labi, ka bērnu vismaz šoreiz līdzi paņēmušiBugsPony @ 07.08.2024 19:50Kiviči slaistās pludmalē. Cerams, ka balkona durvis vismaz kārtīgi aiztaisījuši, lai Pūciņš 2.0 "netīšām" nepazūd.
Neiil @ 07.08.2024 19:52labi, ka bērnu vismaz šoreiz līdzi paņēmuši
Es jau domāju, ka no balkona nolēkuši.Minelūše @ 07.08.2024 19:33Atčohnījusies dāma uz vakarpusi. Atkal jūrā kvern.
Puucinjsh @ 07.08.2024 13:35Madarai arī mēģināja sist, bet viņa aizskrēja prom no mājas ar bērniem un piedraudēja, lai vairs nemēģina. To viņa teica intervijā pēc šķiršanās.
Viņš sita vai mēģināja sist visām sievietēm, ar ko bijis.
kapibara @ 07.08.2024 19:13Kivičs aizliedz klausīties viņa mūziku mums. Šodien, diemžēl, sanāca noklausīties vienu Kiviča dziesmu.
Es bailēs trīcu, ka neatnāks ierakstīta vēstule.. ?
Minelūše @ 07.08.2024 19:33Atčohnījusies dāma uz vakarpusi. Atkal jūrā kvern.
Knabsab @ 07.08.2024 21:24Lenox tajā YouTube "kafija ar slavenību" runā visu to pašu ko tagad. Tur viņa izskatās dikti labi, bet chuskas daba jau tāpat redzama, ka taisa no sevi svēto un labestības iemiesojumu.
Par Čura agresiju pret Lenoxu, diemžēl ticu, ka fiziska vardarbība tur ir ikdiena. Kādas zilumainas rokas un plecs viņai bija toreiz Krētā! Nu tak ne jau pati durvju stenderē ieskrēja
yay @ 07.08.2024 22:10
nuu vells viņ zin. Kad man garšoja alkohols, un es tā normāl metu pa lampu (bet man bija 18 nevis 40+)
es regulāri pēc ballītēm modos ar zilumiem pa visu ķermeni. :D Varbūt viņa riktīg pietešās un krīt kur pagadās. Pie kāpņu telpas tak arī gulēja nomīzusies.
Šausmas, kaaaaaa var tik daudz vispar iedzert
sidzha @ 07.08.2024 13:27
Tu domā šo?
https://www.facebook.com/share/p/xtgzu784YFQupU7w/
Pie tam iepriekš atrasts pie Anniņmuižas 4 un Anniņmuižas iela 3, kas ir reāli ļoti tuvu Ruses ielai 26, kur bija kaķis.
izklausās paranoiski, bet nu baigā sakritība, ka tajā apriņķī jau iepriekš bijis kaķis tādas šķirnes. Kiviči uztaisa šovu un nozūd. 😁 Šiem atkal cūkas laime.Puucinjsh @ 08.08.2024 05:10
Tur komentāros raksta, ka kaķis dzīvo Anniņmuižas 7 1.stāvā un viņu laiž staigāties, bieži tiek redzēts apkārtnē. Britu meitene, čipēta, bet nereģistrēta. Vienīgā atšķirība no Pūciņš 2.0, izņemot dzimumu (kas Pūciņa 2.0 gadījumā nav zināms) - bailīga, bet varbūt pa šo laiku jau ir kļuvusi drošāka un mīļāka? Nezinu, bet interesanta adrešu sakritība, jo ļoti tuvu Ruses ielai.
Ja nebūtu patversmes kaķa, kas, manuprāt, ir Pūciņš, jo atbilda visam Pūciņa iezīmēm (izņemot vecumu, kam nav pierādījumu), ļoti iespējama arī versija, ka atdevuši Pūciņu/izmetuši ārā pie tantēm barotājām un tagad paņēmuši atpakaļ, vēlāk atkal izmetīs.