Motherofdragons @ 07.07.2021 22:46Priekš kam mācīties braukt ar lūzni, ja ir iespēja braukt ar labāku mašīnu. Priekš kam downgreidot sev dzīvi, mērķtiecīgi samazināt savu komforta līmeni? Pilnīgi bezjēdzīgi. 3,5k jau tā ir maz priekš mašīnas.
Mans pirmais auto bija automāts ar atpakaļskata kameru, braukt iemācījos kad liku tiesības (toreiz varēja likt tikai ar manuālo, ja liktu tagad, liktu automātu)
Sisenis @ 08.07.2021 06:46
Labi vien ir ka liki manuālo. Sanāks dzīvē iesēsties pie manuālās, zināsi ko darīt. Citādi visi tik slinki, iet uz automātiem, paši sev liekot sprunguļus riteņos.
Motherofdragons @ 08.07.2021 08:31
Pēc tādas loģikas jāmāk braukt arī ar kuģi, lidmašīnu un apache helikopteri. Ja nu sanāks dzīvē iesēsties, zin kā, viskautkas var gadīties. Bezjēdzīgākais arguments ever. Man nav ieraduma braukāt ar svešiem auto un citiem ar neiesaku.
Man, personīgi, pirmā mašīna bija ap 1k, nākamā jau uz 3k (kabriolets), tagad saprotu, ka kabris ir forši vasarā, bet kā mašīna braukšanai pārāk garlaicīga. Otro mašīnu skatīšos ar 200+kw. Un to saprot tikai ikdienā braucot.
Motherofdragons @ 08.07.2021 08:31
Pēc tādas loģikas jāmāk braukt arī ar kuģi, lidmašīnu un apache helikopteri. Ja nu sanāks dzīvē iesēsties, zin kā, viskautkas var gadīties. Bezjēdzīgākais arguments ever. Man nav ieraduma braukāt ar svešiem auto un citiem ar neiesaku.
Sisenis @ 08.07.2021 09:26
Pēc 10 gadiem padiskutēsim par šo atkal. ;)
Piekūns @ 08.07.2021 10:47
Nu šis reizēm arī ir arguments, kāpēc sākumā labāk pirkt lētāku auto. Jo sākumā cilvēks tāpat bieži vien īsti nezin, ko grib no auto. Tad tiek pabraukts un top skaidrs - gribu sportiskāku, komfortablāku, lielāku, mazāku, pēc iespējas mazāk par to maksāt, utt.
Motherofdragons @ 07.07.2021 22:46Priekš kam mācīties braukt ar lūzni, ja ir iespēja braukt ar labāku mašīnu. Priekš kam downgreidot sev dzīvi, mērķtiecīgi samazināt savu komforta līmeni? Pilnīgi bezjēdzīgi. 3,5k jau tā ir maz priekš mašīnas.
Mans pirmais auto bija automāts ar atpakaļskata kameru, braukt iemācījos kad liku tiesības (toreiz varēja likt tikai ar manuālo, ja liktu tagad, liktu automātu)