Anette5 @ 30.08.2025 20:31
Vecpuišu ballītes? Kāda tematika????
Rozāforums @ 30.08.2025 23:24domāju jau atrubijās, nē ''balle'' turpinās..
amoreamore @ 31.08.2025 10:04Trakā kuņa grib rakstīt sūdzību par to, ka tikai Esterītei ir brūnas acis vai kā? :D
Izsekot līdzi dižās mākslinieces/rakstnieces domai ir neiespējami. Man, to lasot, samežģās smadzenes😅amoreamore @ 31.08.2025 10:04Trakā kuņa grib rakstīt sūdzību par to, ka tikai Esterītei ir brūnas acis vai kā? :D
maukasprāt Esteritei ir joprojām tie 7 gadiņi, kad resnais speķa ruksis izdzivoja viņu no mājam. Mjā, smagi maukai apzināties, ka nebūtu padirsusi meitas, tagad dzīvotu cepuri kuldama uz apgadnieku zaudējumu pensijām un mantojumiem, a tas viss gar degunu aizgāja, tā dēļ vien jau nervu sabrukums garantētsCastorella @ 31.08.2025 10:12Jā, nopietns plosts. Vidējai meitai drīz būs pilngadība, tad jau tur naudiņa vairs nespīd un vairs nav intereses. Bet Esterīte vēl pāris gadus noderētu, nomestu matracīti virtuvē, lai pieskata mazo måsu , kamēr vecāki buhā un lai Lienei bārenes pabalsts ienāk kontā.
šodien kuņas saimnieks mājās parradīsies, varbūt sados pa aci un atņems telefonu, nebūs nekāda atbildēšana uz jautājumiem . Visa māja aizdirsta, visi zvēri needuši, kamēr mauka kkur pa vidu parubījusies, oij oij resnais būs dusmīgsDabaTevivēro @ 31.08.2025 10:48Pajautājiet kāda, kāpēc Lienīti piemeklējusi neārstējama slimība. Madaru skaidrs, viņa ir laba mamma, bet slikts cilvēks, lienesprāt. Lienīte labs cilvēks, bet slikta mamma. Jūs zināt vēl kādu piecdesmitgadnieci, kura šitā ņemas IG. Es nē. Un lienīte saka, ka viņai ir kaut kāda sava, gaiša dzīve. Nav, lienīt, nav tev nekā. Esi nenovīdīga, slinka un prasta bāba. Un netēlo te mīļo māmiņu. Estere tev vajadzīga tikai naudas dēļ. Pati sevi nodevi, runājot par mantojuma pārvaldīšanu. Tā arī tava galvenā sāpe.
It kā Tu ko zinātu @ 31.08.2025 11:16Diezgan traki, ka viņai nav neviens blakus, nav tuvu cilvēku, kas pateiktu, lai šim visam nepievērš uzmanību, kas aprunātos un apstādinātu viņu. Nu tas ir traki. Šitā sevi pazemot, nenormāli! Kur tagad ir ğimene, ar kuru uztur labas attiecíbas, kur ir Graudiņi, ar kuriem katru dienu sarakstās. Kur ir mīļās draudzenes, tā dīvainā tetovētāja. Kur ir? ? Kas tie par draugiem un mīļajiem cilvēkiem, kas ļauj šitā plosīties. Es aizskrietu pie drsudzenes pie pirmā jautājuma un atņemtu telefonu. Nu wtf?????
MarieAntoinette @ 31.08.2025 11:20
Lienei nav draudzeņu. Nevienas. Un pelnīti.
MarieAntoinette @ 31.08.2025 11:20
Lienei nav draudzeņu. Nevienas. Un pelnīti.
DabaTevivēro @ 31.08.2025 10:48Pajautājiet kāda, kāpēc Lienīti piemeklējusi neārstējama slimība. Madaru skaidrs, viņa ir laba mamma, bet slikts cilvēks, lienesprāt. Lienīte labs cilvēks, bet slikta mamma. Jūs zināt vēl kādu piecdesmitgadnieci, kura šitā ņemas IG. Es nē. Un lienīte saka, ka viņai ir kaut kāda sava, gaiša dzīve. Nav, lienīt, nav tev nekā. Esi nenovīdīga, slinka un prasta bāba. Un netēlo te mīļo māmiņu. Estere tev vajadzīga tikai naudas dēļ. Pati sevi nodevi, runājot par mantojuma pārvaldīšanu. Tā arī tava galvenā sāpe.