mauķelei kārtīga darbīgā dieniņa, uz vestulitem atbildes vēlāk🤣hurrem @ 25.08.2025 13:20Opiņā, kas tad man te tik cītīgi mīnusiņus liek - Lieņuks ir modies un nes mums Baznīcu? :D
Tusnelda @ 25.08.2025 12:24
Žurnālisti "nejauši gadījās" arī kinoteātrī, kad Kivičs ar Ļenku tur spaidījās.? Gan jau arī pie Dzemdību nama bij Kiviču noorganizēta ņemšanās. Ja vepris grib nokļūt uzmanības centrā, tad vienmēr izdomā kaut kādas idiotiskas izdarības, lai pēc tam varētu bļaustīties.
hurrem @ 25.08.2025 14:41Plekste ielikusi storiju kur lepojas, ka prot veidot VAKARA frizūras, vairākas stundas iepriekš ceļoties lai to sataisītu - bildē parasti izlaisti salmi ar 2 ieskrullētām lokām, kādas pat mana 10gadniece prot uztaisīt uz bērnu ballītēm. :D :D :D Jautājums, vai leņķe vispār sajēdz kas tieši ir vakara frizūra?
yay @ 25.08.2025 11:47
es vispār tā tinu filmu atpakaļ... vai viņi nav vienīgais gadījums Latvijā, kad kādu žurnālistu tik ļoti interesētu bēbīša bildes? Man nenāk prātā neviena cita slavenība :D Tas taču noteikti ir izdomāts. Palabojiet, ja kļūdos.. jo nu tak nedežūrē neviens žurnālists pie dzemdību nama. Nav tak viņi Kardašjani.lol.