Paijamuguru @ 11.08.2021 21:34Oj ku Ļenka viltīga lapsa. Tur tak tajā viņas raidījumā jau bija noskatījusi Andri, visi jautājumi tik vedināja uz īstajām tēmām un normāli ievāca info, lai iepītu pie sevis. Mani gan visvairāk nošokēja kā var uzticēt tik neprofesionālam cilvēkam kādu intervēt? Viņa tak knapi pār lūpu pārspļauj jautājumu, kuru praktiski nolasa no savas lapiņas!
Otrais. Tajā laikā jau Bulis šo drātēja pa kluso no sievas.LaikamGarlaicigi @ 11.08.2021 21:35
Tas bija pirmais Ļenkas copes raidījums. Pirmais iekrita.
LaikamGarlaicigi @ 11.08.2021 21:35
Tas bija pirmais Ļenkas copes raidījums. Pirmais iekrita.
C00L Dzipsy @ 11.08.2021 21:54
No 01.septembra startē jauns STV šovs "Copē ar Lieni".
C00L Dzipsy @ 11.08.2021 21:54
Paijamuguru @ 11.08.2021 21:46Caur Buli jau bija apguvusi ko vīrietis “nelaimīgs un nesaprasts” mājās grib dzirdēt no mīļākās. Varēja Kivi vieglu roku savākt, jo jau tajā senajā intervijā pavedieni ir rokā, Kivis jau caur puķēm tur daudz pasaka par sevi un Madaru un to, kas viņam “pietrūkst” un “kā būtu jābūt”, Ļenai atlika nospēlēt lomu. Easy game. Tik man vispār nelikās, ka viņam viņa liktos pievilcīga vai flirtētu, varbūt ar kaut kādu cukuru īpašo sabaroja + sakarināja saldās frāzes cik labiņš un lielisks viņš ir, un kā var sieva tādu zelta gabaliņu nenovērtēt.
Dažreiz nesaprotu kā veči var būt tik stulbi un neredzēt sievietēm cauri šitās lietas.
Paijamuguru @ 11.08.2021 21:34Oj ku Ļenka viltīga lapsa. Tur tak tajā viņas raidījumā jau bija noskatījusi Andri, visi jautājumi tik vedināja uz īstajām tēmām un normāli ievāca info, lai iepītu pie sevis. Mani gan visvairāk nošokēja kā var uzticēt tik neprofesionālam cilvēkam kādu intervēt? Viņa tak knapi pār lūpu pārspļauj jautājumu, kuru praktiski nolasa no savas lapiņas!
skaļi smejos balsī🤣🤣🤣C00L Dzipsy @ 11.08.2021 21:54
🤣🤣🤣🤣C00L Dzipsy @ 11.08.2021 21:54
jā,pareizi,tak visās ekstrasensu cīņās pieburšanas min ar sieviešu MR, pēc kurām vīrieši nojūdzās, sāk lietot daudz alko,sievietes sit utt.angelis @ 11.08.2021 22:44Redzot kāda paskata ir ļenka tajā viņu pirmajā intervijā, nu tur toč viņa ir iebarojusi tajàs tējas dzeršanas reizēs savas MR asinis kivičam ?? jo nu reāli nepievilcīga, sapampusi, nekāda , lai acis varētu piesaistīt?
Tu aizmirsi pieminēt muguras paijāšanu.Bjork @ 11.08.2021 23:11Es domāju, ka Bulis bija uzmanīgāks un viņam cita attieksme/atbildība pret bērna radīšanu.
Kivičam, ja ir īstā, jacērt augšā sīkais, tas nekas, ka katra otrā pretīmnācēja viņam īstā. Viņprāt, ar pasakas palasīšanu, apskāvienu un palēkāšanu batutā pietiek, lai izaudzinātu, pabarotu un izskolotu bērnu.
Man arī ir nonstop pieaudzētās skropstas, bet reāli, ja ir sanācis lietot kosmētiku (nē, neesmu meginājusi kā ļenka, pa kilogramam uz katru aci) man reali birst ārā un ļoooti gruti notīrīt. Kā viņa to dabū gatavu 🤷♀️ Vispar apgrūtinoša kopšana, jo visu ar ūdeni vien nenoskalosi. kas pa na.....? 🤣
Shameon @ 11.08.2021 23:13Man arī ir nonstop pieaudzētās skropstas, bet reāli, ja ir sanācis lietot kosmētiku (nē, neesmu meginājusi kā ļenka, pa kilogramam uz katru aci) man reali birst ārā un ļoooti gruti notīrīt. Kā viņa to dabū gatavu ?♀️ Vispar apgrūtinoša kopšana, jo visu ar ūdeni vien nenoskalosi. kas pa na.....? ?