Es domāju tas nabaga bērns savā dzīvīte ir vairāk redzējis nekā mēs te visas kopumā.Knabsab @ 26.02.2023 11:49Vienīgais, kas ir reāli briesmīgi šajā situàcijā - kādu skandālu būs jānovēro nabaga Miai! Kas tur notiks? Vicināsies ar rokām? Ķebļus lidinās? Un bērns to visu redzēs, kā divi alkāni skaidro attiecības...
krixis3 @ 26.02.2023 11:50Kārtīgi noklausījos to live, man likās, ka Liene reāli aiz dusmām kaut ko aizsvieda pa gaisu un no dusmām Kivja aliņu pašāva vaļā. Brīnums ka ne nolamājas
SantaBarbara @ 26.02.2023 11:40Nu re Lienīt ,knapi 4 gadi kopā un tu esi kluvusi tieši par tādu pašu kotlešu cepēju ,kā Madara savā laikā ,kas zin ar ko Resnais runcis pa nakti tēju dzēra ,kamēr Liene gaidīja mājās beloved husband-tagad var izjust ,kā tas bija Madarai ,ko lai saka karma …
Kad sargsuns bodīgards ir blakus, tad Kivis ir drošībā. Šoreiz sargsuns bodīgards neaizbrauca sargāt, tāpēc uztraucas vai Kivis nav apdraudēts no trakajām mātītēm 🐕🦺Ariete @ 26.02.2023 11:50Kivičš ir drošībā no nogribējušajām mātītēm kas grib viņu izvarot ?????
vivii @ 26.02.2023 12:09
Man arī likās, ka dusmās kaut ko pagrūda tā, ka tas “grūžamais” nokrita :D
Un pēc tam atkorķēja bundžu, bet varbūt savu savu iecienīto sidriņu, ne aliņu? ?
Chempions Rafaels @ 26.02.2023 12:57Akd tā nosmējos no kivicha taisnošanās. Gan jau aizdzērās un nejauši attapās citas vecenes gultā? Nu tik ļoti tā balss nodod.
Es domāju tas nav teātris. Viņa ganjau komā, tāpēc nesaprata ka ieslēdza live.kapriza__ @ 26.02.2023 13:13Kivichklub storijus redzējāt? Ņemu vārdus atpakaļ, kad tas nav teātris. Es tik tiešām nesaprotu kapēc viņa to darīja? Ko viņa centās pieradīt? It sevišķi, ka vēl atkorķē to bundžu, dimāja, ka neviens nesadzirdēs?
centīsies izmocīt no tefteļa to 13.O, vai ka tik vienu jau nav pirms viņas kkur izšāvis.Ariete @ 26.02.2023 13:31Ganjau ostīs Kivīša mini sardelīti ? Ir peldinājis vai nav ???????????????? Piedod, zinu, pretīgi ?