es reāli gribēšu izlasīt to viņas grāmatu, lai var ierēkt 😂 pirkt, protams, netaisos, jāizdomā, kā citādāk dabūt. bibliotēkas tādas pabiras diez vai gribēs turētLaikamGarlaicigi @ 01.09.2021 00:01
Šizofrēniskas fantāzistes murgi.
- Kā Madara šai visu laiku bojā dzīvi. Bez jebkādiem pierādījumiem, of course.
- Kā Lieni neviens nekad nesaprot, jo viņa ar savu pārizglītoto intelektu lido mums visiem pāri.
- Kā Lienei nenormāli riebās tā "labā dzīve" ar to "šausmīgo ex-vīru". Un vispār, brendi Lienei neliekas svarīgi.
- Kā Liene un Andris, īstenībā dzer reti. Vienkārši viņu mīlestība un patiesums citiem liekas kā dzērums.
- Kā visiem ex-vīriešiem pirms Andra locekļi nevarēja orgasmu no Lienes izvilināt. Vai moš Andris ir ticis pāri tai retroaktīvajai grezisirdībai un Lienei vairs nav jāizliekas, ka Bulim loceklis bez maz vai uz iekšu 5 cm?
Varbūt Liene pa nakti forumiņu lasot var pārējās nodaļas apstāstīt.
nākošajā kodienā kivičs varētu noskūt matus ļeļai. Būtu kā iņ un jaņ, viena ābolā divas pusītes, tasīte un terīne no vienas servīzes utjp.😜NotGoogle @ 30.08.2021 20:55Liene vienā naktī noskuva Kivičam matus, bija live Fb.
TeaPot @ 01.09.2021 00:20es reāli gribēšu izlasīt to viņas grāmatu, lai var ierēkt ? pirkt, protams, netaisos, jāizdomā, kā citādāk dabūt. bibliotēkas tādas pabiras diez vai gribēs turēt
Hanah @ 01.09.2021 08:51Forumā Liene tomēr ļoti ir uzkavējusies, jo pēc lielā haipa, kas bija, viņa vairs nelieto #momof4 ?
Nav_vispar @ 01.09.2021 08:45
Nu Kiviča grāmata bija bibliotēkā, paņēmu palasīt. Nu sūuuuuuuuds, reāli bija žēl iztērēto laiku lasot. Viņa pirmā grāmata gan man patika, bet nu tad viņš bija cits cilvēks.
es par to pašu padomāju 🤣 plus laiks viņai nomainīt savu gadsmita influenceres standarta ievadfrāzi: "nu ko, mīļie draugi", citādi ausīs griež jau. Bet nu tā ir Ļenka ar savu trīs vārdu krājumu, ko var gribētC00L Dzipsy @ 01.09.2021 17:35Ļenka storijā paziņoja, ka oficiāli iestājies rudens. Emmm.. Rudens oficiāli iestāsies 22.septembrī. Muļķe!
TeaPot @ 01.09.2021 19:19es par to pašu padomāju ? plus laiks viņai nomainīt savu gadsmita influenceres standarta ievadfrāzi: "nu ko, mīļie draugi", citādi ausīs griež jau. Bet nu tā ir Ļenka ar savu trīs vārdu krājumu, ko var gribēt
o jā, es to mīļie draugi Andra balsī pilnīgi izlasīju 😂LaikamGarlaicigi @ 01.09.2021 19:24
Andris agrāk uzkrītoši iesāka to "mīļie draugi" katrā LIVE un video. Liene tikai pēdējos mēnešos pievienojās. Pamanīju.
Noteikti ir pamācījušies, kā būt labam youtuberim/ietekmelim".
vivii @ 01.09.2021 23:58Kā jums Lienes outfits pēdējā postā? ??
Tie legingi un kleita atgādina epizodi no filmas, kad cilvēkam kaut kas notiek ar drēbēm un viņam iedod uzvilkt drēbes, no atrasto mantu kastes ???
Tie legingi un kleita atgādina epizodi no filmas, kad cilvēkam kaut kas notiek ar drēbēm un viņam iedod uzvilkt drēbes, no atrasto mantu kastes ???
bet reāli Norvēģijā no vietējiem tā neģērbjās. Tad ir krievu, poļu, leišu un latviešu stils.a lifes work @ 02.09.2021 09:53
Kaut kur lasīju, ka tas esot slavenais simple minded Norwegian style
Bjork @ 02.09.2021 10:59bet reāli Norvēģijā no vietējiem tā neģērbjās. Tad ir krievu, poļu, leišu un latviešu stils.
Norvēģiem ir vai nu darba apģērbs, ar dzeltenajām daļām, kuras nēsā Latvijā cektnieki un sētnieki, te viņi iet uz veikalu ar tām drēbēm un brīvdienās strādā mājās, pārgājienu apģērbs vai HM, Cubus, Gina Tricot, kas ir vienkrāsains apģērbs. Kā papagaiļi jau toč vietējie nestaigā. ?