Euclid @ 17.09.2024 20:33
Nu tādi pacančiki, rock n roll, šmiga dzīslās ?
OlgaTi @ 17.09.2024 12:03
Kā tracina, ka tusnis ir iedomājies, ka tie 5-10% ir debilā, viņus neatbalstošā puse. Tusni, noņem rozā brilles, debilā, jūs atbalstošā puse ir tie knapi 5%! Tādēļ joprojām aicinu, neceļam viņiem statistiku, pēc iespējām skatāmies viņu storijus anonīmi. Jo tusnim un Ļenai šķiet, ja ir vairāki tūkstoši skatījumu viņu storijiem, tad tie visi ir viņu fani un atbalstītāji un šis baro viņu ego. Un tās pārdesmit trīcošās, drebošās un no laimes ap…urājošās sawļes lieveņpasākumos viņi laikam uzskata par miljoniem fanu atbalstu.
Un Ļenkas mīļakais teiciens, ķipa, kā baigais apvainojums - Par Tevi visi/viss internets/draugi smejās (bija Madarai teikts, Sendijai sūtīts). Nu, Ļena, saņemies, noņem Tu kopīgās ar tusni rozā brilles, nu nav jums atbalsta, nav miljons fanu un smejās patiesībā par jums.
Euclid @ 17.09.2024 20:30
Nu te viss ir pateikts. Baznīcu nes sevī. Pivis bez alus nekust pat 5minūtes. "Skaisti“ uzburbusī ļenočka. Pivim plastmasas redele, kamēr Miai sabojāti zobi. Lai dzer vēl suliņas, sēž tik pie telefona un netraucē alkonautiem patiesi baudīt dzīvi ?
SantaC @ 17.09.2024 20:46Kā tas kuilis sevi pārfiltrējis! ?????
Es sākumā domāju, ka lezbas uztaisījušas prikolu! ?
Taukmens ielicis reel (1 bildes formātā?), kur ar savu švabru uz ūdensmočiem. Viņi nemaz necenšas noslēpt, ka tērē to naudu savām vajadzībām nevis uz Lienes meitām kā pēc likuma paredzēts.
Gan jau tuncis drīz atstieps kājas ar šādu dzīvesveidu, tad tik sāksies īstās jautrības. ?
Un pati mauķele tik var cerēt, ka Mia šo vecumdienās uzturēs. Tas ir, ja nodzīvos tik ilgi.
Minelūše @ 17.09.2024 20:51
Tie veči arī izskatās pēc Kiviča līmeņa kompānijas. Bars dzērāju baļļā salīduši.
Izskatās, ka savu laulības gredzenu Kivis nevarētu novilkt ne sitams. Drīz tā ieaugs taukajā pirkstā, ka nemaz redzēt nevarēs. Un es gan viņam tuvumā neesmu bijusi, bet nez kāpēc esmu pārliecināta, ka viņš smird.
bahahahahhaa DED 😂😂😂😂😂Tusnelda @ 17.09.2024 19:11
Kivičs cer, ka glumais ģīmis pievērsīs geju uzmanību. Tad teftelis varēs kviekt, ka geji šim uzmācas.
un Miai mūžīgā aukle telefons.kapriza__ @ 17.09.2024 21:12
Abi divi nevar iztikt dienu bez alko. Abiem pa pusizdzertām glāzēm. Liene tu tā centies noslēpt savu alkoholismu, bet esi tik tupa, ka pat savu glāzi neesi paslēpusi.
Hyrte @ 17.09.2024 20:19Man Kivičs liekas tik netīrs,gan tiešā,gan pārnestā nozīmē,ka katru reizi viņu ieraugot,goda vārds,pretīgi paliek.
Redzējāt Facebook jaunās bildes? Pelmenis kublā īsta "bočka",skaistuma etalons! ? Slēpjas aiz ģitāras. Brīnums,ka ar savu melno mēteli nav ielīdis kublā!
Hyrte @ 17.09.2024 20:19Man Kivičs liekas tik netīrs,gan tiešā,gan pārnestā nozīmē,ka katru reizi viņu ieraugot,goda vārds,pretīgi paliek.
Redzējāt Facebook jaunās bildes? Pelmenis kublā īsta "bočka",skaistuma etalons! ? Slēpjas aiz ģitāras. Brīnums,ka ar savu melno mēteli nav ielīdis kublā!
Pikachio @ 17.09.2024 17:02https://failiem.lv/f/ncakveydsw
nabaga ģitāra :((( instruments ir jāciena un, jāmīl, nevis baļļā jāliek 🥲Euclid @ 17.09.2024 20:33
Nu tādi pacančiki, rock n roll, šmiga dzīslās ?
Incognito @ 17.09.2024 22:43
Gribās tomēr vēlreiz atstāt to šeit. Ļen, tu mums biežāk atskaities, kā tie pieliktie mati ir paaugušies
Minelūše @ 17.09.2024 22:49
Ja reiz Lienīte tik dikti gribēja uzstāt, ka viņas mati ir tikai un vienīgi pašas, tieši kāda sūda pēc vajadzēja taisīt tādu frizūru, kas atklāj patiesību kā uz delnas? Smadzenes no alko patēriņa cieš un loģiskā domāšana iet šķērsām.
Man nekad nav bijusi pieaudzeti mati, tāpēc nesaptotu, kā jūs pēc tās bildes saprotat, ka pieaudzeti? Nevar tā būt, ka vienkārši taukaini pie saknēm? 🤔Incognito @ 17.09.2024 22:43
Gribās tomēr vēlreiz atstāt to šeit. Ļen, tu mums biežāk atskaities, kā tie pieliktie mati ir paaugušies
Euclid @ 17.09.2024 20:30
Nu te viss ir pateikts. Baznīcu nes sevī. Pivis bez alus nekust pat 5minūtes. "Skaisti“ uzburbusī ļenočka. Pivim plastmasas redele, kamēr Miai sabojāti zobi. Lai dzer vēl suliņas, sēž tik pie telefona un netraucē alkonautiem patiesi baudīt dzīvi ?