Lorra @ 16.03.2023 14:55Vai pie vainas tās mega Russian Volume skropstas? …nevar saprast.
amoreamore @ 16.03.2023 12:20Gribēju tikai pateikt, ka tas Z-Scars bungu džeks - Māris Ozoliņš (tas pats, kas plekstei pasniedz bungu spēlēšanas nodarbības), ir dikti simpātisks vīrietis, vismaz manai gaumei. un labāks par kirpiču jau točna ir. vai tik vecā plekse nemet acis uz to Māri, ka tā raujās bungas spēlēt? :)
EsFeja @ 16.03.2023 16:59
Es vispār tikko nošokējos. Izrādās, ka tas bundzinieks spēlē vienā no manām mīļākajām grupām "Oranžās brīvdienas". Ko viņš pie velna dara kopā ar Kiviču? Saprotu, ka pirms daudziem gadiem, kad grupa parādījās, ok, bet tagad? Esmu nedaudz vīlusies.
Knabsab @ 16.03.2023 17:10
Oho! Man arī tas ir pārsteigums, Oranžie ir dikti forši!
Bet nu dāmas, būsim godīgas, Ļenkai ne tik ļoti bungu spēle interesē, cik tas skolotājs ? tāpēc tur kūst un elš par savu jauno hobiju. Ak jee, es iedomājos to viņas tizlo koķetēšanu, ka viņa noteikti glaimo tam chalim un izpilda savas vīriešu slavēšanas metodes ?
Tāpat lieņukam vairāki storiji kur atzīmēts, bet nevienu viņš nav pāršērojis. 😅EsFeja @ 16.03.2023 17:18
Bet vienīgais prieks, ka paskatot viņa profilu, viņš nesen ir noreklamējis Oranžajām jauno dziesmu, bet nekur nav nekādas reklāmas par Z-scars.
Un es neticu, ka viņam varētu vispār patikt tāda Liene. Tā ka, viņa to aci var mest cik grib.
kapriza__ @ 16.03.2023 17:26Tāpat lieņukam vairāki storiji kur atzīmēts, bet nevienu viņš nav pāršērojis. ?
EsFeja @ 16.03.2023 18:58
Un tieši kā šo piemin, tomēr ir pāršērojis. So sad.
Knabsab @ 16.03.2023 19:01
Un Ļenka pāršērojusi kā Māris ir nošērojis ? lai mums rozajām lezbēm tiek ?
Jeeezin, Lienes IG kontents ir vnk bēdu ieleja ?
Minelūše @ 16.03.2023 19:42Tā recepte?Tikpat labi varēja aprakstīt, kā tēju uzvārīt vai sviestmaizi uzsmērēt.