Zapte @ 22.12.2025 23:23
Jā, jā, tādu "zobu izsitēju" te pilns. Bet, kā redzams, tusiņos tik pa maliņu vai pat nespēj anonīmi policiju izsaukt. Ne nu sistu, ne nu kā. Būsim godīgi.
BugsPony @ 23.12.2025 00:02
Nesalīdzini ābolus ar bumbieriem. Ne jau visas ir kā kivičlienes vai didrihsones, kurām bērns ir vienkārši tāpēc, ka tā gadījās vai vajadzēja dekorācija sev.
Īstas mātes savu bērnu dēļ darīs visu.
Savu. Ne svešu.
Tur tak redzams ar kādiem tēviņiem viņa dzēra to šņabi.Arī foto tās pusmūža drausmīgās sievietes redzamas.Viss taču skaidrs.Ne jau laimīgi cilvēki citus apsaukās gadiem.Zapte @ 23.12.2025 02:56
Jažmaķ :D Tu vispār saprati, par ko es runāju?
Enīvei - tātad citi bērni nav svarīgi? Es te par to, ka tā pati qwe visu laiku konstanti Lieni ne citādi kā par mauku nav saukusi, un citādi braši izpildījusies (man tas nav pieņemami, bet nu katram savs), un tad, kad nokļuva čušņīgā dzertiņā ar Kivičpāri - čuššš! Ne Lienei ko teica, ne vispār neko, tikai šausmīgā gadjušņikā tusēja un te ierakstīja, ka Mia noraudājusies ienāca sieviešu tualetē prasīt salveti... Nekā uz vietas nereaģējot!!! Pieļauju, ka pati jau bija ķēmā, tāpēc arī neko.
izstāde pat 30 min mīļi un sirsnīgi runāja ar lieni.DivkosesZapte @ 22.12.2025 23:23
Jā, jā, tādu "zobu izsitēju" te pilns. Bet, kā redzams, tusiņos tik pa maliņu vai pat nespēj anonīmi policiju izsaukt. Ne nu sistu, ne nu kā. Būsim godīgi.
Pinko @ 22.12.2025 22:16Kivis tik tiešām ar to savu mello mēteli smird-sanāca būt pasākumā,kur viņš ieradās ar visu taboru-ak jel… viņa tas paltraks smako pēc neizmazgātās vai sasmakušas veļas un,ja iedomājas,ka tam visam vēl apakšā padusēs ir iesmirdis kaķis, tad tas ir kosmoss! Nesaprotu tos fanus,kas ar viņu fočējas. Bàrda šķita krāsota… nez.. baigi tāda nedabīga. Nez,bārdas arī krāso vai tas bija ļoti ekstravagants make-ups?! ? Joki-tik tiešām lielākoties par dzeršanu?priekā!?
Par pļenku-ak dies. Tik tizla,neveikla, šausmīgi nepatīkama balss sievietei. Kā tāds zāģis. Mati-tiešām saķepuši,nu tur nav uz tā paura nekas sakaists, riža kaķa dirsa pa lielam.
Acis tālu stāvošas viena no otras-un kopā ar slotām dzīvajā skats ir grandiozs! Karekļi un lēta bižutērija kopskatu darīja ļoti bēdīgu.
Es šobrīd banoju visas, kas te sprediķo par "divkosību". Jo tās ir totālas muļķības!!!
yay @ 23.12.2025 10:33a klau, tie pritona tiktoki kvieciem? Bērns ielika? Jo izskatijās ka ļenkas filmēts