Tusnelda @ 02.08.2025 19:23
Kamieļbotām drīz pienāks gals - suņabērns sagrauzīs. ?
Siredzho @ 02.08.2025 20:21Ja jau atrasts tas suns, kā zin, ka ir trīs mēneši?
Vetārstu neredzēt, ja būs Džimim kāda vaina, mocīsies sāpēs, alerģijās un kaitēs, ja tāda būs.
Suns 100% no kreisajiem pavairotājiem dabūts pa lēto caur ss.lv :/Siredzho @ 02.08.2025 20:21Ja jau atrasts tas suns, kā zin, ka ir trīs mēneši?
Vetārstu neredzēt, ja būs Džimim kāda vaina, mocīsies sāpēs, alerģijās un kaitēs, ja tāda būs.
smūtijs @ 02.08.2025 16:45Viņiem nevar uzsūtīt kādu, lai pārbauda vai ir čipi? Citādāk atkal pēc kāda laika izmetīs un neviens neko nepierādīs, ja nonāks patversmē.
Adele4 @ 02.08.2025 17:23Ja tas ir no tiem mazajiem pigliņpiņģerotu sunīšiem, tsd pietiek veprim skaļāknobļautirs vai nendod dies uzkap vai uzsēsties virsū un čiks.
Un tādu knīpu nosaukt par Džimiju. Man nezkapēc džimis ar lielu suni asociējas.
Tuana @ 02.08.2025 16:32
Dabūn no mājas karaļa - kaķa ar ķepu pa seju, sēž stūrītī zem gultas, trīc un smilkst. Kādam vēl kādi varianti - jaukāki, patīkamāki?
riebeklite @ 02.08.2025 20:47
Te tas sludinājums:
https://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/cihua-hua/jlehk.html
smūtijs @ 02.08.2025 21:05
No kurienes informācija, ka šis? Kivičš, lai 800 par suni iztērētu? Kaut kā neticās.
Dainuviete @ 02.08.2025 17:27
Tādus kroņus uzliek Zobu fejā, zobiem, kuri ir vairāk bojāti un labotas vairākas šķautnes, lai saglabātu un tie nenodruptu.
riebeklite @ 02.08.2025 20:40
Tak atrada jau ss.com arhīvā sludinājumu ar to suni. Divus mēnešus vecs, maksājis 800 eur.
Adele4 @ 02.08.2025 22:32800 eur par kucēnu? Jūs ko? Galīgi aptrakuši? Vepris taču nekad mūžā tādu naudu nemaksātu. Vai maz viņam ir tik lieli uzkrājumi...
Akasha @ 02.08.2025 13:59Es vienalga nesaprotu, kas darās tajās galvās. Nu redzi, esi secinājis, ka netiec galā ar dzīvniekiem; ka esi slinks, pa lievenīšiem braukājošs, tusēt mīlošs. NAFIG tev suni??!
Tāds mazulis vairākreiz būs ārā jāved, jārēķinās, ka sākumā būs peļķītes. Barība jāpielāgo, strikti jāēdina. Plus nopietni jāaudzina, jo suns IR jāaudzina. Es bērnībā varēju gadiem raudāt pēc dzīvnieka, bet tāpēc ir vecāki, kuri pasaka - nē!
Ariete @ 02.08.2025 23:55Ak šausmas... Vasaras diena, visas vieglās vasaras drēbēs, tikai pļenka dermantīna un kamieļbotās. Viņa ar tām biksēm un kamieļkurpēm jāja ar poniju arī... ?
riebeklite @ 03.08.2025 00:50Trakākais, ka viņi ir paņēmuši puiku. Agrāk pazinu meitenes, kurām bija mazie suņu puikas, un tur audzini vai nē, ja nav kastrēts, tad tēviņš grib iezīmēt savu teritoriju. Dažas pirka speciālos suņu puiku autiņus valkāšanai mājās. Šo problēmu būtībā atzina visas mazo suņu puiku īpašnieces.
Kivičiem drīz būs visi stūri iezīmēti un māja smirdēs pēc amonjaka. Ņemot vērā, ka runci nekastrēja, tad jau arī šai radībiņai diez vai tērēsies uz operāciju. Tur var sākties "iezīmēšanās karš" starp runci un suņuku.
Un tad atkal lasīsim, ka "kaķis pazudis" (aizvests pie omītes, kur būšot labāk; netīšām pa logu izkrita...nu un citi meli, ko vecāki šādos gadījumos izdomā) suns "aizklīdīs,, vai "norausies no pavadas un aizbēgs"...Bet visas dzīvnieku mantas pēc dienas pazušanas jau atradīsies pie miskastēm. Žēl Miu, kura grib tikai savu mīluli, bet vecāki vienkārši ļaus paspēlēties un sev ērtā laikā tiks no tiem dzīvniekiem vaļā.
Mana mamma izdarīja tā ar trim maniem kaķiem. Teica, ka atrada labākas mājas, jo nepatika, ka plēš puķes viņas puķpodos. Es vēlāk no drošiem avotiem uzzināju, ka viņa bija likusi kaķeni vienkārši noslīcināt. Otru manu mīļo runčuku teicās vest pie omas, kur viņš būšot svaigā gaisā - izrādījās aizveda un palaida kaut kur lauka vidū, ne pie omes. Trešajai kaķenei viņa vienkārši atstāja vaļā logu, jo zināja, ka vienreiz viņa pa to jau izkrita. Es 100 reizes aizliedzu tā darīt un pārbaudīt pirms promiešanas vai ir ciet. Bet nē. No rīta pamostos, logs VAĻĀ, viņas pašas mājās nav, aizbēgusi un , protams, KAĶA NAV!!! Visu dzīvokli 100 reizes histēriski pārmeklēju. Tas mani vienkārši salauza. Tas viss bija speciāli un ar nodomu ??Es ceru, ka Miai nebūs jāpiedzīvo tas viss..