Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecības un grūtniecība

 
Reitings 10
Reģ: 12.07.2021
Sveikas, meitenes!
Esmu attiecībās gandrīz pusotru gadu un pus gadu esmu bērniņa gaidībās. Bērns nebija plānots, taču viņu paturēju + otra puse ļoti priecājās un vēlas bērnu vairāk nekā laikam es.
4 mēnešus ar bērna tēvu kopā nedzīvojam, jo viņš strādā citā pilsētā un tiekamies nedēļas nogalēs. Tā vēl dzīvosim cerēsim, ka kādu mēnesi vai max 2 .
Šajās attiecībās nekad īsti normāli neesam dzīvojuši, vienmēr it īpaši viņam bijušas visādas problēmas (finanses un citas lietas). Dēļ apstākļiem (covids 5 mēn. dienu dienā bijām kopā, finanses, blakus lietas) nav attiecības bijis labais periods.
Protams, kad pieteicās bērns līdz viņa piedzimšanai gribam sakārtot vēl pāris lietas gan no viņa puses, gan no savas.
Pēdējā laikā jūtos tā it kā viņa vispār nebūtu vai virspusēji, jūtos viena šājā grūtniecībā. Divas dienas nedēļā vai pa dienu sazvanamies, nenosaukšu to par baigo piedalīšanos un iesaistīšanos.
Liekas, ka esmu kopā ar labāko draugu, kuriem būs kopīgs draugs nevis, ka esmu kopā ar mīļoto vīrieti. Labi, katram savas problēmas un lietas, kas jānokārto taču jūtu ka nedomājam par attiecībām kā tādam vai nejūtos viņam tuva. Jūtu ziņā man sāk kaut kas ļoti trūkst.
Iespējams, ka no manas puses kaut kas ir pazudis pret viņu un tiešām nav ne jausmas kā dzīvosim. Fiziskā puse (sekss) , jau kādu labu laiku negribas mīlēties ar viņu un es nesaprotu kāpēc , nejūtu uzbudinājumu ceru, ka tas ir dēļ grūtniecības + tagad jau ir vēders, kas viņam nedaudz psiholoģiski traucē pēdējās 2 nedēļas un sekss man liekas tāds nekāds.
Pašlaik dēļ visa kopumā jūtos it kā būtu labākie draugi, kam būs kopīgs bērns. Un nu jau nāk tādas domas, ka šīs nav mans īstais cilvēks un esmu pieļāvusi kļūdu. Neredzu, ka būsim gadiem kopā (viņš redz, es nē). Pamest viņu aiziet es šobrīd nevaru.
Kāds Jums ir bijis grūtniecības periods attiecībās? Kāpumi un kritumi?
Kopš ir ienācis bērns Jūsu ģimenē, vai attiecības ir kas mainījies? Uz labo vai slikto pusi?
12.07.2021 23:24 |
 
Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Mūsdienas ir pierādījušas, ka attiecības divu cilvēku starpā ir ļoti dažādas, un arī to izpausmes un sajūtas ir ļoti dažādas. Nedrīkst arī aizmirst par to, ka hormoni Tavā organismā šobrīd strādā pavisam savādāk, un vienu rītu var arī uznākt raudiens tikai tādēļ, ka ārā spīd saule. 🤷🏼‍♀️ Neko pilnīgi konkrēti nav iespējams patiekt un zināt, kā viss norisināsies, tomēr pēc grūtniecības pieredzes, kas man personīgi nebeidzās tā, kā vēlētos, varu teikt, ka sievietei grūtniecības laikā tomēr ļoti gribas kādu, uz kuru ir iespējams paļauties. Kurš ir pastāvīgs, pat tad, ja Tu pēkšņi tāda nebūsi. Gribas mīlestību, atbalstu un kopā būšanu. Un, cik man ir iespējams noprast pēc tā, ko stāsti, liekas, ka kaut kā jāmācās būt vienai un pašai tikt ar visu galā, kas droši vien nav tāds, kādu būtu gribējusi šo bērniņa gaidīšanas laiku, tādēļ arī ir tādas raizes (skumjas)..
Kas saistās ar to, ka neredzi kopīgu nākotni… Nu.. visādi var būt - piedzims bērniņš un radīsies vēlme palikt kopā, arī viņš darīs visu lai būtu mājās.
Vai arī pilnīgi pretēji… sapratīsi, ka tā dzīvot nevēlies un dzīvosiet divi cepuri kuldami..
13.07.2021 01:34 |
 
Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Kas jums liedz pārvākties tuvāk viņa darbam? Jeb kādi viņam ir plāni pēc šiem max 2 mēnešiem?
13.07.2021 06:28 |
 
