Ariete @ 27.02.2023 09:53Apbrīnojami kā viena švabra, ģimeņu jaucēja, kam nav svēti pat pašas bērni spēj nogremdēt vīrieti.
Madaras laikā Andris bija salīdzinoši normāls vīrietis ar normālu dzīvi.
Tagad izskatās ka Andrim ir depresija.
Nu, ja viņš varēja apprecēt Ļenku, tad tur nav pilns rublis. Pālī bildināja, pālī apprecēja. :DMathilde @ 27.02.2023 09:58
viņam galva nav uz pleciem?
Nez kāpēc tieši viņš dzīvo ar Lenku kopā?
EsPati @ 27.02.2023 09:42
Nopietni??? Kas tie par stulbiem uzskatiem, ja alkoholu, tad tikai “labu un dārgu” ?? Labs var būt arī ne pats dārgākais. Tāds smieklīgs uzsvars uz to “labs”. Bet, cik saprotu, jūs esat no tā plauktiņa, kur nedod Dievs drēbes humpalās nopirkt vai pepco ??
Mathilde @ 27.02.2023 09:37
un vakariņās vīnu?
Mani bērni uzauguši, ka svētku vakariņās, īpašos gadījumos vai tad, kad ir noskaņojums mēs iedzeram glāzi labu! vīnu vai šampanieti. Reizēm vīrs kādu malku labu sipru dzērienu.
Es no ceļojumumiem parasti atvedu kādu pudeli, pēc tam uzreiz atmiņas.
Man gan patīk kādreiz kautko labu, ar labu kompāniju, skatu.
Šķiet bērniem ir jāredz, ka alkoholu var lietot pieaugušajā vecumā, bet labu, dārgu, un ar mēru, baudot.
( mēs gan neviens nesmēķējam, tas gan ir tabu)
pfff, nez ko tu te meklē lupatlašu čatā augstprātīgā oligarhiene 😂Miuce @ 27.02.2023 10:11
Gribētu dzirdēt tos lētos alko nosaukumus, kuri ir labi. Tādas lupatlases parasti sāk saukt pārsaldinātos sidrus, dzirkstošās Boscas, kagorus un tādus mēslus, jo viņām garšo, tātad LABS, lai gan patiesībā nekas labs nav dzerts. Tā, ir, sivēniem pērles nepienākas, jo sivēni pērles neatpazīst, viņi tās samīda, runkuļus gan ātri sagrauž.
Un ja cilvēks nepērk pepco vai tamlīdzīgus sūdus, tad viņam bez maz vai vainīgam jājūtas, ka viņam ir nauda nopirkt normālas kvalitātes drēbes. Beigās jau sāk vilkt uz Lieņuka līmeni, ka kurpes jāsaliek grāmatplauktā, brendu kastes tukšās kaut kur salasītas jāpasludina par istabas dekoriem un lepni jāstaigā made in china vjuittonā. Viss jau būtu skaisti, bet nevajag tā apvainoties, ja kāds var atļauties dzīvot labāk.
Mathilde @ 27.02.2023 09:58
viņam galva nav uz pleciem?
Nez kāpēc tieši viņš dzīvo ar Lenku kopā?
qwe @ 27.02.2023 09:59Ak dievs, kivichklub, es rēcu, ļenoks izrādās graudiņai šķīvi nozagusi ????
gan jau kur pamodās , tur brokssto. brokastis gultā Lienes gaumē 😂😂😂Tusnelda1 @ 27.02.2023 10:23
Un kāpēc tas brokastu šķīvis uz grīdas??
Esmu. Bet rītu sākt ar alkoholu, ja Tev mājās ir mazs bērns tomēr, manuprāt, ir nepieņemami! Alkohola lietošana nav savienojama ar bērnu pieskatīšanu. Un es vēl neko neteiktu par šampanieša glāzi pie brokastīm, ja ar ģimeni esat aizgājuši uz branču. Bet skaidrs, ka 1 glāze nav par Kivičiem. Tur ar 1 nekas nebeidzas, un tas nabaga bērns nonstopā redz, ka vecāki pālī.Mathilde @ 27.02.2023 00:24nepiesienoties Lienei, Jūs neviena neesat iesākusi kādu brīvdienas rītu ar šampusiku?
Vispār traki šitā nezinot iziet ēterā ( ja tā ir) , es tiešām negribētu
Miuce @ 27.02.2023 10:11
Gribētu dzirdēt tos lētos alko nosaukumus, kuri ir labi. Tādas lupatlases parasti sāk saukt pārsaldinātos sidrus, dzirkstošās Boscas, kagorus un tādus mēslus, jo viņām garšo, tātad LABS, lai gan patiesībā nekas labs nav dzerts. Tā, ir, sivēniem pērles nepienākas, jo sivēni pērles neatpazīst, viņi tās samīda, runkuļus gan ātri sagrauž.
Un ja cilvēks nepērk pepco vai tamlīdzīgus sūdus, tad viņam bez maz vai vainīgam jājūtas, ka viņam ir nauda nopirkt normālas kvalitātes drēbes. Beigās jau sāk vilkt uz Lieņuka līmeni, ka kurpes jāsaliek grāmatplauktā, brendu kastes tukšās kaut kur salasītas jāpasludina par istabas dekoriem un lepni jāstaigā made in china vjuittonā. Viss jau būtu skaisti, bet nevajag tā apvainoties, ja kāds var atļauties dzīvot labāk.
Ariete @ 27.02.2023 10:25gan jau kur pamodās , tur brokssto. brokastis gultā Lienes gaumē ???