Un es vēl nesen rakstīju, ka prieks, ka sākuši jaunu dzīvi, vairs nelieto alkoholu, nelamājas internetā. Ak, cik es biju naiva! :D Nē, nu Andžus, cepuri nost, klusē. Man, ja godīgi, viņu ir žēl. Attiecību sākums likās skaists, tad nokrita rozā brilles, bet bija jau par vēlu - bērns ieņemts, kāzas bijušas. Tagad nekas cits neatliek kā censties ignorēt patiesību, pēdējiem spēkiem mēģinot vēl saglabāt to skaistās, laimīgās ģimenes pasaku, kaut gan pats noteikti labi saprot, ka ieberzies, apprecot Lieni un uztaisot kopīgu bērnu. Dodu tām attiecībām vēl kādu gadu, varbūt divus. Kaut gan jau tagad gribētos Andžum teikt, lai ņem bērnu un bēg, ko kājas nes. Viņš nav slikts cilvēks, kad Liene nav blakus, normāls, sakarīgs vīrietis. Lai domā par Miu un iet prom no tās nenormālās. Jo nu te tagad ir skaidri redzams, ka cilvēkam ir smagi garīgi traucējumi. Mans minējums, ka tā ir šizofrēnija.
Kā izpaužas šizofrēnija?
* Murgu idejas – "Īstenībai neatbilstošas idejas, piemēram, idejas par izsekošanu, iedarbību uz domām, indēšanu, pārliecība par īpašām spējām, īpašu statusu sabiedrībā un tamlīdzīgi. Cilvēks nespēj kritiski izvērtēt savu ideju neiespējamību un neloģiskumu, nav gatavs no savas pārliecības atteikties."
* Halucinācijas - "(..) Nereti „balsis” nosaka saslimušā uzvedību. Viņš sāk izvairīties no sabiedrības, klusē, aizstāvas, muļķojas, veic neizprotamas kustības, grimases."
* Domāšana kļūst juceklīga un neloģiska.
Nu, vai tad neatbilst? Un 100 punkti, ka viņa pati sev raksta tās vēstules. Rakstības stils vienāds, pie tam tās vēstules rakstītas tādā pašā stilā kādā tie komentāri Madarai no viltus profila. Bet visbiedējošākais ir tas, ka, iespējams, viņa pati patiešām to arī nesaprot, jo dara to visu tādā prāta stāvoklī, ka pati pat nesaprot, ka raksta un sūta tās vēstules sev. Gluži kā kaut kāda personības dalīšanās. Katrā ziņā, lai kas tas arī būtu, tur ar steigu būtu nepieciešama speciālista palīdzība, jo nu vairs nav labi.