Reitings 50
Reģ: 23.05.2016
Grūtniecības laikā valdīja hormoni tā ,ka raudāju par to ,ka nepaspēju uz vilcienu aiziet. Gāju atpakaļ uz mājām un raudāju pa ceļam . Bija bezspēcības sajūta . Tas ir tikai viens piemērs. Gaidībās biju tuva ar bērna tēvu. Bet pēc piedzimšanas es no viņa atsvešinājos, jo viņš arī daudz strādāja ,pat nebija vairākas dienas mājās. Jutos viena , likās ,ka neesam īsta ģimene. Tā tas bija apmēram gadu pēc bērniņa dzimšanas.
Izrunājot to mūsu starpā , viņš mainīja savus apstākļus un tagat ir biežāk mājas , tas mūs satuvināja.
Varbūt tev ir tāpat ? Jūs neiesaistāties viens otra ikdienā...grūtniecības laikā tas tiešām varētu šķist skumji. Kad pēc 2 mēnešiem jums mainīsies situācija un būsiet biežāk kopā , ļoti iespējams ,ka tu atkal pie viņa pieķersies :)
Man palīdz skatīties raidījumu Nanny on tour : Jo Frost. Tur ir ne tikai par to ,kā jāaudzina bērni. Bet arī par to ,ka bērni uzvedās atkarīgi no tā, kā redz savu vecāku attiecības. Bērns būs laimīgs , ja vecāki viens otru mīl un ciena. Bērns nebūs laimīgs , ja mamma jūtas vientuļa un vecāki strīdas. Nākotnē šo būtu vērts paturēt prātā.
13.07.2021 09:32 |
 
Reitings 8
Reģ: 15.04.2021
Man vienīgajai nav izprotams kā var būt neplānots bērns 21. gs.? Kontracepcija neeksistē, ja neesi pārliecināta par partneri? Bet, ja par problēmu, tad nešķiet, ka tavs partneris būtu tev kā labākais draugs, ja pat nevari ar viņu izrunāties kā jūties. Ja jūti, ka viņš nav ieinteresēts lietas mainīt, tad labāk šķiries uzreiz un bērnu audzini viena, lai bērnam vismaz nav jāpeidzīvo šķiršanās strīdi.
13.07.2021 11:12 |
 
Reitings 48
Reģ: 21.04.2018
Nosūtīju vēstuli :)
13.07.2021 14:27 |
 
Reitings 300
Reģ: 26.04.2021
Mans topošais vīrs arī ir nevis citā pilsētā tik, bet valstī, bet pēc 2 nedēļām būs mājās un tad vairs nebūsim šķirti. Tas laiks bez viņa ir grūts, bet mēs sazināmies katru dienu, katru dienu Facetime, es viņam stāstu visu kā pie ārstiem iet un viņš visam seko līdzi ļoti rūpīgi. Tavā gadījumā nezinu, atkarīgs no abiem. Liekas ka pati bērnu negribi un kā donore viņam ziedojies lai dotu bērnu🤷‍♀️ Runājot par seksu, man personīgi mainījās tas ka gribējās savu vīrieti viņam mani arī, tikai lejā hormonu dēļ viss sauss un bez lubrikanta nekādīgi 😃
13.07.2021 14:30 |
 
Patīk
Reitings 703
Reģ: 10.05.2016
Tas ir tikai normāli, ja grūtniecības laikā sāc apšaubīt savas attiecības. Tu domā, vai šis cilvēks ar kuru esi kopā Tev būs piemērots, vai palīdzēs, lād piedzims bērns, vai vairāk nekā tagad iesaistīsies ikdienas darbos utt. Arī man bija tādas domas un tagad saprotu, ka tas viss bija tikai manā galvā, jo vīrs tiešām iesaistās audzināšanā un palīdz ikdienas darbos.
Manuprāt, Tev vajadzētu saprast, vai šī situācija ar prombūtni un attālumu atrisināsies līdz bērna piedzimšanai, ko sākumā noteikti būs nepieciešams, lai vīrietis ir uz vietas. 🙃
Es ieteiktu nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus pirms bērniņš ir ieradies un esat tiešām normāli sākuši dzīvot kopā.
Kā jau minēji - līdz šim jums nav bijusi izdevīga piedzīvot normālu kopā dzīvošanas situāciju. Iesaku to uzsākt pirms bērniņa ierašanās, jo sākums parasti ir diezgan haotisks un tad nebūs objektīvs periods, kuru izvērtēt. 😄🤭
13.07.2021 15:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits