KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 707
Reģ: 28.05.2015
Gizem @ 20.01.2026 12:54

Es gaidu tos koncertus tikai tāpēc, lai atkal redzētu kā mūsu Misis Universe defilēs pa skatuvi :D
Un pīsies vados!😁
20.01.2026 13:42 |

Patīk
Reitings 26841
Reģ: 09.12.2015
LabaDabaDa @ 20.01.2026 12:22

Un kur tad mēģinājumi? ? Kur smagais darbs un disciplīna? ?
Vai grupa satiksies tikai uz skatuves? :D

Jā, šis ir interesanti - pēc 10 dienām konnnncerts, bet nav bijis neviena mēģinājuma. Skaidrs, protams, ka bomzis Kivičs jau netērēs peso, lai nomātu telpas mēģinājumiem. Uzliks fonogrammā dziesmas un plātīs līdzi savu bezzobaino muti.
Rēcīgi, ka šis tagad reklamējas kā apdirsies, lai tik savāktu publiku. Pat manā kontentā jau vairākas reizes parādījies viņa atbaidošais "Mīļie draugi.." 🤢 Nobloķēju.
Tūkstošiem sekotāju abiem ar hihinātāju, bet neviens nezinot par viņa koncertiem.😁 Tāds lūzeris.
20.01.2026 14:00 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 43391
Reģ: 06.11.2022
Draudzenīte @ 20.01.2026 12:59

Cilvēki par koncertiem nezinot, bet vai tad Z-svars nav kolosāla mārketinga menedžere?? Ā pareizi, tizlā nespējīgā Lienīte ir viņu menedžere ?
Resnais pats tagad skraida apkārt un meklē kur vēl bezmaksas pareklamēties pēdējā brīdī ? hihi kukū, darbiņš Lienes gaumē!

Starp citu, par šo turneju Tusnis savulaik teica, ka varēšot neraizēties, jo to organizējot "profesionāļi".
Biļešu Paradīzē kā organizators norādīta biedrība VIVA PR. Viņi organizējuši arī kaut kādus Andra Bērziņa pasākumus un šlāgeru koncertus. Būtu nu labāk pie tiem arī palikuši. :D
20.01.2026 14:02 |

10 gadi
Reitings 707
Reģ: 28.05.2015
Adele4 @ 18.01.2026 16:01
Tāds pajolis!
Izskatās ka tik uzblīdis, ka neviena ziemas jaka neder. Kur zaļais kāpurs palika? Pa knapu?
-14 grādos džemperī un flaneļa kreklā? Bet ko tur satraukties, andžu silda biezs speķis
Nu šeit iebildīšu. Tiešām ar džemperi un biezo flaneļa kreklu nepietiek? Obligāti vajadzīgs kažoks? Es malku nesu un vistas eju barot maikā un šortos. Ne visi ir salīgi
20.01.2026 14:08 |

Patīk
Reitings 26841
Reģ: 09.12.2015
LabaDabaDa @ 20.01.2026 14:02

Starp citu, par šo turneju Tusnis savulaik teica, ka varēšot neraizēties, jo to organizējot "profesionāļi".
Biļešu Paradīzē kā organizators norādīta biedrība VIVA PR. Viņi organizējuši arī kaut kādus Andra Bērziņa pasākumus un šlāgeru koncertus. Būtu nu labāk pie tiem arī palikuši. :D

Tie "profesionāļi" tagad noteikti saprot, ka ir ieberzušies ar šo melīgo neveiksminieku. Varu derēt, ka Kivičs, meklējot sponsorus pajoļus, visu pasniedza savā Minhauzena stilā - tā būs mega koncertūre, visas zāles būs pilnas, man tik daudz fanu, esmu pieprasītākais mūziķis Latvijā..
(Pat Ogrē, pie sava mīļā Helmanīša, nespēj savākt vairāk par pusi zāles.)
20.01.2026 14:12 |

Patīk
Reitings 693
Reģ: 02.05.2020
LilyLady @ 20.01.2026 14:12

Tie "profesionāļi" tagad noteikti saprot, ka ir ieberzušies ar šo melīgo neveiksminieku. Varu derēt, ka Kivičs, meklējot sponsorus pajoļus, visu pasniedza savā Minhauzena stilā - tā būs mega koncertūre, visas zāles būs pilnas, man tik daudz fanu, esmu pieprasītākais mūziķis Latvijā..
(Pat Ogrē, pie sava mīļā Helmanīša, nespēj savākt vairāk par pusi zāles.)
kad šādi ar koncertiem atgadās, ka nav, kas biļetes pērk, tad bieži vien vietējais kultūras nams saaicina radus un draugus (bez maksas protams) masu skatiem, vnk lai izskatās pilnāka zāle. Tā ka varēs Vepris spiegt, ka pilnas zāles, lai arī tas nav reālais biļešu ietirgojums.
Otra lieta - mūziķi, kam pašiem ir pieeja Biļešu paradīzei, mēdz mākslīgi aiztaisīt sēdvietas, kas pircējam izskatās "nopirktas", lai mākslīgi celtu haipu, ka ātri pērk.
Tur var būt visādi.
20.01.2026 15:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits