Tā ir. Ļenka melo jau cik gadus? Kopš kļuva populāra ar saviem 13 orgasmiem dienā. Gan jau, ka vēl senāk. Kāda vēl grāmata?! Tur pat zirgam jāsmejas.ronnie @ 29.10.2024 21:13Domāju, ka vienīgais brīdis, kad tā pa īstam noticēšu tam, ka Liene vispār uzrakstījusi grāmatu, būs tad, kad tā grāmata patiešām nonāks grāmatnīcu plauktos. Bet pagaidām, lai arī ko viņa teiktu, es vispār neticu, ka tāda grāmata pastāv. Ņemot vērā to, kā viņa pasniedz visu notiekošo saistībā ap grāmatas izdošanu, izklausās, ka vienkārši pamatīgi d**š. Nu, un tad, kad tā "grāmata" tā arī nenonāks grāmatu plauktos, vainos visus citus, tikai nekad neatklās taisnību par to, ka tāda "grāmata" jau sākotnēji vispār neeksistēja. Jo, nu, ja cilvēks melo par visu iespējamo, tad kāda iespēja, ka nemelo arī par šo? Nekāda.
ronnie @ 29.10.2024 21:13Domāju, ka vienīgais brīdis, kad tā pa īstam noticēšu tam, ka Liene vispār uzrakstījusi grāmatu, būs tad, kad tā grāmata patiešām nonāks grāmatnīcu plauktos. Bet pagaidām, lai arī ko viņa teiktu, es vispār neticu, ka tāda grāmata pastāv. Ņemot vērā to, kā viņa pasniedz visu notiekošo saistībā ap grāmatas izdošanu, izklausās, ka vienkārši pamatīgi d**š. Nu, un tad, kad tā "grāmata" tā arī nenonāks grāmatu plauktos, vainos visus citus, tikai nekad neatklās taisnību par to, ka tāda "grāmata" jau sākotnēji vispār neeksistēja. Jo, nu, ja cilvēks melo par visu iespējamo, tad kāda iespēja, ka nemelo arī par šo? Nekāda.
Lienei ir atbalsta komanda😃. Vakar nodeva uguņus, nolaida tvaiku, šovakar strādā un liek mīnusus😂ronnie @ 29.10.2024 21:29Lieņuks šovakar laikam noguris no plosīšanās Instagram, bet visiem pēdējiem komentāriem šajā diskusijā pa mīnusam gan iešķiebusi. Parasti mīnusiem pārāk lielu uzmanību nepievēršu, bet šis izskatās smieklīgi, tāpēc nevarēju nepamanīt. ?
LabaDabaDa @ 29.10.2024 21:49
Pat ja es kaut ko ieraudzīšu grāmatveikalā, tāpat neticēšu. Pārāk labi atceros internetā nočiepto indiāni - tur taču arī apakšā bija lepni uzšņāpts Plikadīdas paraksts.
Un pēc visa tā Lupatlase joprojām forumu vaino ārkārtīgā stulbumā. Lai gan vainot mūs var tikai pa to, ka neuzķeramies uz viņas nemākulīgo, tizlo blefošanu.
ronnie @ 29.10.2024 21:13Domāju, ka vienīgais brīdis, kad tā pa īstam noticēšu tam, ka Liene vispār uzrakstījusi grāmatu, būs tad, kad tā grāmata patiešām nonāks grāmatnīcu plauktos. Bet pagaidām, lai arī ko viņa teiktu, es vispār neticu, ka tāda grāmata pastāv. Ņemot vērā to, kā viņa pasniedz visu notiekošo saistībā ap grāmatas izdošanu, izklausās, ka vienkārši pamatīgi d**š. Nu, un tad, kad tā "grāmata" tā arī nenonāks grāmatu plauktos, vainos visus citus, tikai nekad neatklās taisnību par to, ka tāda "grāmata" jau sākotnēji vispār neeksistēja. Jo, nu, ja cilvēks melo par visu iespējamo, tad kāda iespēja, ka nemelo arī par šo? Nekāda.
LabaDabaDa @ 29.10.2024 21:49
Pat ja es kaut ko ieraudzīšu grāmatveikalā, tāpat neticēšu. Pārāk labi atceros internetā nočiepto indiāni - tur taču arī apakšā bija lepni uzšņāpts Plikadīdas paraksts.
Un pēc visa tā Lupatlase joprojām forumu vaino ārkārtīgā stulbumā. Lai gan vainot mūs var tikai pa to, ka neuzķeramies uz viņas nemākulīgo, tizlo blefošanu.
Minelūše @ 29.10.2024 23:32
Ticami, ņemot vērā to, ka Ļenka nevienu no savām iesāktajām nodarbēm nekad nav novedusi līdz galam. Bungas, teniss, dejas - viss pamests pusratā. Kāpēc lai ar grāmatu būtu citādi?
