Un pīsies vados!😁Gizem @ 20.01.2026 12:54
Es gaidu tos koncertus tikai tāpēc, lai atkal redzētu kā mūsu Misis Universe defilēs pa skatuvi :D
LabaDabaDa @ 20.01.2026 12:22
Un kur tad mēģinājumi? ? Kur smagais darbs un disciplīna? ?
Vai grupa satiksies tikai uz skatuves? :D
Draudzenīte @ 20.01.2026 12:59
Cilvēki par koncertiem nezinot, bet vai tad Z-svars nav kolosāla mārketinga menedžere?? Ā pareizi, tizlā nespējīgā Lienīte ir viņu menedžere ?
Resnais pats tagad skraida apkārt un meklē kur vēl bezmaksas pareklamēties pēdējā brīdī ? hihi kukū, darbiņš Lienes gaumē!
Nu šeit iebildīšu. Tiešām ar džemperi un biezo flaneļa kreklu nepietiek? Obligāti vajadzīgs kažoks? Es malku nesu un vistas eju barot maikā un šortos. Ne visi ir salīgiAdele4 @ 18.01.2026 16:01Tāds pajolis!
Izskatās ka tik uzblīdis, ka neviena ziemas jaka neder. Kur zaļais kāpurs palika? Pa knapu?
-14 grādos džemperī un flaneļa kreklā? Bet ko tur satraukties, andžu silda biezs speķis
LabaDabaDa @ 20.01.2026 14:02
Starp citu, par šo turneju Tusnis savulaik teica, ka varēšot neraizēties, jo to organizējot "profesionāļi".
Biļešu Paradīzē kā organizators norādīta biedrība VIVA PR. Viņi organizējuši arī kaut kādus Andra Bērziņa pasākumus un šlāgeru koncertus. Būtu nu labāk pie tiem arī palikuši. :D
kad šādi ar koncertiem atgadās, ka nav, kas biļetes pērk, tad bieži vien vietējais kultūras nams saaicina radus un draugus (bez maksas protams) masu skatiem, vnk lai izskatās pilnāka zāle. Tā ka varēs Vepris spiegt, ka pilnas zāles, lai arī tas nav reālais biļešu ietirgojums.LilyLady @ 20.01.2026 14:12
Tie "profesionāļi" tagad noteikti saprot, ka ir ieberzušies ar šo melīgo neveiksminieku. Varu derēt, ka Kivičs, meklējot sponsorus pajoļus, visu pasniedza savā Minhauzena stilā - tā būs mega koncertūre, visas zāles būs pilnas, man tik daudz fanu, esmu pieprasītākais mūziķis Latvijā..
(Pat Ogrē, pie sava mīļā Helmanīša, nespēj savākt vairāk par pusi zāles.)