DamnFine @ 16.03.2023 18:46Liene, pabiksti savu tefteli lai aizved uz tēatri, sapucējies, ieveido matus, un uztaisi bildi, kuru vērts publicēt.
Bildes kvalitāte nekāda, pat acis nevar redzēt. Var redzēt tik to, ka pēc pedikīra prasās
Jā, interesanti. Vai nu baigi lielā sakritība, jo visu dienu bija klusums un te pēkšņi vai arī tiešām lieņuks vai andrīts palūdza, lai pāršero. 😅 Bet gan jau šie tik zemu nekristu. Kā tur ir liene?🤭EsFeja @ 16.03.2023 18:58
Un tieši kā šo piemin, tomēr ir pāršērojis. So sad.
EmilijaArm @ 16.03.2023 20:44Nu mani piemēram Ļenkas kotlešu recepte pārsteidza - pirmo reizi redzu, ka masai jālej klāt kokakola... Wtf, tas ir visiem zināms triks? Ko kola tur dara?
LabaDabaDa @ 16.03.2023 20:46
Atgādina par Lienes sapņu zemi un Lielo Kanjonu, protams!
EmilijaArm @ 16.03.2023 20:44Nu mani piemēram Ļenkas kotlešu recepte pārsteidza - pirmo reizi redzu, ka masai jālej klāt kokakola... Wtf, tas ir visiem zināms triks? Ko kola tur dara?
Knabsab @ 16.03.2023 20:51
To viņa ierakstīja lai mums te ir par ko padiskutēt. Lai novēršamies no galvenās tēmas - biloveds nav vairs nekāds biloveds un viņš pat necenšas vairs izlikties. Savukārt Ļenka met acis uz savu bungu skolotāju ?
Incognito @ 16.03.2023 21:00
Es pat nešaubos, ka viņas dabā ir, neskatoties, ka vecis pie sāniem, meklēt plānu b vai arī vienkārši kādu apbrīnotāju, kas stutēs zemo pašapziņu.
Varbūt salacījusies mūsu komentārus, kad mazā dešele bija pašļukusi pa kreisi un sliktās prognozes viņu attiecībām un nolēmusi pamazām mīt taciņu uz cita vīrieša sirdi/gultu
nu es gan vairak domaju, ka vinas maza desina vairs isti labi nestrada, bet orgasmi atrastie liek veleties ko vairak par to, kas patlaban. Kura tad nesapnotu nedaudz paslukt pa kreisi saja gadijuma :DIncognito @ 16.03.2023 21:00
Es pat nešaubos, ka viņas dabā ir, neskatoties, ka vecis pie sāniem, meklēt plānu b vai arī vienkārši kādu apbrīnotāju, kas stutēs zemo pašapziņu.
Varbūt salacījusies mūsu komentārus, kad mazā dešele bija pašļukusi pa kreisi un sliktās prognozes viņu attiecībām un nolēmusi pamazām mīt taciņu uz cita vīrieša sirdi/gultu
MeltedCheese @ 16.03.2023 21:22Ievērojāt kad forumā meitenes sāka rakstīt, ka anglene viņiem bd līmenī? Liene tagad kko angliski visu laiku mēģina rakstīt. Pat cilvēkiem pus angliski, pus latviski atbild. ???
kuranavliene @ 16.03.2023 22:15Nu var jau par tiem Ļenas izgājieniem un rīcībām ņirgt un tā tālāk un to es pati daru.Bet piesieties jau pie visa....? Kādēļ obligāti jābūt pedikīram? Vai tad nepietiek jau vairs ar to ka nagi ir apgriezsti?
Incognito @ 16.03.2023 20:39Tās bildes, Ļen, nu cik tev gadu… man tādas tizlas, neveiklas bildes bija draugiem.lv, kad man bija 14 gadi
Lorra @ 16.03.2023 14:55Vai pie vainas tās mega Russian Volume skropstas? …nevar saprast.