LaikamGarlaicigi @ 25.09.2021 21:41
Liene ir kaut kādu profesionālo izglītību kaut kad izspiedusi (datora grafikas māksliniece vai kaut kas).
Timmas intervijā Liene izstāstīja daudz par savu lielisko izglītību:
- par savu profesionālo izglītību datorgrafikā
- esot bez maz pilote jo aizgāja uz kaut kādiem lidmašīnas kursiem, bet kad Timma jautāja, ar ko Liene prot palidot - atbilde nekā.
- esot bez maz daktere, jo kaut kad pastrādāja kā tulks medicīnas tūristiem kādā vēžu slimnīcā un visu pārzināja tikpat labi kā daktere
Laba intervija. Timma pasmejas par Lieni diezgan bieži, bet Lienei tas iet pāri galvai. Bet... Liene ir arī nedaudz laimīgāka intervijā.
Shameon @ 25.09.2021 22:01Es laikam pat nopirktu to grāmatu. Jūtos kivičiem parādā, tik daudz vakarus esmu rēkusi. Sarkusi un bālējusi viņu vietā. ?
un tas fake profils, jeeeeeb.. ? fake gucci ? Ļenka tu dzer šampi pa 3,50€ kāds gucci ????
Mazaa15 @ 25.09.2021 22:08
Es to grāmatu nepirktu, bibliotēkā labāk paņemtu palasīt ?Nafig, sūdos naudu tērēt ?
Shameon @ 25.09.2021 22:01Es laikam pat nopirktu to grāmatu. Jūtos kivičiem parādā, tik daudz vakarus esmu rēkusi. Sarkusi un bālējusi viņu vietā. ?
un tas fake profils, jeeeeeb.. ? fake gucci ? Ļenka tu dzer šampi pa 3,50€ kāds gucci ????
Miaa @ 26.09.2021 00:37Nu, meitenes, gribat to vai nē, bet kaut kādā veidā jums visām tā grāmata būs jāizlasa. Tad arī šajā diskusijā ies vēl jestrāk, kad katra dalīsies ar savām atsauksmēm par šo literatūras pērli. :D
Susurrrrrs @ 26.09.2021 11:54
Kaads vispaar paraxtiisies izdot, ja tur buus tikai shizofreeniski murgi, kaa sho Madara izseko, draud utt. Plus apdziedaas savu “dabiigo” skaistumu un “slaidumu”. Veel tur vareetu buut iepiitas fraazes anglju valodaa, lai paraadiitu savu “izcilo” anglju valodu. Tjipa drukaa shizofreenisku palagu latviski kaa storijos un tad kaadu vienkaarshaaku fraazi visam pa vidu iemauc angliski ?????
es reāli gribu izlasīt, bet netaisos pirkt 😂 moš kādā bibliotēkā varēs atrast, ja tur tādu štruntu vispār turēt gribēs :DMiaa @ 26.09.2021 00:37Nu, meitenes, gribat to vai nē, bet kaut kādā veidā jums visām tā grāmata būs jāizlasa. Tad arī šajā diskusijā ies vēl jestrāk, kad katra dalīsies ar savām atsauksmēm par šo literatūras pērli. :D
Enazenaz @ 26.09.2021 15:00Tur abas puses ir ar putniem, pavisam noteikti!
Liene visu laiku apmētā Madaru ar sūdiem, bet Madara stāv un klusē. Es nekad to tā neatstātu, pat ja būtu vispieklājīgākais un piezemētākais cilvēks pasaulē.
Savāktu visus šos storijus, visas figņas, ko Liene raksta privāti un pa smago iesūdzētu tiesā par vajāšanu. Bet es pieļauju, ka Madara pati raustās, jo iespējams Andris un Ļenka zina ko tādu, kam nebūtu labi nākt gaismā.
Storijus taa pakulgalva, kad atspirgst, izdzeesh, gruutaak pieraadiit nodariito kaiteejumu.
Scandinavian @ 26.09.2021 15:44
Ja neesi pamanījusi, tad šeit kāda ļoti aktīvi cenšas, lai tā informāciju saglabātos, jo regulāri pārpublicē.
Tad jau kaada, kam Madara draugos, vareetu uzjautaat, vai vajag materiaalu.