Pārrunas būs,kad Ļenku ar viņas murgojumu pasūtīs. Nu ja vienīgi tā ir kaut kāda pagrīdes tipogrāfija.Jo normālā izdevniecībā nedrīkst tāpat vien publicēt kaut ko par trešo personu bez viņa piekrišanas. Var stāstīt no sava skatupunkta,bet ne tieši.Kā arī likt fotogrāfijas piem.,no Madaras mājas,ko mauka vienreiz solija.Ka likšot fotogrāfijas kur Madarai alkohols ledusskapī.Iespējams ka pat sabildējusi Madaras apeņu plauktu un saskaitijusi cik daudz to ir. Tas bija toreiz,kad viņi ar Kivi ielīda Jāņa un Madaras mājā. Izmantoja Kimu,un viņa ielaida.Kur vēl vepris tās sarkanās mapes atrada ar cilvēku vārdiem un adresēm.Idiots!LilyLady @ 29.10.2024 16:07Rēcīgi, cik nesakarīgi slampa izteicās par savu grāmatu, kas esot izdevniecībā: "Rediģēšana, droši vien pārrunas ar mani, fotogrāfijas un citi materiāli. Mana personība. Viss paņem laiku."
Izklausās, it kā runa būtu par interviju žurnālā, nevis pašas rakstītu grāmatu. Autors tak pats izlemj, kādas fotogrāfijas un materiālus vēlas publicēt grāmatā.
Skaidrs, ka nekādā izdevniecībā tas murgu buklets nav nonācis. Kārtējā diršana.
nu nopietni???? Abi toč ir pilnīgs zābaku pāris🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Skaistsceļš @ 30.10.2024 07:26Pārrunas būs,kad Ļenku ar viņas murgojumu pasūtīs. Nu ja vienīgi tā ir kaut kāda pagrīdes tipogrāfija.Jo normālā izdevniecībā nedrīkst tāpat vien publicēt kaut ko par trešo personu bez viņa piekrišanas. Var stāstīt no sava skatupunkta,bet ne tieši.Kā arī likt fotogrāfijas piem.,no Madaras mājas,ko mauka vienreiz solija.Ka likšot fotogrāfijas kur Madarai alkohols ledusskapī.Iespējams ka pat sabildējusi Madaras apeņu plauktu un saskaitijusi cik daudz to ir. Tas bija toreiz,kad viņi ar Kivi ielīda Jāņa un Madaras mājā. Izmantoja Kimu,un viņa ielaida.Kur vēl vepris tās sarkanās mapes atrada ar cilvēku vārdiem un adresēm.Idiots!
Skaistsceļš @ 30.10.2024 07:26Pārrunas būs,kad Ļenku ar viņas murgojumu pasūtīs. Nu ja vienīgi tā ir kaut kāda pagrīdes tipogrāfija.Jo normālā izdevniecībā nedrīkst tāpat vien publicēt kaut ko par trešo personu bez viņa piekrišanas. Var stāstīt no sava skatupunkta,bet ne tieši.Kā arī likt fotogrāfijas piem.,no Madaras mājas,ko mauka vienreiz solija.Ka likšot fotogrāfijas kur Madarai alkohols ledusskapī.Iespējams ka pat sabildējusi Madaras apeņu plauktu un saskaitijusi cik daudz to ir. Tas bija toreiz,kad viņi ar Kivi ielīda Jāņa un Madaras mājā. Izmantoja Kimu,un viņa ielaida.Kur vēl vepris tās sarkanās mapes atrada ar cilvēku vārdiem un adresēm.Idiots!
Varbūt aknas vairs nevelk tādu slodzi, varbūt sieviešķības akadēmijas kolēģīšu priekšā raustās izgāzties.qwe @ 30.10.2024 07:07Vispār jāsaka, ka mauka laikam veca paliek, tāds īss un blāvs pļūtiens šoreiz bija, nav kā senos laiks 3 dienas pļūtīja un pēc nedēļas atkal ?
nekas, atvērsi, pašķirstīsi, ātri sapratīsi, ka autore tomēr ir Liene, jo viņas šizo murgus neiespējami veselam cilvēkam izdomāt 😂 editors maksā naudu, tās viņiem nav, Lienei kā izcilai gramatikas un stila pārzinātājai tāds nav nepieciešams, tā nu visas viņas nefiltrētās domas kā raibs suns pa gabalu būs atpazīstamasLabaDabaDa @ 29.10.2024 21:49
Klimpa @ 30.10.2024 12:26Sasmējos par vienu Madaras story no akvaparka, kur Jānis iet nelielu gabaliņu pa priekšu un Madara komentē video (neuzrakstīšu gan vārds vārdā): "Kur tu tā skrien pa priekšu. Šitas man kko atgādina. Pag, man tagad jāsaka woow kāds ūdens, cik skaisti, pasakaini."