KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

 
Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |
 
Reitings 5707
Reģ: 20.08.2021
EllaNoElles @ 07.11.2023 15:52

Es izvelku, saspiežu caur sietu un atpakaļ zupā ? un neviens ij nemana, ka Sīpols tur ir?

Ooo šitas man arī būs jāpamēģina! Es vienmēr izķeksēju un metu laukā, lai gan ticu, ka visa garša jau ir zupā!
07.11.2023 16:30 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 4959
Reģ: 03.11.2012
ayame @ 07.11.2023 15:48
Mans Dievs, un tai sievietei ir 40+ un 4 bērni? Tas bija labākais, ka garšvielai klāt maziņi makaroniņi? Zupas foto atgādinā cūkēdienu, tikai kartupeļu mizas trūkst. Apbrīnoju vīriešus, kas prec tādas stulbenes. Laikam neko labāku nav pelnījuši.

Es jau vairs ne par ko nebrīnos, ne par Lienes cūkēdieniem, ne par manas vīrenes receptēm :D
Manai vīrenei arī topā ir vegeta, lieto visu mūžu 😂😂😂
Un uzskata, ka pareizi vārīt frikadeļu zupu ir tā, ka frikadeles iemet katlā pēdējās, kad zupa jau gandrīz gatava, pavāra 10min un izslēdz uguni, atstāj uz plīts, lai ievelkas. Zupa, protams, nav ēdama, jo frikadeles ir pusjēlas un zupa garšo pretīgi, izskatās arī drausmīgi.
07.11.2023 16:33 |
 
Patīk
Reitings 19590
Reģ: 09.12.2015
Tas mirklis, kurā saproti, kāpēc maisījums 3gadniekam ir piemērotāka pamatbarība, nekā viņa mātes gatavots ēdiens..
Lienes vecākās meitas glāba tas, ka bija adekvāti radi visriņķī. Miai atliek vienīgi knupīšpudele.
07.11.2023 16:35 |
 
Reitings 518
Reģ: 02.03.2023
vivii @ 07.11.2023 16:33

Es jau vairs ne par ko nebrīnos, ne par Lienes cūkēdieniem, ne par manas vīrenes receptēm :D
Manai vīrenei arī topā ir vegeta, lieto visu mūžu ???
Un uzskata, ka pareizi vārīt frikadeļu zupu ir tā, ka frikadeles iemet katlā pēdējās, kad zupa jau gandrīz gatava, pavāra 10min un izslēdz uguni, atstāj uz plīts, lai ievelkas. Zupa, protams, nav ēdama, jo frikadeles ir pusjēlas un zupa garšo pretīgi, izskatās arī drausmīgi.

Nu vispār frikadeles vienmēr liek, kad pārējās sastāvdaļas ir brīdi pavārījušās kādu brīdi🤔
Maltā gaļa izvāra ļoti ātri.
Tā dara gan parastie mirstīgie, gan pavāri.
07.11.2023 16:58 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 4959
Reģ: 03.11.2012
Pikachio @ 07.11.2023 16:58

Nu vispār frikadeles vienmēr liek, kad pārējās sastāvdaļas ir brīdi pavārījušās kādu brīdi?
Maltā gaļa izvāra ļoti ātri.
Tā dara gan parastie mirstīgie, gan pavāri.

Bet ja frikadeles ir jēlas vai pusjēlas, tad jau tomēr kaut kas nav ok, ne tā? 😂
Nekur citur neesmu ēdusi tādu pusjēlo frikadeļu zupu, tikai pie trakās vīrenes.
07.11.2023 17:00 |
 
Reitings 4016
Reģ: 08.09.2015
Marinētas bietes, marinēti gurķi, marināde, sērkociņi un, protams, pati galvenā sastāvdaļa vegeta😀 Man ir jautājums, vai var būt vēl stulbāka recepte pasaulē? Un šī vēl lepojas🤦‍♀️ Kā šie vēl nav kaut kādu kuņģa čūlu norāvuši, un priekš artrīta slimnieces vegeta+plus etiķis iet uz urraā, laikam tā ir tā slepenā recepte kā izārstēt artrītu🤔
07.11.2023 17:01 |
 
Patīk
Reitings 19590
Reģ: 09.12.2015
magdalena333 @ 07.11.2023 17:01
Marinētas bietes, marinēti gurķi, marināde, sērkociņi un, protams, pati galvenā sastāvdaļa vegeta? Man ir jautājums, vai var būt vēl stulbāka recepte pasaulē? Un šī vēl lepojas?‍♀️ Kā šie vēl nav kaut kādu kuņģa čūlu norāvuši, un priekš artrīta slimnieces vegeta+plus etiķis iet uz urraā, laikam tā ir tā slepenā recepte kā izārstēt artrītu?

