BugsPony @ 28.10.2024 07:28Izskatās, ka Lienei ražīga nakts bijusi. Pati sev jautājumus uzdodot un atbildot. Cerams, ka Mežezers pietika.
Nevaru izvēlēties, kurš vislabākais jautājums. Vai tas, ka Andris ir notievējis, ir iekarojamākais džeks pagastā vai arī tas, ka Liene izskatās dārgi ar luksusa dzīvesveidu.
Šausmas jau agri no rīta.
Liene, beidz dzert, tu lētā miskaste, uzvelc apakšsvārkus un aizved labāk savu bērnu uz dārziņu.
Tak loģiski. Graudiņa vai cita dāma būs patīrījusi skapi un zinot, ka Mia staigā kā bomzēns, atdevusi.Rietumusawle @ 27.10.2024 23:25
Nu, ja tā būtu Mias izvēle, bet cik redzams Miai patīk krāsas. Un šī nu tagad būs vienīgā kleita, kas tik vilkta. Varbūt “krasai” Lienuks uzliks viņai to milzu rozā cepuri galvā. Es domāju, ka kāds atdeva viņai šo kleitu, kas ir par lielu. Nu, ja pat Lienuks uz fotosesiju ģērbjas apakšsvārkos, tad nu nepirks bērnam neko.
Tonya @ 28.10.2024 09:14Nē nu vispār interesenta sakritība, ka vairāki jautājumi pēc kārtas iesākas ar “kā Tev izdodas..” ? Liene pat par slinku sev uzdod dažādus jautājumus. KOLOSĀLI hihi
un tā arī bija iepriekšējā qa tūrē - liela daļa jautājumi ar Kā tev izdodas ?Tonya @ 28.10.2024 09:14Nē nu vispār interesenta sakritība, ka vairāki jautājumi pēc kārtas iesākas ar “kā Tev izdodas..” ? Liene pat par slinku sev uzdod dažādus jautājumus. KOLOSĀLI hihi
gan jau vēl piesauks ļauno Siguldu,kas uzpirkusi izdevniecību, lai neizdod patiesību 🤣Minelūše @ 28.10.2024 08:48Tā jau es domāju, ka Ļenka atradīs kādu atmazku, kāpēc viņas kricelējums neiznāks. Izdomājusi, ka varētu vainot izdevniecību. Kad pienāks decembris no un bībeles nebūs ne miņas, Ļenkai atbilde rokā - piedodiet, mīļie, izdevniecībai nepatika, neizdeva. Lai gan patiesībā es ļoti šaubos, ka tas sacerējums ir nonācis jebkur tuvumā kādai izdevniecībai.
Tonya @ 28.10.2024 09:14Nē nu vispār interesenta sakritība, ka vairāki jautājumi pēc kārtas iesākas ar “kā Tev izdodas..” ? Liene pat par slinku sev uzdod dažādus jautājumus. KOLOSĀLI hihi
BugsPony @ 28.10.2024 09:25
Liepāja un Valmiera ir tuvu?
Liene, ej izguli dzērumu.