirms10 gadiem, kuru apmaksaaja tas niistais ex viirs, bez vinja naudas pat taa nebuutu.
Un meesls kaa sieviete, nedomaaju, ka te forumaa ir kaada, kura p…. regulaari ar preceetiem, atraadiija vinju apenes un pusplika peldeejaas vannaa, paraleeli kjeercot par savu labo sirdi. Jebkura no shii foruma ir labaaka parto blozgu. Jaa, zemi tev standarti, ja taada buutne shkjie aizstaaveeshanas veerta.
Susurrrrrs @ 10.10.2021 18:43
Nosauc kaadu lietu, kas Ļenai sanaak un izdodas vai Tavupraat ir skaista?
Vieniigais, ko es varu iedomaaties, taas bija taas bizes, bet taas neviena te neapdirsa, gluzhi preteeji - izteicaas pozitiivi. Tkai ilgi tas bizhu un normaaaa dzhempera periods neilga.
Ļenkas peljnja ir pabalsts, ko shii sanjem par Miu. Par kaadiem tuukstoshiem Tu murgo?
veca, kārna , izžuvusi plekste, fuuu!
Pretīga, nodzerusies žurka.
LieneKat @ 10.10.2021 19:16Lai vai kā, šāda veida komentāri nav ok. Es ceru, ka kādreiz šādi teksti publiskā interneta vidē nebūs atļauti/tiks sodīti.
A ja Liene atklāti internetā zākāja Madaru, tad tas bija ok?
Pretrunās ej, neesi nekāda svētā
LieneKat @ 10.10.2021 20:01
Es nezinu, vai Lienes tekstos tika izmantoti tāda līmeņa vārdi, bet te jau taču spriedāt, ka Madarai vajag par to vērsties policijā, kāpēc tad jūs drīkstat izteikties tāpat vai vēl trakāk un daudz ilgāk?
Vajadzēja laikam man pēc bakalaura mācīties tālāk un grāmatas vairāk palasīt, lai es nonāktu līdz vajadzīgajam izglītības līmenim, lai varētu reāli kādu nosaukt par ''žurku, sažuvušu pleksti''.
a ko Tu te dari, laimīgā sieviete? :Dkristiana_i @ 10.10.2021 18:50
Man tiešām vienalga, kas viņai sanāk/nesanāk, skaista/nav skaista.
Konstatēju faktu, ka laimīgas sievietes šādi nepiesienas par visu. Saku, ka bija jautrāka diskusija, bet tagad pārvērtusies par izgāztuvi.