Draudzenīte @ 14.12.2025 20:22Latvijas iekārojamākais vīrietis pēc garas nakts uzlāpās ar kečupu.. Priekā, pelēkās, skaudiet ?
https://failiem.lv/u/wypjfpje4d
Adele4 @ 15.12.2025 07:46Šonedel atkal tesīs uz Liepāju. Nabaga bērns- visa bērnība pārbraucienos pa LV un ballītēs/lieveņos. Ceļojošais cirks.
Izskatās, ka Virkas muižā tabors izdīcis nakšņošanu barterī pret reklāmu IG.
LabaDabaDa @ 15.12.2025 10:52
Gluži Lienes gaumē! ?

Adele4 @ 15.12.2025 07:46Šonedel atkal tesīs uz Liepāju. Nabaga bērns- visa bērnība pārbraucienos pa LV un ballītēs/lieveņos. Ceļojošais cirks.
Izskatās, ka Virkas muižā tabors izdīcis nakšņošanu barterī pret reklāmu IG.
LabaDabaDa @ 15.12.2025 11:30Vai kāda var man iztulkot, kas ar šo ir vispār domāts? Kura tagad ir atļāvusies nokaitināt Viņas Vērojošo Majestāti Matu Audzētāju? Sievietes, kurām ir viss, kuras ir nobarojušās par valsts naudu, sievietes, kurām tomēr nav viss un kuras tāpēc cieš, sievietes ar veseliem bērniem, sievietes bez bērniem, sievietes ar vai bez ģimenēm, sievietes Doma laukumā, sievietes Lienes burbulī? Vārdu sakot, visas pasaules sievietes, kas vispār atļaujas kaut ko teikt bez jautrās un komunikablās Lienes atļaujas?
Es nesaprotu!
Un kur palika sieviešu solidaritāte un laipnība pie katras iespējas?
#sarkasms
cik tad ir to cilvēku viņas "burbulī" kā pati saka? Lielā vērotāja, sāks vēl problēmu statistiku apkopot un procentos izteikties kā dzīvesbiedrs.LabaDabaDa @ 15.12.2025 11:30Vai kāda var man iztulkot, kas ar šo ir vispār domāts? Kura tagad ir atļāvusies nokaitināt Viņas Vērojošo Majestāti Matu Audzētāju? Sievietes, kurām ir viss, kuras ir nobarojušās par valsts naudu, sievietes, kurām tomēr nav viss un kuras tāpēc cieš, sievietes ar veseliem bērniem, sievietes bez bērniem, sievietes ar vai bez ģimenēm, sievietes Doma laukumā, sievietes Lienes burbulī? Vārdu sakot, visas pasaules sievietes, kas vispār atļaujas kaut ko teikt bez jautrās un komunikablās Lienes atļaujas?
Es nesaprotu!
Un kur palika sieviešu solidaritāte un laipnība pie katras iespējas?
#sarkasms
Dainuviete @ 15.12.2025 11:35
Ceļojošā cirka trupa!
Varēja Liene Miu mācīt mājmācībā, tad varētu nopirkt kemperi un tā ar stūrēt pa visu Latviju - viņa taču ir pasaules apceļotāja, zinot visu par ceļošanu ar bērniem, bijusi dažādās pasaules valstīs!
Andrim ja kas Andropauze jau ir...Erna @ 15.12.2025 13:49cik tad ir to cilvēku viņas "burbulī" kā pati saka? Lielā vērotāja, sāks vēl problēmu statistiku apkopot un procentos izteikties kā dzīvesbiedrs.
Bet tur jau klimakss klauvē pie durvīm, tādām "trauslām artrīta slimniecēm'' tas pienāk agri un izpaužas smagi. Alkoholu jau nu vispār nedrīkst lietot, pat kafiju ieteikts nomainīt pret zaļo tēju...