Jā, šis ir tik smieklīgi, kad viņa kā vienmēr izliekas tik aizņemta un pieprasīta. Riktīgs šizo minhauzens. Redz, viņai fanes sūta simtiem vēstulīšu, bet super bizī bezdabniece Ļenkuce tik aizņemta, tik aizņemta ar rich life style baudīšanu.Adele4 @ 21.07.2025 07:11Pēkšņi-mums ir brālis! Gadiem nebija vajadzīgs.
Un kāds offline? Ārzemēs nets dārgs? Ļenka taču neizdzīvos katru sūdu neatrādījusi.
Un kas viņai nonstop raksta tās vēstules, izklausās, ka viņa 24/7 atbild uz iedomu draugu vēstulītēm:)
bet kaut ko pa miglai atceros, ka sunītis bija nonācis patversmē? Varbūt kāds adoptēja? Kā tur tas viss bija beigās, varbūt kāda atceras?Skaistsceļš @ 21.07.2025 12:43Lieta jau tāda ka takši nepakļaujas ne dresūrai,ne mācīšanai.Ļoti spītīgi. Un dzīvoklis ir pēdējā vieta kur turēt taksīti--mednieku! Un līdz ar to,Kivis to nespēja pieņemt ka kāds viņam nepakļaujas. Un es esmu pārliecināta,ka viņš varēja viņu arī nosist. Ja būtu pie draugiem,kādēļ neparādīt? Nav jau adrese jāpublicē.Bet rādīt vairs nav ko!
Adele4 @ 21.07.2025 07:11Pēkšņi-mums ir brālis! Gadiem nebija vajadzīgs.
Un kāds offline? Ārzemēs nets dārgs? Ļenka taču neizdzīvos katru sūdu neatrādījusi.
Un kas viņai nonstop raksta tās vēstules, izklausās, ka viņa 24/7 atbild uz iedomu draugu vēstulītēm:)
ārzemēs, ja tā ir ES un EEZ un tagad Ukraina, tad tarifi mobilajiem sakariem ir tādi paši kā Latvijā!Adele4 @ 21.07.2025 07:11Pēkšņi-mums ir brālis! Gadiem nebija vajadzīgs.
Jā,bija līdzīgs sunīts,pamests tajā patversmē kur uzradās. pēkšņi viņu brits.Ceru,ka. sunīts vismaz patversmē nonāca un nepeld kādā grāvī.qwe @ 21.07.2025 13:48bet kaut ko pa miglai atceros, ka sunītis bija nonācis patversmē? Varbūt kāds adoptēja? Kā tur tas viss bija beigās, varbūt kāda atceras?
Akasha @ 21.07.2025 15:04"Mammū, bļāviens... Bļāviens, es arī tur gribu..." Nja, četrgadīgas meitenītes skaidrā valodiņa. Vecāki, jums kauns nav? Lai gan... māte ierēkdama to atkārto, bet dižais ciltstēvs vispār trīs vārdus bez bļ... nah... iztust nav spējīgs. Patiesie mūsu!
Akasha @ 21.07.2025 15:04"Mammū, bļāviens... Bļāviens, es arī tur gribu..." Nja, četrgadīgas meitenītes skaidrā valodiņa. Vecāki, jums kauns nav? Lai gan... māte ierēkdama to atkārto, bet dižais ciltstēvs vispār trīs vārdus bez bļ... nah... iztust nav spējīgs. Patiesie mūsu!
qwe @ 21.07.2025 13:48bet kaut ko pa miglai atceros, ka sunītis bija nonācis patversmē? Varbūt kāds adoptēja? Kā tur tas viss bija beigās, varbūt kāda atceras?
Skaistsceļš @ 21.07.2025 14:51Jā,bija līdzīgs sunīts,pamests tajā patversmē kur uzradās. pēkšņi viņu brits.Ceru,ka. sunīts vismaz patversmē nonāca un nepeld kādā grāvī.
Draudzenīte @ 21.07.2025 15:18
Nākamajā Q&A jāpajautā kā iet Čipsim, lai viņi zina, ka Čipsis netiks aizmirsts. ?
Kārums @ 21.07.2025 14:36Dzirdējāt Mias valodiņu Lienes ig storijā? ?
tak ko, te viss štokos 🤣nesaka jau bļā dirsā kā es te gribētu 🤣Kārums @ 21.07.2025 14:36Dzirdējāt Mias valodiņu Lienes ig storijā? ?
jā.... Atrakcijas.... Hihihiiii blāviens hihihiiii .Rozāforums @ 21.07.2025 15:22
trakākais tas ka lenķis atkārto bļāviens (ņirgājoties) un tad vispār novēršas no bērna....
Akasha @ 21.07.2025 16:49Un Andris, tas, kurš Bulis, tik laimīgs izskatās ar Karīnu, kurai atšķirībā no sabiedrības dāmas ar nenosakāmo nodarbošanos ir īsta profesija, kuru nevar iegūt, pasēžot uz akadēmijas trepītēm vai nopērkot diplomu, un vismaz 6 dižpārdokļi, varbūt vairāk.