Nemierīgā @ 23.08.2021 12:22Man gan šķiet, ka tā ķēdīte ar apaļo kuloniņu ir zelta, ļoti daudz pazīstamajām ir tāda vai līdzīga, iekšā oarasti ir vai nu horoskopa zīme, vai svētnikde, bet ir redzēts ļoti daudz kas, šādi kuloniņi ir pilni juvilierveikali un ir cenās no €80-€300 apmēram. Man vispār šķiet, ka Latviešiem zelta ķēdīte naks īpašs nav, kādreiz omes uz piongadību vainizlaidumu visiem mazbērniem pa ķēdītei ar krustiņu dāvināja.
Wonder woman @ 23.08.2021 13:37Brendi nu galīgi Lienei nav svarīgi ,tik nesvarīgi ,ka pilnīgi jaatrāda vīra dāvana ,galimais Victoria secret,nekam dārgākam nepietiek acīmredzot ??cik tāds komplektinjs diez maksā?
Wonder woman @ 23.08.2021 13:37Brendi nu galīgi Lienei nav svarīgi ,tik nesvarīgi ,ka pilnīgi jaatrāda vīra dāvana ,galimais Victoria secret,nekam dārgākam nepietiek acīmredzot ??cik tāds komplektinjs diez maksā?
C00L Dzipsy @ 23.08.2021 13:46Tas Viktorijas noslēpums ir diezgan novalkāts brends. Tādām Wannabe influencerēm piestāv.
Wonder woman @ 23.08.2021 14:02
Pilnīgi piekrītu,vēl jaunas meitenes pērk parasti teenagers ,man liekas sievietes 40 gados jau lieto tiešām labas un kvalitātīvas smaržas parasti .
Victoria secrets ir tāds budzeta variants,tieši par parfimēriju runājot!
Bet tā jau ir Liene ar Rozā puma krosenēm un guess somu,tas Victoria secret vairs pat nepārsteidz ?
Wonder woman @ 23.08.2021 14:02
Pilnīgi piekrītu,vēl jaunas meitenes pērk parasti teenagers ,man liekas sievietes 40 gados jau lieto tiešām labas un kvalitātīvas smaržas parasti .
Victoria secrets ir tāds budzeta variants,tieši par parfimēriju runājot!
Bet tā jau ir Liene ar Rozā puma krosenēm un guess somu,tas Victoria secret vairs pat nepārsteidz ?
Kairi @ 23.08.2021 15:39ak vai, ak vai, ak vai. Man arī Ļeļa galīgi nesaista un tas viņas rozā stils pilnīgi vienalga, liek tikai iesmiet,kad salīdzina to ar Skandināvu stilu un ieposto bildi ar sievieti, kurai pat tas ''vienkāršais''svīteris maksā vairāk nekā visas šmotkas kas ir virsū Ļeļai. Bet smieties par dāvanu ir kā minimums zemiski?. Cik labi, ka jums vienmēr dāvina Gucci, Versace, Hermes, Omega un Tiffany?
Kairi @ 23.08.2021 15:39ak vai, ak vai, ak vai. Man arī Ļeļa galīgi nesaista un tas viņas rozā stils pilnīgi vienalga, liek tikai iesmiet,kad salīdzina to ar Skandināvu stilu un ieposto bildi ar sievieti, kurai pat tas ''vienkāršais''svīteris maksā vairāk nekā visas šmotkas kas ir virsū Ļeļai. Bet smieties par dāvanu ir kā minimums zemiski?. Cik labi, ka jums vienmēr dāvina Gucci, Versace, Hermes, Omega un Tiffany?
Shayk @ 23.08.2021 15:49Cik jus domajat vini ilgi Norvegija paliks?
Ne Gucci, ne Versace smaržas sen jau vairs nav dārgas vai ekskluzīvas.
Ne Gucci, ne Versace smaržas sen jau vairs nav dārgas vai ekskluzīvas.