Es saprotu, ka patversme negrib mētāties ar apvainojumiem, iesaistīties konfliktos, arī pie kaķa atrašanas ieraksta minēja, ka lai šie cilvēki atraksta Whatsapp un nenosodīs viņus, jo tiešam savā ziņā ir labāk, ka cilvēki atstāj dzīvniekus pie patversmēm, nevis izmet mežā vai nogalina.
Tomēr jāsaka, ka sakritības ir savādas un jebkurā gadījumā patversme var taču mierīgi atbildēt.
Skaidrs, ka, ja patversmes kaķis nav Kiviču kaķis, tad Kiviču kaķis ir pazudis un tādā gadījumā es teiktu, ka Kivičiem situācija kļūst vēl sliktāka, jo pamats spekulācijām, ka kaķis nomiris.
Tomēr izskatās, ka visiem vienalga, neviens neuztver to nopietni un pēc gada viņi atkal paņems jaunu dzīvnieku. Neticu tam, ka kaut kas mainīsies, viņi tiešām savādā veidā izplūst cauri visiem sūdiem, arī Madaras un meitu mobings, Ārena utt.utt. Neticu, ka viņiem pienāks kaut kāda cita karma kā tā, kas ir tagad - degradēta dzīve un vientuļas vecumdienas, bet diez vai viņi to uztvers kā karmu, degradēta dzīve, viņuprāt, ir rokenrols, bet vientuļās vecumdienās vainos savas atvases.
P.S. Es rakstīju pie patversmes ieraksta un ietagoju 1188, bet diemžēl neko citu nesanāca ietagot, neprotu vai kas.