Liene, kura nedzer pat tīru ūdeni, dzers kolu? Protams, tas var būt jeb kāds dzēriens, bet nu nevajag. 😅 Kā reiz, SBF depozīta nodošanas sērijā kivis gāja nodot alus bundžas. Pats teica, ka viņam labi garšo Heinekens, bet atvilknē bija vēl Cēsu aliņa bundžas, kuru gan jau dzer lienīte.Mercury6 @ 26.02.2023 10:56Nu labi, bundža ta bundža, tur var būt arī kola vai citi paģiru dzērieni. To jau gan nevar spriest, ka uzreiz alus bundža.
live no rīta un Kivičs vēl nav mājās? Wooow, un pamatojums, ka forši cilvēki fonā?amoreamore @ 26.02.2023 11:06
Šorīt
jā, žēl, ka pamanīja, ka ir live 😂 Visdrīzāk mēs uzzinātu īsto backstageLorra @ 26.02.2023 11:10Bet iedomājieties tas tik būtu, ja viņa live laikā būtu sākusi atbildēt Kivičam arī ar balss ziņām un sāktu ģimenes skandālu. Ujjjjjjjjj, Liene tak nosirmotu pēc tam uzzinot, ka bija live. Ehh, būtu bijis ekšens. ?
reina @ 26.02.2023 11:09Man arī vecais telefons atdots bērnam, viņam patīk tēlot svarīgus zvanus ? tā ka nekas nereāls par otru telefonu, no kura iziet live. Vai pat planšete tā var būt.
Arī no rīta atbildēm baigi pamanīju to "a kur jautājums?", jo sevišķi dāmai, kura raksta, vai bija ļenkai ceļgalu problēmas. Nemaz nav jautājums ?
Andri, Andri, ar čaļiem par dzīvi viņš aizrunājies...aha ?
Lorra @ 26.02.2023 11:13
Bet ir tikai loģiski izdzēst visu nevajadzīgo no tā telefona, kaut izlogoties ārā no FB, IG, jo bērni ir bērni, viņi telefonu saspaidīt var viens un divi.
Man pietika ar vienu reizi kad māsas dēls nosūtīja Wpp ziņas automātiski visiem maniem kontaktiem. Nekad bērnam nedotu telefonu ar ieslēgtiem soc.tīkliem. ?
Minelūše @ 26.02.2023 11:18Kas te pa nakti noticies?Tas tumšais ekrāns sākumā tādu eerie sajūtu iedeva. Kivičs "esmu drošībā". It kā ar tādu lielu, resnu tefteli kaut kas baigi varētu notikt. Un kas tas bija par troksni bundžas video? Kaut kas nokrita vai Ļenka pati apgāzās??
Incognito @ 26.02.2023 11:22
Visticamāk dusmās kaut ko aizsvieda.
Bet tas teksts - “esmu drošībā” ir vnk tik smieklīgs. Ļenka noteikti dotu priekšroku, ka Kiviču nones kravas mašīna, nekā ka viņš būtu pabijis kādas dāmas sabiedrībā, tākā viņu absolūti neinteresē vai viņš ir vai nav drošībā ?