Ariete @ 29.08.2025 23:29Neesmu bijusi Ņujorkā, bet man pietiek redzēt filmās, lai saprastu ka Rīgu ar Ņujorku nekad nesalīdzināt. ? Bet Jūrmala viņai arī ir Miami. ???
ronnie @ 30.08.2025 00:06
Jā, tas tiesa. Nav pat jābūt bijušam Ņujorkā, lai saprastu, ka Rīga un Ņujorka ir divas pilnīgi nesalīdzināmas pilsētas. Es nesaku neko sliktu par Rīgu un, goda vārds, priecājos, ja Rīgā ir daudz cilvēku, tūristu utt., taču nevar salīdzināt pilsētu, kurā ir 8 miljoni iedzīvotāju (+ miljoniem tūristu) ar pilsētu, kurā, ja tic datiem, dzīvo nedaudz mazāk kā 600 tūkstoši iedzīvotāju. Līdz ar to, redzot viņas storiju, sanāca smiekli par to, ka viņa taču it kā ir baigā ceļotāja un pasaules pazinēja, taču tagad Rīgu pielīdzina vienai no pasaules metropolēm. ?
Ariete @ 29.08.2025 23:29Neesmu bijusi Ņujorkā, bet man pietiek redzēt filmās, lai saprastu ka Rīgu ar Ņujorku nekad nesalīdzināt. ? Bet Jūrmala viņai arī ir Miami. ???
tur vajadzēja atbildēt, ka esi nodokļu maksātāja un alimentu parādnieki patiesībā dzīvo uz Tava rēķins, tāpēc interese ir pat ļoti pamatotaRozāforums @ 30.08.2025 00:35stulbā pakulgalva tev taču konkrēti pajautāja vai maksā uzturlīdzekļus bērniem..(tāpat zinām ka nemaksā)
atrubījās, tad pamodās 5 no rīta, vēl atbildēja uz jautājumiņiem un tad parubījās vēlreiz. Drīz modīsies un visu izdzēsīs. Nez, kur pa to laiku ir “mīļā Keituška” un mazais pērtiķēns?Ariete @ 30.08.2025 08:36Lienes atbildes uz rīta pusi palika agresīvākas. Laikam pohmelis sākās.
nu tak skaidrs ka nemaksa, no kaa lai vina maksatu uzturlidzeklus, vinai tampons resnajam jàprasa, lai žèligs nopirkt, a te vairaki simti. - 600??? kaut kadiem resnim nafig sveśiem berniem.Rozāforums @ 30.08.2025 00:35stulbā pakulgalva tev taču konkrēti pajautāja vai maksā uzturlīdzekļus bērniem..(tāpat zinām ka nemaksā)
Rietumusawle @ 30.08.2025 05:17
Un ari kapec ir jasalidzina? Vina ar to grib atgadinat, ka ir bijusi Nujorka?
es arī par šo iedomājos 🙄Tuana @ 29.08.2025 23:55Ļenka:
“Esmu neizsakāmi pateiciga profesionaliem, kas manus darbus ir necerēti augsti novertejusi, liekot man sarkt un mulst no atzinibas, uz kuru es pat nebiju cerējusi.”
Emmm, kuriem profesionāļiem konkrēti?