KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 11768
Reģ: 21.09.2023
ronnie @ 29.10.2024 21:13
Domāju, ka vienīgais brīdis, kad tā pa īstam noticēšu tam, ka Liene vispār uzrakstījusi grāmatu, būs tad, kad tā grāmata patiešām nonāks grāmatnīcu plauktos. Bet pagaidām, lai arī ko viņa teiktu, es vispār neticu, ka tāda grāmata pastāv. Ņemot vērā to, kā viņa pasniedz visu notiekošo saistībā ap grāmatas izdošanu, izklausās, ka vienkārši pamatīgi d**š. Nu, un tad, kad tā "grāmata" tā arī nenonāks grāmatu plauktos, vainos visus citus, tikai nekad neatklās taisnību par to, ka tāda "grāmata" jau sākotnēji vispār neeksistēja. Jo, nu, ja cilvēks melo par visu iespējamo, tad kāda iespēja, ka nemelo arī par šo? Nekāda.
Tā ir. Ļenka melo jau cik gadus? Kopš kļuva populāra ar saviem 13 orgasmiem dienā. Gan jau, ka vēl senāk. Kāda vēl grāmata?! Tur pat zirgam jāsmejas.
29.10.2024 21:22 |

Reitings 476
Reģ: 13.06.2024
Lieņuks šovakar laikam noguris no plosīšanās Instagram, bet visiem pēdējiem komentāriem šajā diskusijā pa mīnusam gan iešķiebusi. Parasti mīnusiem pārāk lielu uzmanību nepievēršu, bet šis izskatās smieklīgi, tāpēc nevarēju nepamanīt. 😀
29.10.2024 21:29 |

Reitings 28877
Reģ: 06.11.2022
Domāju, ka vienīgais brīdis, kad tā pa īstam noticēšu tam, ka Liene vispār uzrakstījusi grāmatu, būs tad, kad tā grāmata patiešām nonāks grāmatnīcu plauktos. Bet pagaidām, lai arī ko viņa teiktu, es vispār neticu, ka tāda grāmata pastāv. Ņemot vērā to, kā viņa pasniedz visu notiekošo saistībā ap grāmatas izdošanu, izklausās, ka vienkārši pamatīgi d**š. Nu, un tad, kad tā "grāmata" tā arī nenonāks grāmatu plauktos, vainos visus citus, tikai nekad neatklās taisnību par to, ka tāda "grāmata" jau sākotnēji vispār neeksistēja. Jo, nu, ja cilvēks melo par visu iespējamo, tad kāda iespēja, ka nemelo arī par šo? Nekāda.

Pat ja es kaut ko ieraudzīšu grāmatveikalā, tāpat neticēšu. Pārāk labi atceros internetā nočiepto indiāni - tur taču arī apakšā bija lepni uzšņāpts Plikadīdas paraksts.
Un pēc visa tā Lupatlase joprojām forumu vaino ārkārtīgā stulbumā. Lai gan vainot mūs var tikai pa to, ka neuzķeramies uz viņas nemākulīgo, tizlo blefošanu.
29.10.2024 21:49 |

Reitings 674
Reģ: 17.07.2024
ronnie @ 29.10.2024 21:29
Lieņuks šovakar laikam noguris no plosīšanās Instagram, bet visiem pēdējiem komentāriem šajā diskusijā pa mīnusam gan iešķiebusi. Parasti mīnusiem pārāk lielu uzmanību nepievēršu, bet šis izskatās smieklīgi, tāpēc nevarēju nepamanīt. ?
Lienei ir atbalsta komanda😃. Vakar nodeva uguņus, nolaida tvaiku, šovakar strādā un liek mīnusus😂
29.10.2024 22:28 |

Reitings 476
LabaDabaDa @ 29.10.2024 21:49

Pat ja es kaut ko ieraudzīšu grāmatveikalā, tāpat neticēšu. Pārāk labi atceros internetā nočiepto indiāni - tur taču arī apakšā bija lepni uzšņāpts Plikadīdas paraksts.
Un pēc visa tā Lupatlase joprojām forumu vaino ārkārtīgā stulbumā. Lai gan vainot mūs var tikai pa to, ka neuzķeramies uz viņas nemākulīgo, tizlo blefošanu.

