Marta007 @ 17.09.2024 10:51
Izcila reportāža! Es spēju tikai kādas 10 min paklausīties ??. To šļupstēšanu par vecenēm čūskām trāpīju. Un ka Džilis(!!!) nostājas debīlās sabiedrības daļas pusē, kas par laimi esot 5-10%. Tāds statistiķis ??
es tomēr arī brīnos par tiem mūziķiem, kas piekrīt spaidīt pogas. Pārsvarā komentāros feņkas kontingents, kas profi jau tajā pogu spaidīšanā.Minelūše @ 17.09.2024 13:12Nezinu, kurš to vepri vispār nolīga. Tas taču acīmredzami, ka Kivičs nemaz neder par raidījuma vadītāju. Nerunājot par dīvaino prikidu un bietes krāsas ģīmi, viņš visu laiku pārtrauc runātāju, neļauj pateikt domu līdz galam, neklausās atbildes, izsaka pilnīgi nevajadzīgus komentārus, skaļi bļauj. Bet nu laikam tādus dzērājpasākumus neviens cienīgāks nepiekrīt vadīt.
kivičs nicinoši viņam prasa- nu, tu repo par to, ka tev ir "pains". tev ir tas, šitais, nesēdi ierakumos Ukrainā, kas tevi vecāki nemīlēja? par ko tev ir "pains"? un xantikvariāts nav uz mutes kritis - vienkārši tieši tā arī atbild - "ko tu piepisies man tagad bļe?"
vēl jo vairāk, ja blakus ir hihinošais dzeltenais spoks, kas to tik hihina, cik tu labs, cik tu perfekts un bučo taukās rokas 🤣Incognito @ 17.09.2024 14:33Kivičam kā “vadītājam” ar stāžu vajadzēja jau pieprast šo arodu, bet viņš joprojām nekur tālāk par pāļa bazara līmeni nav ticis. Tāpat kā ar savām vokālajām dotībām, viņš uzskata, ka kā krievu Ņiva - “is perfect from the beginning” un nekas vairs nav ne jāuzlabo, ne jāattīsta.
Neiil @ 17.09.2024 11:50Tikko redzēju Madaras story! Tik smuka, kopta "lētajās" Pepco drēbēs? Un tad acu priekšā Lieņuks savā "300" eiro vērtajā kleitā pie poda wc goramies, tā ka kleitas mala gandrīz podā???
Ja resnais mūlis kā mīzals uz policiju netestos katru reizi, kad kāds pusaudzis šim atšauj pa pakausi. Tad resnajam vispār nebūtu zobu vairāk, tā klīnika uz sardarbību nespētu likt atpakaļ vietā tās plastmas redeles.Snorke @ 16.09.2024 23:48
Pag, cik tad zobu viņam trūkst?? ? Viņš tak vēl nav tik vecs, lai būtu jau tukša mute. Manam 70gadīgajam tēvam trūkst tikai 2 zobi, nesaprotu, kā Andris savos gados šo ir dabūjis gatavu.
Un atšķirībā no mūžīgās devītklasnieces Ļenkuces, Madarai ir dibens. Tā ir dabas dota dāvana. Man diemžēl nav tā paveicies.Pūce Pūcīgā @ 17.09.2024 15:27
Man vispār liekas, ka Madarai ir ļoti seksīgas proporcijas un kad bija tievāka, nevarēja tā manīt. Toties tagad pepco drēbēs, džinsos, piemēram, ļoti seksīgi un skaisti!
vins izskatās pēc Amuna Dāvja, kad viņš ir sakrāsojies :DPikachio @ 17.09.2024 16:36Kivičam pēdējais storijs ar to nofiltrēto bildi ???? Tik idiotiski ir jāmāk izskatīties. Žēl, ka nemāku pievienot bildi. Kāda kura to prot, ielieciet. Tas ir jāsaglabā vēsturei.??
Pūce Pūcīgā @ 17.09.2024 15:27
Man vispār liekas, ka Madarai ir ļoti seksīgas proporcijas un kad bija tievāka, nevarēja tā manīt. Toties tagad pepco drēbēs, džinsos, piemēram, ļoti seksīgi un skaisti!