+ Madara kā jau paļāvīga, "gaiša meitene", kā Kivis viņu pats nodēvēja, noteikti nedomāja, ka vīrs aizskries pie pirmās, kas kājas pavirinās, bet rēķinājās ar to, ka laulība būs mūža garumā, kā tam pēc idejas arī vajadzētu būt. Noteikti arī bija plānojusi studēt, tikai gribēja vispirms meitas izaudzināt, atdot sevi bērniem, kas ir brīnišķīgs variants, ja vīrs uztur. Nedomāju, ka viņa rēķinājās, ka notiks tas, kas notika, tomēr jauna meitenebembij0 @ 13.08.2021 14:30
Ņemot vērā, ka Madara toreiz bija jauna ,viņam vajadzēja saprast, ka viņš būs galvenais, kas viņas uzturēs !
+++Sofiii @ 13.08.2021 15:39Nevienā vietā šeit nav teikts ka Madara ir svētā Lestene! Kura no mums ir? Kura tad ir tā svētā mūķene?
Cilvēks strāda vakaros / naktīs. Tīrīšana , kazino , piegādes. Ceļā pavadītais laiks. Labāk lai nestrādā un prasa , lai kāds ziedo, atbalsta???
Šeit runa ir par to , kā viss tiek pasniegts. Nu nav jāsauc savu bērnu māte par Kuci! Ok sadusmojies , pazvani izlamajies, aizej bled paskrien.
Gau galā , pats skrējis pa pasauli un tad pohuj pa meitām bijis. Kāpēc nevar vienkārši kādu skaistu ģimenes bildi ielikt. Kāpēc jāvelk puspliki bērni netā, storijos?
Komunikācija! Ir zelta atslēga. Un redzot ka Andris mauc story , varam saprast, ka normāla saziņa nav iespējama ja nedara kā viņš vēlas.
Tracis par Mia dzimšanas dienu. Tā nav meiteņu māsa , bet pusmāsa. Kur bija Lienes bērni? Kur bija atrakcijas utt? Ja būtu ielicis story , ka viss sagatavots , piepūšamās atrakcijas , nezinu kāds izbrauciens vai kas tamlīdzīgs es saprastu to cirku. Te cirks dēļ pudeles bija. Un ar to aizsākas visa šī pārspīlēta sāga .
Madara turējās jau kad ar Lieni drazas pa stūriem , šovā pazemoja. Un tagad atkal jāstāv klusu?
Apbrīnoju ka šeit ir sievietes , kas saka Kivis malacis. Jums bērnu ir? Es arī viņas vietā neļautu tikties kamēr nesavācas, nomet dzeršanu, agresiju. Viss.
Bjork @ 13.08.2021 15:48+++
Es tik mierīgi un savaldīgi nereaģet uz to visu zampu nespētu reaģēt kā Madara.
Facundo @ 13.08.2021 16:13Ja Madara strādā līdz 2 nakti, tad es arī labāk atstātu bērnus mājas katru savā gultiņā, nevis lai visi micas uz dīvāna. Ja tiem mīlniekiem nebija cieņa pret Lienes meitam, tad būs pret Madaras?
teberebe @ 13.08.2021 14:52Es ceru, ka Madara šim pretī ieliks storiju, kurā izstāstīs, kas ar suni notika :D
pārējo stāstu apmēram jau var saprast, Čipsis vienīgā mistērija palikusi ?
LaikamGarlaicigi @ 13.08.2021 19:28Sidetopiks. Kāpēc Kivim visu laiku tikai Keitija Keitija Keitija. Pat tad, kad abas meitenes komplektā ciemojas un jāved atpakaļ...
"Keitiju vakarā paņemu un (2 dienas vēlāk) aizvedu atpakaļ ...."
... 1 minūte...
"Kopā ar Kimu"