Alkoholiķiem notrulinās garšas kārpiņas, tāpēc prasās tas, ko Lienes tante sauc par "kreptīgs".
07.11.2023 17:13 |
 
Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
vivii @ 07.11.2023 16:33

Es jau vairs ne par ko nebrīnos, ne par Lienes cūkēdieniem, ne par manas vīrenes receptēm :D
Manai vīrenei arī topā ir vegeta, lieto visu mūžu ???
Un uzskata, ka pareizi vārīt frikadeļu zupu ir tā, ka frikadeles iemet katlā pēdējās, kad zupa jau gandrīz gatava, pavāra 10min un izslēdz uguni, atstāj uz plīts, lai ievelkas. Zupa, protams, nav ēdama, jo frikadeles ir pusjēlas un zupa garšo pretīgi, izskatās arī drausmīgi.
10 minūtes ir pilnīgi pietiekami, ja vien frikadeles nav kotlešu izmērā 🤷🏻‍♀️
07.11.2023 17:21 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
https://www.delfi.lv/tasty/receptes/klasiska-frikadelu-zupa.d?id=43622647. Kāda liek sākumā frikadeles un vāra stundu ?😀
07.11.2023 17:31 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
https://receptes.tvnet.lv/6892127/zupai-trukst-garsa-glab-to-ar-vienu-sastavdalu. Ari etiķis vai marinējumi zupā ir ikdienišķi būtībā ! Nekas jauns .
07.11.2023 17:41 |
 
Reitings 11429
Reģ: 10.11.2022
vivii @ 07.11.2023 17:00

Bet ja frikadeles ir jēlas vai pusjēlas, tad jau tomēr kaut kas nav ok, ne tā? ?
Nekur citur neesmu ēdusi tādu pusjēlo frikadeļu zupu, tikai pie trakās vīrenes.
varbut vina zinot attiesmi ta nedaudz iesmej par tevi iebarojot pusjelas?
07.11.2023 17:43 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
https://lv.food-of-dream.com/publication/33685/. Rosoļņiks vispār tak sena recepte
07.11.2023 17:44 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 4959
Reģ: 03.11.2012
Marfa @ 07.11.2023 17:43
varbut vina zinot attiesmi ta nedaudz iesmej par tevi iebarojot pusjelas?

Nu tad viņa iesmej arī par savu mazbērnu, dēlu un vīru 👍🏻😊un ne vienu reizi vien.
Kā mans vīrs teica, viņa tā gatavo visu mūžu un ne tikai zupas.
07.11.2023 17:50 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Ka tu gatavo frikadeļu zupu?
07.11.2023 17:53 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 4322
Reģ: 31.10.2010
Ehh, Lienīte, kā gribētos tajā karaliskajā ģimenē ieperināties, vai ne? Noteikti pat veco Čārlzu labprāt apprecētu. Laikam nezina, ka karaliskajā ģimenē ir vesels saraksts ar noteikumiem, kas viņiem jāievēro to a tee.
07.11.2023 18:04 |
 
10 gadi
Reitings 7037
Reģ: 17.09.2009
Oi, man liekas caureja pamatīga pēc tādas zupas 😳🤣
07.11.2023 18:06 |
 
Reitings 11429
Reģ: 10.11.2022
vivii @ 07.11.2023 17:50

Nu tad viņa iesmej arī par savu mazbērnu, dēlu un vīru ???un ne vienu reizi vien.
Kā mans vīrs teica, viņa tā gatavo visu mūžu un ne tikai zupas.
nu ja, gadas 🤣 bet pec Lenkas zupinam, nakamaja diena virs toch bus majas.
07.11.2023 18:09 |
 
10 gadi
Reitings 464
Reģ: 10.04.2013
McSara @ 07.11.2023 16:30

Ooo šitas man arī būs jāpamēģina! Es vienmēr izķeksēju un metu laukā, lai gan ticu, ka visa garša jau ir zupā!

Es to kaut kur internetos redzēju, vienreiz pamēģināju, sapratu, ka easy. Jo tas sīpols pat ar dakšu saspiežas putriņā, sīpola nav, bet viņš ir.
07.11.2023 18:23 |
 
Reitings 36890
Reģ: 10.11.2022
Kā var tā samačkāt ēdienu? Vāra sakņu zupu, bet izvāra kiš miš ar marinētiem gurķiem, vegetu un zupas garšvielu ar gaili virsū, kur klāt makaroni 🙈. Pat ēdiens viņai ir pilnīgi bezgaumīgs. Ento talantu un profesiju pārstāve visu dara pilnīgi caur pakaļu. Tante 40 + ir pilnīgi infantila un neprot pat sakņu zupu izvārīt. Miai tik ļoti nav paveicies.
07.11.2023 18:41 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits