Annie @ 22.07.2025 12:58
Vai tiešām ar sievieti, ar kuru nesapas, nodzīvo 20+ gadus? ?
Merilda @ 22.07.2025 13:12
Ja dzīvo 20 gadus kopā, bet krāpj pa labi un pa kreisi, tiešām Tavā izpratnē nozīmē, ka sapas?
Annie @ 22.07.2025 13:24Ilze Bule var patikt vai nepatikt, bet, cik redzēta fotogrāfijās, izskatās pēc cilvēka, kas pieņem sevi, kāda ir.
Gleitneri redzēju Dziesmu svētkos - Instagram bildēs lieto jaudīgus filtrus. Dzīvē man nešķita ns glīta, ne dabīga.
Nu cik tur krāpa tos 20 gadus mēs nezinam un tā ir viņu ar dzīvesbiedri darīšana un tikai.Varbūt krāpa,bet viņš to neiznesa uz āru. Pat ar plancku kad sapinās,kas tad to visu izbazūnēja pa pasauli? Šoreiz arī,viņi ar Ilzi jau pusgadu dzīvoja atsevišķi un neviens nezināja.Arī ar Račko izgāja sabiedrībā jau būdams šķīries.A ko Kivis? Vēl dzīvodams ar Madaru,bauroja kā mīl Lieni. Brauca jāties uz viesu namu un ļoti ar to lepojās. Uzreiz aplēja sievu ar mēsliem,lūk nebija mīlējis,bijis viņai kā tēvs(bet bērnus taisija).Bulis neapkaunoja ne sevi ne ģimeni,vismaz ne publiskiMerilda @ 22.07.2025 13:12
Ja dzīvo 20 gadus kopā, bet krāpj pa labi un pa kreisi, tiešām Tavā izpratnē nozīmē, ka sapas?
gleitnere tiešām ir ļoti neglīta, bet ne jau izskats galvenais 😁Annie @ 22.07.2025 13:24Ilze Bule var patikt vai nepatikt, bet, cik redzēta fotogrāfijās, izskatās pēc cilvēka, kas pieņem sevi, kāda ir.
Gleitneri redzēju Dziesmu svētkos - Instagram bildēs lieto jaudīgus filtrus. Dzīvē man nešķita ns glīta, ne dabīga.
Siredzho @ 22.07.2025 12:24
Man arī aizdoma, ka īgnuma iemesls ir alko trūkums organismā. Tipiska alkoholiķa uzvedība, kad trūkst, baigi gribās. Vienīgais nezinu, kāpēc šoreiz neiekapā. Vai tiešām dēla dēļ? ? Jo Keitija jau tolerēja ar to, ka teftelis ar lienu bija piedzērušies regulāri.
Jo, kad šis ir iekapājis, tad arī dāsnāks paliek, lien kamerā, vāvuļo klupības, domādams, ka ļoti gudrs izklausās, pēdējā stadijā jau video ar laizīšanos ar ļenku.
Un varētu pie mīļajiem Rāviņiem palikt 😀 Bet laikam neaicina ciemos 🤭VistaVita @ 22.07.2025 10:30Lētāk un labāk tad uz Saulkrastiem butu braukuši. Tur jūras krasta ir feins,lēts viesu nams. Pagalmā pukniku var rīkot. Ja reiz neinteresē apskates objekti .
A kur foto un video no Palangas interesantā
Palangas jūras mola jeb jūras tilta ?
Kā tai teicienā - vienam patīk meita, otram māte un trešam kleita. Man Gleitnere nekad nav patikusi un viņas diržpārdokļi arī neaizrauj. Katram savs. Un, ja Bulis varēja ar ļenku , tad Gleitnere ir stipri augstākā plauktiņā.Annie @ 22.07.2025 13:24Ilze Bule var patikt vai nepatikt, bet, cik redzēta fotogrāfijās, izskatās pēc cilvēka, kas pieņem sevi, kāda ir.
Karīnu un Kvieča Lienu vieno tas, ka abām ir brūnas acis un izcili nepatīkams balss tembrs. Bet nu Bulim tas netraucē.DabaTevivēro @ 22.07.2025 15:21Kā tai teicienā - vienam patīk meita, otram māte un trešam kleita. Man Gleitnere nekad nav patikusi un viņas diržpārdokļi arī neaizrauj. Katram savs. Un, ja Bulis varēja ar ļenku , tad Gleitnere ir stipri augstākā plauktiņā.
Varbūt pārāk dārgi leišiem tie aliņi. Kviecim žēl tērēties. Atbrauks mājās un pielies ģīmi.yay @ 22.07.2025 14:16
tak nebūsim tik naivas un nedomāsim, ka resnais nemetīs pa lampu dēļ dēla :D
Hermiine89 @ 22.07.2025 15:37Varbūt pārāk dārgi leišiem tie aliņi. Kviecim žēl tērēties. Atbrauks mājās un pielies ģīmi.
DabaTevivēro @ 22.07.2025 15:21Kā tai teicienā - vienam patīk meita, otram māte un trešam kleita. Man Gleitnere nekad nav patikusi un viņas diržpārdokļi arī neaizrauj. Katram savs. Un, ja Bulis varēja ar ļenku , tad Gleitnere ir stipri augstākā plauktiņā.
Minelūše @ 22.07.2025 16:01
Es arī neesmu sajūsmā par viņas literatūru, bet viņas grāmatas vismaz reāli eksistē, atšķirībā no mūsējās rakstnieces Lienītes, kura jau gadiem vienu vienīgu grāmateli nekādi nevar uzklabināt.