lieņuka gaumē! Lieņuka darīs kā viņa gribēs nevis kā visi citi pelēkie garlaicīgie nepatiesieNeiil @ 05.06.2025 17:03Nu kurš ķepina spalvas struktūrpastā un krāsā? to tiešām tik liene var izdomāt? gan jau pēc tam ne ar kādu aizsarglaku neapstrādās savu ķēpājumu un tur krāsies putekļi un viss iespējamais tajās spalvās!
Prātiņ nāc mājās...
gaidu, kad viņa saņems piedāvājumu dabūt "zilo ķeksi" instagram, dabūs taisīt jaunu profilu un ievērot askēzi sekotāju skaitā, kurus nevarēs savākt 😀Japānas princese @ 05.06.2025 21:02Lieni esot uzaicinājuši uz starptautisku skaistumkonkursu. Tie organizatori noteikti viņu ir redzējuši tikai bildēs ar filtriem, kad ieraudzīs dzīvė, neatpazīs skaistuli.
Tas saucās - wishful thinking. Tikai tās vēlmes Pakullienei kaut kā nekad nepiepildās.Minelūše @ 05.06.2025 21:50Jā, Lienīt, es arī saņēmu piedāvājumu piedalīties skaistumkonkursā. Trīs skaistumkonkursos, nē, piecos!
Neticu, ka viņu kaut kur aicināja. Izdomājusi kārtējo pasaciņu. Kur tad palika gleznu izstādes rīkošana, kam vēl telpas meklēja? Muld vienā muldēšanā.
Japānas princese @ 05.06.2025 21:02Lieni esot uzaicinājuši uz starptautisku skaistumkonkursu. Tie organizatori noteikti viņu ir redzējuši tikai bildēs ar filtriem, kad ieraudzīs dzīvė, neatpazīs skaistuli.
MeltedCheese @ 05.06.2025 21:38Atkal kā veca tanta ar to blūzi... :O
diez par ko tad šie vēlēs? Gan jau par AināruBugsPony @ 06.06.2025 07:14Liene aicina visus iet vēlēt. Citāts -"Neesi (....) lohs un nesēdi dīvānā."
Jā, jāiet vēlēt, lai tādiem parazītiem, kā Lienei un Andrim, vairāk nebūtu tāda vienkārša nahaļava dzīve - nemaksāt ne nodokļus, ne alimentus, aizņemt vietu valsts dārziņā, kamēr vecāki visu dienu slaistās pa jūrmalu vai skatās Netflix.
Anette5 @ 05.06.2025 23:03
Gaidu info par skaistumkonkursa norises laiku, vietu. Video ar gatavošanos, tērpu izvēli, atbalsta komandu un visām citām aktivitātēm saistībā ar šo pasākumu. Bez filtriem
Tonya @ 06.06.2025 09:09
Visticāmāk - "es diemžēl netieku..", "man tas šobrīd nav tik aktuāli, došu iespēju kādai citai.." "mums ar beloved vīru daudz ceļojumi (lasīt - lieveņi pa LV) ieplānoti, plānotājs pilns jau.."
Tonya @ 06.06.2025 09:09
Visticāmāk - "es diemžēl netieku..", "man tas šobrīd nav tik aktuāli, došu iespēju kādai citai.." "mums ar beloved vīru daudz ceļojumi (lasīt - lieveņi pa LV) ieplānoti, plānotājs pilns jau.."
viņai tas Fashion week ielūgums bija kā random Stockmann client card holder nevis personalizētais kā Madarai. Tāpēc arī saslima, jo kā var aiziet uz to, kur visi ir personīgiem ielūgumiem ar no-name parasto ielūgumu, kas ir citā dienā.LabaDabaDa @ 06.06.2025 10:23
Ja nemaldos, viņa taču pat uz Riga Fashion Week ne reizi nav aizgājusi. Vienmēr "neplānoti" saslimst. Kāds nu tur starptautisks skaistumkonkurss!
Man gan liekas, ka šitādi "starptautiskie skaistumkonkursi" ir vienā maisā metami ar Namībijas prinčiem. Respektīvi, pārskaiti viņiem 1000 dolārus un viņi tev pretim atsūtīs pdf diplomu "Misis Universs", varēsi piekārt tualetē pie sienas.