Adele4 @ 22.12.2025 07:13Liepājas dzertuvē vepris arī krievu valodā dziesmas dziedājis un kāds jau ārā sakāvies un bijusi tur arī policija iesaistīta. Super līmenis!
Brīnos, ka to visu vēl atspoguļo publiski liepajniekiem.lv
LilyLady @ 22.12.2025 09:15
Papētīju to bildi tuvāk: plušķe tiešām divus tusiņus pēc kārtas vienās lupatās.? Izskatās kā nupat no gultas izlīdusi: seja sapampusi un matiem jau divdiennieka speķis. Bērns, protams, nemainīgi izspūris. Andirsis it kā centies būt zolīds, vismaz citu kreklu uzvilcis, ne no iepriekšējās ballītes dzertuvē, bet šlipse stāv šķībi, un arī viņš izskatās kā cēlies, tā vēlies uz nākamo dzertiņu. Varu saderēt, ka abiem bij' poha, abi tik saņurcīti, un šķiet, ka pat caur foto var just smaķeli.
Gaby Moreno @ 22.12.2025 09:28
Redz, kroplība dažkārt pievelk tikpat stipri cik skaistums. Daudzas skandalozas slavenības savus reitingus ceļ tieši uz tā saucamā hate watching ("nu ko tie deģenerāti atkal sastrādājuši?") , tā pati Kardašjanu ğimene vai agrākos laikos Parisa Hiltone šito labi pieprata izmantot.
Otrkārt, šad tad gribas pakasīt savu ego un apzināties, ka ja arī esi pieļāvis kādu kļūdu, tad viss nav tik traki ,jo heeeei, tik ļoti sapista dzīve kā šim pārim noteiktu nav!
Un jā, es arī ,ja kaut kur garām ejot (šitas ir svarīgs nosacījums, jo speciāli tērēt laiku un kur nu vēl naudu šim nolūkam gan netaisos) piestātu un pavērotu šos abus divus. Jo.. nu jā, atbilde pirmajā teikumā)))
ak tā tas domāts. Pirmkārt lētā kroga dzerstinā tas neiederas, un bildes sūdīgas!EllaNoElles @ 22.12.2025 11:12Es sapratu. Liene ar tām bezfokusa bildēm mēģina būt trendā. Kur bildes ir blur efektā un izskatās skaisti un maģiski. Tiaki sūdi sākas tur, ka viņai tas izskatās lēti un neglīti ?
tomiņš viņai noteikti neseko soc.tīklos un apsveikumu nesaņēma. Diez vai krustmāte kā citādi tur rūpi par savu krustbērnu un jebkad ir turējusi, ja pašas bērni viņai nerūpZapte @ 22.12.2025 13:51Lienei, izrādās, esot krustdēls Tomiņš??? Īsts vai mītisks, nez?
Un vēl - viņa ir arī rūnu zintniece, lūk! Visu dzīvi lasot un pētot.
(apsmējos, ka viņa adventi un apsveikumu ziemas saulgriežos vienā teikumā sametusi).
Adele4 @ 22.12.2025 14:27tomiņš viņai noteikti neseko soc.tīklos un apsveikumu nesaņēma. Diez vai krustmāte kā citādi tur rūpi par savu krustbērnu un jebkad ir turējusi, ja pašas bērni viņai nerūp
Zapte @ 22.12.2025 13:51Lienei, izrādās, esot krustdēls Tomiņš??? Īsts vai mītisks, nez?
Un vēl - viņa ir arī rūnu zintniece, lūk! Visu dzīvi lasot un pētot.
(apsmējos, ka viņa adventi un apsveikumu ziemas saulgriežos vienā teikumā sametusi).
a jā pareizi, kkas tāds bija, viņa taču vēl policijā strādāja, ne?Tusnelda @ 22.12.2025 15:07
Kā izskatās meitas, Ļenka noteikti zina. Viņām ir kaimiņos sawļe, kas ar mātīti sarakstās. Reiz švabra Liene, tā pavairāk iedzērusi, publicēja saraksti, kur kaimiņiene caur (atejas?) logu meitenes bija bildējusi. Smieklīgi, ka apdzērusies Ļenka aizmirsa aizkrāsot sūtītājas datus, un FB visi, kas vēlas, varēja apskatīt stučītājas zirga ģīmi. ??
LabaDabaDa @ 22.12.2025 16:55Es ceru, ka par Tomiņu mēs vēl dzirdēsim. Ja par meitām viss skaidrs, ļaunie radi neļauj tikties, tad kurš vainīgs pie tā, ka Tomiņam ir atveltītas tieši 3 sekundes Lienes dzīves? Kurš ir atrāvis krustdēlu no Lienes mātišķās krūts? Nevar būt, ka pašas slinkums un vienaldzība? :D :D
#sarkasms
didra jau tikko ar šo izcēlās. Pārkāpa dārziņa noteikumus, bet nu stulbais pauris tāpat nesaprata par ko cepiensBugsPony @ 22.12.2025 22:03Ja es būtu māte kādam no tiem bērniem dārziņā, es laikam lienei to protēzi izsistu par to, ka viņa svešus bērnus publicē savos insta storijos. Ja vazā savu bērnu, tad lai ir tā, bet ir arī vecāki, kuri aizsardzības nolūkos negrib, lai bērni internetā parādās. Diez vai šī kādam atļauju prasījusi.
Viss prāts iesvīdis tajās plastmasa biksēs.
BugsPony @ 22.12.2025 22:03Ja es būtu māte kādam no tiem bērniem dārziņā, es laikam lienei to protēzi izsistu par to, ka viņa svešus bērnus publicē savos insta storijos. Ja vazā savu bērnu, tad lai ir tā, bet ir arī vecāki, kuri aizsardzības nolūkos negrib, lai bērni internetā parādās. Diez vai šī kādam atļauju prasījusi.
Viss prāts iesvīdis tajās plastmasa biksēs.
Adele4 @ 22.12.2025 22:17didra jau tikko ar šo izcēlās. Pārkāpa dārziņa noteikumus, bet nu stulbais pauris tāpat nesaprata par ko cepiens