viņam kā pincītis saniezas liekas, ka Love. Ar to arī domā.Nav_vispar @ 21.02.2023 11:48
Kivičs jau par visām ex saka, ka love neesot bijusi :D Par Lieni 100 % teiks to pašu.
Minelūše @ 21.02.2023 12:52Jebkura sieviete, kurai izdevies laikus atbrīvoties no Kiviča, dodged a bullet. Tas nav vīrietis, ar kuru vajadzētu iesaistīties attiecībās un precēt. Cieņa pret sievieti viņam ir svešs jēdziens, pat ja tā sieviete dzemdējusi viņam bērnu.
Ļoti ceru, ka Madarai būs karalienes cienīgas kāzas un Ļenkuce zaļā skaudībā sažūs, atceroties pašas precības, kur viss tika izdiedelēts.
Helga Andersson @ 21.02.2023 15:13Poda birste uztur intrigu storijos ? nu tik būs kaut kas baigi interesants un nebijis ? nu ok, gaidām ?
Mušpapīrs @ 21.02.2023 09:46Šonakt murgoju, ka kaimiņi ir pasaukuši kivi, lai uzspēlē mājas ballītē. Kaut kāda iemesla dēļ viņš devās nomazgāties uz manas mājas vannasistabu un izdomāja noslaucīt savus debesu zvanus ar manu sejas dvieli ?
Laikam tas ir mājiens no augšas, ka jābeidz sekot līdzi šai diskusijai
Vai tas bija rakstīts PDz intervijā?Altra @ 21.02.2023 15:32Man patīk,ka Madaras meitas ir interesējušas vai varēs ņemt sev Sniedzana uzvārdu,kad Madara ar vinu apprecēsies ?
Facebook man izleca kaut kāds rakts par to interviju un tur tā bija rakstīts.Elvīra458 @ 21.02.2023 15:38Vai tas bija rakstīts PDz intervijā?
Altra @ 21.02.2023 15:32Man patīk,ka Madaras meitas ir interesējušas vai varēs ņemt sev Sniedzana uzvārdu,kad Madara ar vinu apprecēsies ?
Liene priecāsies ,jo atkal būs vieta intrigām, varēs gānīties uz nebēdu.Nav_vispar @ 21.02.2023 16:03
Es iedomājos kāds spēriens pa olām tas būs Kivičam :D Liene gan domāju, ka priecāsies par šādu pavērsienu.
Pelnrukšķīte @ 21.02.2023 11:40Bāc. Šis pēdējais links. Izrādās, ka viņš grasījās Agnesi precēt
https://www.apollo.lv/5613263/andrim-kivicam-vasara-bus-kazas
Atvainojos par spamu. Biju aizmirsusi par šo faktu. Varbūt vēl kādai interesanti palasīt :)
Elvīra458 @ 21.02.2023 16:06Liene priecāsies ,jo atkal būs vieta intrigām, varēs gānīties uz nebēdu.
Incognito @ 21.02.2023 14:52Es nezināju par tādu Agnesi viņam pa starpu, bet tā meitene ir pietiekoši gudra, ka Kiviču pasūtījusi. Kundziņš jau neies atzīt, ka dabūjis ar pendeli pa dirsu, tad nu nekas cits neatlika kā teikt, ka bijušas tikai čomiskas attiecības. Ar Madaru arī jau vien tik draugi bijuši, divus bērnus Madara no svētā gara ieņēmusi. Strpc Madarai (vidusskolu beigušajai ?) Kivičonkulis blakus izskatās kā tāds pedolācis haha
Nav_vispar @ 21.02.2023 16:10
Varēs gānīties, tas arī, jā. Bet iekšēji priecāsies, jo tas būs vēl viens solis, kas attālinās meitas no Kiviča. Un kā zināms, tad Liene grib, lai viņas turas pēc iespējas tālāk.