Amyloid @ 10.07.2021 22:23Nav jau tikai tas ka ko domas darba kolegi.
Bet es nevaru izprast kadel tas ir janokluse.
Ja es ietu ar kadu puisi kopa iedzert kafiju vai pastaigat darba laika noteikti pateiktu jo man mav ko slept un tadas lietas nedaru jo ja kluse tad kaut kas tur ir vairak.
Taka man laba draudzene ieteica lai es uzzaicinu so ex kolegii pie mums ciemos uz kadam vakarinam utt. Un tad noverot vinus redzesi kas isti ir pa lietu.
Vai jus ko tadu daritu?
Vai vnk vakar beigas abiem uzdotu jautajumu cik ilgi jus jau satiekaties man aizmuguras. Jo domaju tad cilveki ir aci pret aci un tad jau no acim var nolasit kur ir meli un kur taisniba...
Amyloid @ 10.07.2021 22:23Nav jau tikai tas ka ko domas darba kolegi.
Bet es nevaru izprast kadel tas ir janokluse.
Ja es ietu ar kadu puisi kopa iedzert kafiju vai pastaigat darba laika noteikti pateiktu jo man mav ko slept un tadas lietas nedaru jo ja kluse tad kaut kas tur ir vairak.
Taka man laba draudzene ieteica lai es uzzaicinu so ex kolegii pie mums ciemos uz kadam vakarinam utt. Un tad noverot vinus redzesi kas isti ir pa lietu.
Vai jus ko tadu daritu?
Vai vnk vakar beigas abiem uzdotu jautajumu cik ilgi jus jau satiekaties man aizmuguras. Jo domaju tad cilveki ir aci pret aci un tad jau no acim var nolasit kur ir meli un kur taisniba...
cutiecutie @ 11.07.2021 21:21
Es gan uzaicinātu uz vakariņām ? ja jau tikai draugi, kāpēc nevar nākt ciemos un kopā visi pavakariņot? ļoti ātri tad varētu visu saprast.
Un ja draugs ļoti protestēs un negribēs ex kolēģes ciemošanos, tad jau arī skaidrs kāpēc…
Amyloid @ 11.07.2021 22:42
Uzaicinaju, atbilde bija kodoliga vel nezinu
Amyloid @ 11.07.2021 22:45
Vai varedu tikt brivdienas.
Domaju sakuma vina pateiks draugam ka es esmu uzzaicinajusi.
Es draugam neko neteicu gribu zinat vai vins man rit ko teiks vai gaidis lidz kolege atbildes.
Dusmas vel ieksa ir lielas bet vinam taka nekas nav bijis.
Ka viriesi varbut tik vienaldzigi vai tomer divkosigi.?
Neizprotu ja tev ir jau draudzene ilgstosas attiecibas kam tev jamekle cita,uz kaut kadam nelogiskam pastaigam utt.
Amyloid @ 11.07.2021 22:45
Vai varedu tikt brivdienas.
Domaju sakuma vina pateiks draugam ka es esmu uzzaicinajusi.
Es draugam neko neteicu gribu zinat vai vins man rit ko teiks vai gaidis lidz kolege atbildes.
Dusmas vel ieksa ir lielas bet vinam taka nekas nav bijis.
Ka viriesi varbut tik vienaldzigi vai tomer divkosigi.?
Neizprotu ja tev ir jau draudzene ilgstosas attiecibas kam tev jamekle cita,uz kaut kadam nelogiskam pastaigam utt.