jo viņa te ir no 2009 gada. https://forums.dieviete.lv/profils/39293/forum/Tusnelda @ 09.07.2025 21:19
Nekur šī Ariete nepazudīs, un tā moka-bez-peņa arī tepat vien lūrēs un, siekalas šķiezdamas, abas divas ķērks vienu un to pašu. It kā šeit viņas kāds ar varu turētu.
Jā, es to Arieti esmu piefiksējusi, ka viņa ņemas par to maugli atkal un atkal. Tā kā man bērnu temats vispār garlaiko kā tāds, tad jau sen viņa krīt uz nerviem.MeltedCheese @ 09.07.2025 21:23Galvenais, ka par Miu vispār neviens neko neteica pēdējo laiku. Atvelkas tāda Ariete un speciāli ceļ tēmu par Miu.
Cik foršs komentārs!!!yay @ 09.07.2025 23:10oij leņķene laikam šamaņo mājās, jo rozā lezbes ar pelēkajām pakaļām saplēsušās
Creta @ 09.07.2025 18:56Kivičs nosauca savas sievas gleznas par bildēm. Ok. ?
Adele4 @ 09.07.2025 19:56Miai smuka kleitiņa.
Lenka caur krūmiem koncertu iefilmējusi. Būtu paskatijušies koncertu un kādas bērnu aktivitātes apmeklējuši. Vērmanīti viskaut kas tagad notiek.
Brīnums, ka nav orgasmejoši storiji ar to cik.fur tirdzinā vissskaists un dārgs
LabaDabaDa @ 09.07.2025 19:05
Beidzot pati pateica, ka trīs gadus kursos gājusi.
Atgādinu, ka tie ir maksas sagatavošanās vasaras kursi, lai iestātos akadēmijā. Respektīvi, apdāvinātā teicamniece marīniste trīs reizes centās iestāties Mākslas akadēmijā, un visas trīs reizes - nesekmīgi... Par tādu apkaunojumu labāk jau nu būtu paklusējusi :D
Kādā sakarā tu lien manā profilā? Tagad ķidāsi katru profilu, kura viedoklim nepiekrīti kā kāda foruma tiesnese?VistaVita @ 09.07.2025 21:24jo viņa te ir no 2009 gada. https://forums.dieviete.lv/profils/39293/forum/
Droši nobloķē mani, nevajag sevi tā mocīt! 🙈Hermiine89 @ 09.07.2025 23:08Jā, es to Arieti esmu piefiksējusi, ka viņa ņemas par to maugli atkal un atkal. Tā kā man bērnu temats vispār garlaiko kā tāds, tad jau sen viņa krīt uz nerviem.
Ariete @ 10.07.2025 02:00Man liekas pivičam beidzot bija taisnība par to ka te sēž nelaimīgas lesbietes. Es to nesaku par visām, bet par tām, kas bulijo bērnu un uzdrīkstās saukt par neglītu un citos vārdos. Kur tādi bezsmadzeņu radījumi rodas? Bērns neizvēlas kāds tiek radīts. Manā draugu lokā ir inteliģenti cilvēki kas nekad nerunātu tā par bērnu. Bet šitās bērnu nīdējas gan jau staigā pašas nelaimīgas. ?? Te vairāk kā publisks fuj! Nodiršat pieaugušos kas sevi var aizstāvēt nevis bērnu. Maitu lijas. (Teksts attiecās uz tām kas uzbruka uz manu komentāru par to ka te bieži tiek buljots bērns! Zeme atveries! )
maybe sakasījusies ar Deimoni, un neviens cits nav atradies, kas ir ar mieru par velti likt 😏qwe @ 09.07.2025 15:43tā ir lieņuka smukā krupja pazode ?
Bet laikam resnais galīgi piegriezis skābekli un nedod naudu, jo šaubos, ka lieņuks aiz laba prāta neliek smukās skropstiņas ?
pilnmenes paies, šī norimsies 😄 uz kādu laiku. Pēc tam gan jau būs atkal atpakaļ un cels atkal augšā maugļa tēmu.Rietumusawle @ 10.07.2025 02:38
Nu labi vienreiz pateici, bet tagad ka Lienuks esi Mezezeru sadzerusies un nevari rimties?!
Ariete @ 10.07.2025 02:00Man liekas pivičam beidzot bija taisnība par to ka te sēž nelaimīgas lesbietes. Es to nesaku par visām, bet par tām, kas bulijo bērnu un uzdrīkstās saukt par neglītu un citos vārdos. Kur tādi bezsmadzeņu radījumi rodas? Bērns neizvēlas kāds tiek radīts. Manā draugu lokā ir inteliģenti cilvēki kas nekad nerunātu tā par bērnu. Bet šitās bērnu nīdējas gan jau staigā pašas nelaimīgas. ?? Te vairāk kā publisks fuj! Nodiršat pieaugušos kas sevi var aizstāvēt nevis bērnu. Maitu lijas. (Teksts attiecās uz tām kas uzbruka uz manu komentāru par to ka te bieži tiek buljots bērns! Zeme atveries! )
Es to nesaku par visām, bet par tām, kas bulijo bērnu un uzdrīkstās saukt par neglītu un citos vārdos. (...) (Teksts attiecās uz tām kas uzbruka uz manu komentāru par to ka te bieži tiek buljots bērns!