Es nebrīnītos, ja visa viņas "grāmata" sastāvētu no ChatGPT rediģētiem tekstiem. 😀
29.10.2024 22:49 |

10 gadiPatīk
Reitings 4353
Reģ: 31.10.2010

Ticami, ņemot vērā to, ka Ļenka nevienu no savām iesāktajām nodarbēm nekad nav novedusi līdz galam. Bungas, teniss, dejas - viss pamests pusratā. Kāpēc lai ar grāmatu būtu citādi?
29.10.2024 23:32 |

Reitings 1
Reģ: 29.10.2024
How can I contact a cryptocurrency recovery company? Visit ULTIMATE HACKER JERRY Get in touch with Ultimate Hacker Jerry, the world's top supplier of cryptocurrency recovery services, if you want to get your lost cryptocurrency back. Ultimate Hacker Jerry assists victims of cryptocurrency scams by looking into both technical and non-technical hints, tracking down the monies' whereabouts, and ultimately determining the safest and most advantageous methods of recovering the lost money.For any kind of Bitcoin recovery task, Ultimate Hacker Jerry comes highly recommended.  
Their website; www. ultimatehackarjerry. co m E-
Mail; contact@ ultimatehackarjerry .c om
Text - Call -Whatsapp ; + 1 (458) 308 (08 25 
29.10.2024 23:54 |

Reitings 5896
Reģ: 20.08.2021

Nekas, tur grāmatu blogeres pieķersies un visu izķidās😁
30.10.2024 00:06 |

Reitings 476
Minelūše @ 29.10.2024 23:32

Ticami, ņemot vērā to, ka Ļenka nevienu no savām iesāktajām nodarbēm nekad nav novedusi līdz galam. Bungas, teniss, dejas - viss pamests pusratā. Kāpēc lai ar grāmatu būtu citādi?

Piekrītu. Un es nebrīnīšos ja pie "grāmatas" neiznākšanas tiks vainota Sigulda, kura samaksājusi par tās neizdošanu, nelabvēļi, kuri noskauduši, Sendija un Danute, kuras pielikušas savu pirkstu vai rozā lezbju forums, kurš ar savu negatīvo auru ietekmējis izdevniecību. 😀
30.10.2024 00:10 |

Reitings 343
Reģ: 26.04.2024
Pie tie jautājumiem varēja apņirgties. Var redzēt, ka viņi visi pēc konstrukcijas ir ļoti līdzīgi.Tos vai nu slampa pati sev uzdod vai arī kāds no foruma.
Ņemot vērā to faktu, ka viņi ir diezgan primitīvi un ļoti infantīli.
Līdzīgs jautājumi pēc konstrukcijas:
"Tu savos 44.gados izskatīties pēc 18. Kā tev tas izdodas?"😀
"Andriša kepons un melnais ķitelis viņu padara par tik iekārojamu. Kādi ir viņa stila noslēpumi?"😀
Ja, to dara kāda foruma lezbe, tad lūdzu pārstāj. Tu pacel slimnieces pašapziņu. Viņa ar savu putniņa intelektu nav spējīga starp rindām izlasīt sarkasmu un ņirgāšanos.
30.10.2024 02:15 |

10 gadi
Reitings 1905
Reģ: 26.03.2010

Kā izskatās īsti ielūgumi uz fashionWeek, kamēr Liene plivina savu Stockmann no-name ieejas kuponu. 😁
30.10.2024 07:06 |

10 gadi
Reitings 2530
Reģ: 20.06.2013
Vispār jāsaka, ka mauka laikam veca paliek, tāds īss un blāvs pļūtiens šoreiz bija, nav kā senos laiks 3 dienas pļūtīja un pēc nedēļas atkal 🤣
30.10.2024 07:07 |

Reitings 577
Reģ: 28.05.2015
LilyLady @ 29.10.2024 16:07
Rēcīgi, cik nesakarīgi slampa izteicās par savu grāmatu, kas esot izdevniecībā: "Rediģēšana, droši vien pārrunas ar mani, fotogrāfijas un citi materiāli. Mana personība. Viss paņem laiku."
Izklausās, it kā runa būtu par interviju žurnālā, nevis pašas rakstītu grāmatu. Autors tak pats izlemj, kādas fotogrāfijas un materiālus vēlas publicēt grāmatā.
Skaidrs, ka nekādā izdevniecībā tas murgu buklets nav nonācis. Kārtējā diršana.
Pārrunas būs,kad Ļenku ar viņas murgojumu pasūtīs. Nu ja vienīgi tā ir kaut kāda pagrīdes tipogrāfija.Jo normālā izdevniecībā nedrīkst tāpat vien publicēt kaut ko par trešo personu bez viņa piekrišanas. Var stāstīt no sava skatupunkta,bet ne tieši.Kā arī likt fotogrāfijas piem.,no Madaras mājas,ko mauka vienreiz solija.Ka likšot fotogrāfijas kur Madarai alkohols ledusskapī.Iespējams ka pat sabildējusi Madaras apeņu plauktu un saskaitijusi cik daudz to ir. Tas bija toreiz,kad viņi ar Kivi ielīda Jāņa un Madaras mājā. Izmantoja Kimu,un viņa ielaida.Kur vēl vepris tās sarkanās mapes atrada ar cilvēku vārdiem un adresēm.Idiots!
30.10.2024 07:26 |

