Adele4 @ 14.03.2023 22:40vai tad nodrukāja? Man šķiet bija tikai elektroniski
Domāju, ka bezgalīgi Madaru apdirst arī vairs nevar atļauties jo viņai tomēr ir Jānis. Tāds sakarīgs čalis izskatās, gan jau Madaru aizstāvēs juridiski, ne kulakiem un muti. Kivuļi tāpat jau aplauzušies par garajām mēlēm, tiesvedībās, bāriņtiesās visur kur vien var. Sākās jau ar Dimiteru, bet no dimetera to pat negaidīju, ka naudu gatavs atdot Kivas bērniem, gan jau saprata, ka neko nesaņems, jo bass kā baznīcas žurka.Kurpīte @ 14.03.2023 20:48
Tak tur jau nav ko rakstīt, visa grāmata balstīta uz Madaras apvainošanu, bet nu cik tur daudz var izspiest? 15 lappuses? Tad nu tagad velk garumā un domā, ko lai vēl pieraksta ?
Nu, bet vai nav taisnība?Naomi* @ 14.03.2023 22:48
Sasmējos par apzīmējumu- IT speciāliste, poda birste. ?
Iemesls iedzert un nosvinēt! Ah tā poda birste smadzeņotāja, uztaisīs tak jaunu IG tur nemaz nekā pārāk traka nebija, salīdzinot ar to kas zināms šeit. Ceru šo forumu birstei nav iespēju likvidēt.:)) Izskatās pakaļa svilst reāli, gan par Kivi, gan bāriņtiesām, kaut gan iespējams būtu viņai atvieglojums, ka Miu ielek kādā centrā. Pat pēc viņu publikācijām ir nojauta, ka tai mazulītei ir kādas problēmas:(Knabsab @ 14.03.2023 23:15Kivichclub izskatās, ka ir nobanots, man caur saraksti atrod profilu, bet tas ir tukšs.
Ļenka noteikti svin uzvaru ? droši vien nevis grāmatu rakstīja bet sūdzības instagramam, vot arī jums meitenes tas darbs ar smadzenēm ?
Jo grāmatu pabeigt smadzene nedavelk, nobanot kādu IG - vot tipiski Ļenkas spējas
Gardenia @ 15.03.2023 00:08Ceru Jūs sapratāt par MIU neko sliktu ne domāju, ne rakstu tur tikai vecāku nolaidība, totāla bezatbildība pret bērniņu. Nav mīlestības, komunikācijas pret mazo. Pat nebaro var redzēt ar normālu ēdienu, tiešām tik pudele? Līga Graudiņa iespējams sakarīgāk izturās pret saviem zvēriņiem. Man dakteri vairāki ir teikuši, ka bēbis aug un veidojās tieši miedziņā. Iespējams kļūdos, Mazajam tomēr vajag to miegu, man pat daktere teica kādreiz ja sīcis gūļ pastaigā tad turpini staigāt lai izguļas.
Kas grib atņemt mājas Kivičs? pirmo reizi dzirdu. iespējams izdzēsi jo kļūdījies tēmā?Ariete @ 15.03.2023 00:23??♀️
Graudiņi ir ģimene ar savām vērtībām un darāmiem darbiem, kuram tad vēl laiks piskatīt svešu bērnu.vivii @ 15.03.2023 00:17
Man liekas, ka tai Līgai tīri fiziski nebūtu laiks, tagad pieskatīt citu bērnu, jo cik var saprast, viņi pārvacas?
A Lieņuksam kā reiz iekrīt “pasākumi” un gan jau pasākumu vietas, organizātori, arī ir sākuši iebilst, ka nekādus bērnus nevar ņemt līdzi.
Tāpēc Lieņukam nekas cits neatliek kā meklēt aukli, ja grib skraidīt pakaļ savai sardelei. ?
Jā, sorry, kļūdījosGardenia @ 15.03.2023 00:26Kas grib atņemt mājas Kivičs? pirmo reizi dzirdu. iespējams izdzēsi jo kļūdījies tēmā?
Domāju ilgi nav jāgaida, max gads 😁Gardenia @ 15.03.2023 00:58Es baidos, sāku kļūt nejauka.:( Nevaru sagaidīt kad Kivis pamuks no Ļenkas, jo viņa viņu reāli velk pagrimumā.
Tieši manas domas maksimums gads! varētu mēs te pat totalizatoru uztaisīt:)) īkšķis zaļš Ļenka paliek bez Kivja, īkšķis sarkans dzīvo laimīgi.Ariete @ 15.03.2023 01:06Domāju ilgi nav jāgaida, max gads ?
Uzspiedu sarkano! Viņi dzīvos un tēlos, ka ir laimīgi. Kivis jau ir sapratis, ka ir pilnīgās auzās iebraucis, bet nevar jau atzīt. Tak nevienam Latvijā nav tādas mīlas!Gardenia @ 15.03.2023 01:56Tieši manas domas maksimums gads! varētu mēs te pat totalizatoru uztaisīt:)) īkšķis zaļš Ļenka paliek bez Kivja, īkšķis sarkans dzīvo laimīgi.
SantaBarbara @ 14.03.2023 22:07
Ne tikai rakstīja,bet jau uz tipogrāfiju bija nosútījusi arī???