jāsaka ka tēvs labi izskatās, es pat teiktu izskatīgs!Hermiine89 @ 06.07.2025 23:53Es izvēlos Kvieča tēvu. Izskatās pēc ārzemnieka. Arī savos tekstos bija diezgan sakarīgs, cik atceros no TV šova.
Par to es nešaubos. Gan jau gribēs šiem atstāt Miu. Pašlaik gatavina augsni tam. Bet visvairāk mani fascinē mīļotās krustmāmiņas neierašanās. Arī Kerkirai Kivičpāris bija kaut kāds savtīgs popularitātes celšanas projekts savā laikā, kas zaudējis aktualitāti.Adele4 @ 07.07.2025 07:16Pipec vēl.pusnaktī test uz lieveni Madonā ar visu taboru.
Un kur pēkšņi tie Rāviņi kļuvuši par "mūsu mīļie Rāviņi"?
Gan jau nozudīs tāpat kā Graudiņi
tikai nez kāpēc Mia tai ballīte neizskatās priecīga, nesmaida un tādā kā sarāvusies, nobijusies. Kāpēc tā?LindaP @ 07.07.2025 07:28Tik forši, ka Miai bija īsta ballīte ar mazajiem draudziņiem un omi, opi. Man arī kaut kā tomēr šķiet, ka motivācija bija cita, bet nav svarīgi. Jau iepriekš te rakstīja, ka viņi varētu uztaisīt ballīti tikai uz sadarbībām. Nu beidzot Liene ir saņēmusies kā nekad un labi pastrādājusi.
mrthkjj @ 06.07.2025 22:15Ja godīgi, priecàjos, ka miai ir beidzot kaut kāda dzimšanas diena, labāka / sliktāka, bet vismaz ir.
Bērnam to vajag!
Dalija ir skaista sieviete, nesaprotu gan, kāpēc sasējusies ar tādiem :/
qwe @ 07.07.2025 09:32tikai nez kāpēc Mia tai ballīte neizskatās priecīga, nesmaida un tādā kā sarāvusies, nobijusies. Kāpēc tā?
lai jau rāviņiem tiek, to sauc par dzīves skolu 😄Draudzenīte @ 07.07.2025 10:27https://failiem.lv/u/smhhncgwxe
Izskatās ka “Mūsu mīļie Rāviņi” bija iniciatori un sadarbību organizatori… paskat kā ziepējas jaunajiem labākajiem draugiem klāt ?
Tā tizlene pati tik vien māk kā grūzt telefonu visiem sejā.. un resnajam ir pilnīgi vienalga kas par ballīti, ka tik aliņš un uzkoda un nav pašam jāmaksā.
Mīļie Rāviņi, attopieties, pajautājiet Graudiņiem kā Kivji izmantoja viņus, kamēr Graudiņi to atļāva…
un man likās, ka tikai kivis to nejēdz un sieva filaloģe nav iemācījusi. Bet pati arī nav zie ko gudra. Iq zem grīdas līstes.Ireeen @ 07.07.2025 10:49Mūsu literāte un teicamniece atkal nolažojusi. Mias PIEKTIE gadi. Ļen, a Ļen! Pēc 5 punkts nav jāliek, ja tas nav kārtas skaitļa vārds. 4. klases viela! ?
qwe @ 07.07.2025 09:32tikai nez kāpēc Mia tai ballīte neizskatās priecīga, nesmaida un tādā kā sarāvusies, nobijusies. Kāpēc tā?
Ireeen @ 07.07.2025 10:49Mūsu literāte un teicamniece atkal nolažojusi. Mias PIEKTIE gadi. Ļen, a Ļen! Pēc 5 punkts nav jāliek, ja tas nav kārtas skaitļa vārds. 4. klases viela! ?
Hermiine89 @ 07.07.2025 08:08Par to es nešaubos. Gan jau gribēs šiem atstāt Miu. Pašlaik gatavina augsni tam. Bet visvairāk mani fascinē mīļotās krustmāmiņas neierašanās. Arī Kerkirai Kivičpāris bija kaut kāds savtīgs popularitātes celšanas projekts savā laikā, kas zaudējis aktualitāti.