vivii @ 26.02.2023 21:30
Viņa sākuma saka “tikai” interesanti, bet tas tikai ir saraustīts un tad seko “kā viņas nav mājās”
Sanāk kā jautājums ar fakta konstatēšanu ? “tikai interesanti kā viņas nav mājās?”
Izklausās, ka viņa būtu kādam, pirms tam jautājusi par “kādu” un saņēmusi tādu atbildi ?
Phenelopsis @ 26.02.2023 22:33
Man šķiet, ka viņa saka: tikai interesanti,ka arī viņas nav mājās. Kaut kāda arī nav mājās, kamēr kungs nav mājās, tātad Lienei ir aizdomas, gan jau pamatotas. ?
Nav_vispar @ 26.02.2023 23:03Lienei tajā live ļoti samocīta balss-vai nu noraudājusies, vai pohaina.
man arī lūdzu atsūtīt.Ariete @ 26.02.2023 09:26Es nemāku, varu privāti nosūtīt
Kāds korķis ja nu tikai vecss. Viņa tak skārdeni vaļā pogāja!Kurpīte @ 27.02.2023 00:09Starpcit, tas, ko birste lika iemest miskastē bija pudeles korķis. Nu tāda parasta svētdiena. Fāčuks aizdzēries Vecrīgā, māmuliņa atkorķē alu, no dusmām tā ka korķis aiziet pa gaisu un divgadnieks savāc un iemet miskastē ? Kā viņi paši sev nav pretīgi?! ?
Gardenia @ 27.02.2023 00:13Kāds korķis ja nu tikai vecss. Viņa tak skārdeni vaļā pogāja!
bru @ 27.02.2023 00:07Minējums interesants! Jo ja Liene sēdētu ar MIU skatītājos, tad gan jau daudziem uzreiz būtu aizdomas, ka Kivičs ir šovā. Bet vai vakar bija tas ieraksts? Jo tiešraide jau šodien tā nav, šķiet. Vai arī vēl senāks ieraksts?
Un it kā jau reklamē, ka ar busiņu aizved un atved maskā/džemperos, tad jau baigi ar ko aizsēdēties beksteidžā nevar lai nenoplūst info. Bet vēl kaut kur braukt pēc šova jau gan var patusēt privāti?
Kurpīte @ 27.02.2023 00:24
A nē, man pēc skaņas izklausijās, ka paņem parastu pudeļu attaisāmo un tad atver kādu labi gāzētu alus pudeli, kaut gan kāda starpība.
Mathilde @ 27.02.2023 00:24nepiesienoties Lienei, Jūs neviena neesat iesākusi kādu brīvdienas rītu ar šampusiku?
Vispār traki šitā nezinot iziet ēterā ( ja tā ir) , es tiešām negribētu
Mathilde @ 27.02.2023 00:24nepiesienoties Lienei, Jūs neviena neesat iesākusi kādu brīvdienas rītu ar šampusiku?
Vispār traki šitā nezinot iziet ēterā ( ja tā ir) , es tiešām negribētu