un vēl kaut kas nav ar tām skaistākajām LV uzacīm, izskatās, ka kontūra ir, bet iekša tukšs :DSviestaciba @ 30.10.2024 17:29vispār interesanti salīdzināt, kā parasti izskatās Lienes miljons X nofiltrētās bildes un reālās :D drausmas. izskatās, ka plostošanas pamponis vēl turās :D kā tās acis vēl vispār turās vaļā no tā skropstu smaguma :D un Andra plastikāta redele izskatās labāk par Lienes zobiem :D
Pilgrim @ 30.10.2024 17:18Tie Amerikas brālēni gan jau uzsauca ceļojumu deģenerātiem un kādai no radu meitenēm. Vispār ideāli, mēs ar vīru jau kuro gadu atliekam ASV braucienu, jo nejūtam, ka varētu brīvi šķiesties ar finansēm, bet šie lašaras jau kuro reizi brauc. Lezbes, mēs neprotam dzīvot!
interesanti, kur šie paliks, noteiki kādam uz kakla, oi sorry, CIEMOS 🤣 paskstījos viesnicamRietumusawle @ 30.10.2024 17:50Nu Nujorka nav leta pilseta. Es patiesiba biju vilusies cik netira si pilseta ir. Protams var atrast visadas izklaides, bet salidzinot ar Londonu, Nujorka kaut ka nobal. Interesanti bus redzet, kam tad viniem bus nauda? Iet uz ielas un fotografet bezpajumtniekus?
Tai, kas teica, ka Amerika ir bucket list..tad labak uz Vegasu nevis Nujorku.
SantaC @ 30.10.2024 16:37
Kā Mia izskatās! ? Un tas ir tikai ceļojuma sākums.
Castorella @ 30.10.2024 18:26Un tomēr- kur diviem alimentu nemaksātājiem- bezdarbniekiem nauda lidojumam uz Ņujorku?
Tusnelda @ 30.10.2024 18:36
Viņiem ir daudz paziņu, kas atsaucas uz vārdiem "mīļie draugi", un tie prot novērtēt (arī naudā) Latvijas mūzikas industrijas flagmaņa Kiviča talantu! Tie atzīst arī skaistumkonkursu dalībnieces pārpasaulīgo daiļumu, tievumu, trīsgadnieces pakaļu, un pašaudzēto matu kušķi.??
Incognito @ 30.10.2024 18:28
Nu un kā tad viņa izskatās?
Bērns ērti saģērbts pārlidojumiem. Matiņi kā jau allaž papūruši, bet tas jau šajā ģimenē nav nekas neparasts
Linus @ 30.10.2024 19:47Varbūt esmu pārāk daudz seriālus saskatījusies, bet nav tā, ka pirms grāmatas izdošanas autoram izmaksā kaut kādu avansu? Tas protams neatceļ jautājumu, kā tas tika alimentu nemaksātājiem izmaksāts, un vispār kura izdevniecība uzņēmās šo darīt?
Bet tas ir vienīgais, kā es spēju izskaidrot šo ceļojumu.
Linus @ 30.10.2024 19:47Varbūt esmu pārāk daudz seriālus saskatījusies, bet nav tā, ka pirms grāmatas izdošanas autoram izmaksā kaut kādu avansu? Tas protams neatceļ jautājumu, kā tas tika alimentu nemaksātājiem izmaksāts, un vispār kura izdevniecība uzņēmās šo darīt?
Bet tas ir vienīgais, kā es spēju izskaidrot šo ceļojumu.
Geiša @ 30.10.2024 17:31
Ta nav Lienes meita un viņa ir pieaugusi sieviete , nav ne aukle, ne draudzene, ceļabiedre un nekas vairāk
Mia ar vienu rociņu tur Lienes roku, otra gar sāniem! 🧐LabaDabaDa @ 30.10.2024 20:13
Kāpēc tad Mia tā pieķērusies viņas rokai? Un kādā sakarā viņi kopā bildējas?
Mashka Kakashka @ 30.10.2024 16:32
LabaDabaDa @ 30.10.2024 20:13
Kāpēc tad Mia tā pieķērusies viņas rokai? Un kādā sakarā viņi kopā bildējas?
Neiil @ 30.10.2024 20:16Mia ar vienu rociņu tur Lienes roku, otra gar sāniem! ?