Reitings 674
Reģ: 17.07.2024
Skaistsceļš @ 30.10.2024 07:26
Pārrunas būs,kad Ļenku ar viņas murgojumu pasūtīs. Nu ja vienīgi tā ir kaut kāda pagrīdes tipogrāfija.Jo normālā izdevniecībā nedrīkst tāpat vien publicēt kaut ko par trešo personu bez viņa piekrišanas. Var stāstīt no sava skatupunkta,bet ne tieši.Kā arī likt fotogrāfijas piem.,no Madaras mājas,ko mauka vienreiz solija.Ka likšot fotogrāfijas kur Madarai alkohols ledusskapī.Iespējams ka pat sabildējusi Madaras apeņu plauktu un saskaitijusi cik daudz to ir. Tas bija toreiz,kad viņi ar Kivi ielīda Jāņa un Madaras mājā. Izmantoja Kimu,un viņa ielaida.Kur vēl vepris tās sarkanās mapes atrada ar cilvēku vārdiem un adresēm.Idiots!
nu nopietni???? Abi toč ir pilnīgs zābaku pāris🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
30.10.2024 07:57 |

Patīk
Reitings 19909
Reģ: 09.12.2015
Skaistsceļš @ 30.10.2024 07:26

Jā, tas bija tad, kad Madara vēl Pārdaugavā īrēja to pašu dzīvokli, kur bija ar Kivi dzīvojusi. Un resnis izmantoja meitu labticību, lai ielīstu iekšā, un abi ar padauzu izložņāja dzīvokli, kamēr Madara nav mājās. Madara pēc tam pārvācās uz Siguldu, lai būtu pēc iespējas tālāk no deģenerātiem.
30.10.2024 08:11 |

Reitings 11768
Reģ: 21.09.2023
qwe @ 30.10.2024 07:07
Vispār jāsaka, ka mauka laikam veca paliek, tāds īss un blāvs pļūtiens šoreiz bija, nav kā senos laiks 3 dienas pļūtīja un pēc nedēļas atkal ?
Varbūt aknas vairs nevelk tādu slodzi, varbūt sieviešķības akadēmijas kolēģīšu priekšā raustās izgāzties.
30.10.2024 08:14 |

Patīk
Reitings 23899
Reģ: 27.01.2021

nekas, atvērsi, pašķirstīsi, ātri sapratīsi, ka autore tomēr ir Liene, jo viņas šizo murgus neiespējami veselam cilvēkam izdomāt 😂 editors maksā naudu, tās viņiem nav, Lienei kā izcilai gramatikas un stila pārzinātājai tāds nav nepieciešams, tā nu visas viņas nefiltrētās domas kā raibs suns pa gabalu būs atpazīstamas
30.10.2024 09:32 |

Reitings 255
Reģ: 11.11.2021
Sasmējos par vienu Madaras story no akvaparka, kur Jānis iet nelielu gabaliņu pa priekšu un Madara komentē video (neuzrakstīšu gan vārds vārdā): "Kur tu tā skrien pa priekšu. Šitas man kko atgādina. Pag, man tagad jāsaka woow kāds ūdens, cik skaisti, pasakaini."
30.10.2024 12:26 |

10 gadi
Reitings 487
Reģ: 31.01.2009
Klimpa @ 30.10.2024 12:26
Sasmējos par vienu Madaras story no akvaparka, kur Jānis iet nelielu gabaliņu pa priekšu un Madara komentē video (neuzrakstīšu gan vārds vārdā): "Kur tu tā skrien pa priekšu. Šitas man kko atgādina. Pag, man tagad jāsaka woow kāds ūdens, cik skaisti, pasakaini."

Hahah. Tad jau skatās tomēr storijus arī. Kā mēs - no izklaides grūti atturēties. ☺
30.10.2024 12:39 |

10 gadi
Reitings 483
Reģ: 21.11.2009
Es to Lienes grāmatu patiešām nopirktu, ja tur būtu uzrakstīta visa patiesība - kā padirsa savu laulību ar Ārenu, kā pakāsa šiko dzīvokli, ko Ārens viņai atstāja, kā pakāsa Saldus ielas dzīvokli, kā vazājās pa nakti apkārt, medot večus, kamēr meitas bija sazin kur. Kā Abu Meri kārās kaklā, kā gulēja kāpņutelpā apčurājusies. Kā sabojāja attiecības ar savām meitām tik ļoti, ka pat pēc tēva nāves, meitas joprojām nevēlas nekādu kontaktu ar dzemdētāju.Par vardarbīgām attiecībām ar Kiviču, policijas izsaukumiem utt. Tomēr tā sadirst savu dzīvi ir jāmāk un tas patiešām ir Lienes talants. Ja grāmatā būtu patiesība, nevis tautasbumbas noteikumi un frizūru veidošana deju sacsnsībām, tad tai patiešām būtu pircēji.
30.10.2024 12:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits