Minny @ 16.07.2021 20:43Es, ar savu raksturu, pasūtītu visus d**** un rīkotu kāzas citur. Man nebūtu pieņemami, ka man manā īpašajā dienā kādam jāskaidrojas un jāpakārtojas, neesmu tak mazais bērns (nezinu gan cik Tev gadi), bet, ja viņai problēmas, tad, lai dzīvo tālāk. Tāpat, ja Jums kāzas ir ar nakšņošanu - kāda velna pēc Jums jābrauc uz viesnīcu un jāatstāj radi/viesi vieni?! Tā mīļā sirds gan neviens nedarās, ok, ja pasākums bez nakšņošanas un visi 23 pa mājām, labi, bet, ja nē, Jums jābūt tuvumā - Jūs esat tie cilvēki, kuru dēļ šie ļautiņi vispār tur atradīsies.
Minny @ 19.07.2021 12:38
Ahā, vīra māte tomēr uz mūžu ???
C00L Dzipsy @ 19.07.2021 12:49
Vēl jau tikai topošā "vīra māte, vella māte"! ?
Jūs abas liekaties mierā. Nejau man ar māti jāprecas. It kā man vienīgajai šāda situācija, kur iejaucās drauga māte.Minny @ 19.07.2021 20:21
Nu, jà, mana doma bija, ka būs uz mūžu - ir iespēja vēl nepieļaut tādu kļūdu :D
Bet šeit es tev piekrītu 😀👍Minny @ 19.07.2021 20:20Leta, es esmu precējusies ar vīrieti, kurš nav vienīgais dēls, bet mani arī nepamet tāda pati sajūta un dzīves “skola” takā Tev. Ja es arī zinātu, kas mani sagaida - nekad mūžā. Bet - diemžēl, cik dzirdēts/redzēta, nenormāli daudz vīrieši šajos laikos tomēr ir nezinu, memmīši?!
Un tad ir ļaunàs, sliktās sievietes, kas grib nošķirt no mammītēm, nē, neviens neko negrib nošķirt, sieviete grib vnk. Normālu, pilnvērtīgu vīru pie sāniem nevis vīrieti un viņa māti, māte ir viens no dzīves dārgumiem, es piekrītu, bet cilvēkam jāmācās atšķirt/nošķirt - dzīve ar sievieti un dzīve ar māti, tam visam nav jābūt vienā katlā.