Pirmo reizi piedzēros, kad man bija 19, jo tad sāku dzīvot atsevišķi no vecākiem, studēt sāku citā pilsētā un radās brīvība. Vecāki man vienmer bijuši diez gan kontrolējoši, tāpēc daudzi tusiņi naktī un vazāšanās apkārt man gāja secen. Draugu man daudz arī nebija. Domāju, ka tie bija iemesli kāpēc agrak nepiedzēros. Piedzēros ar jaunajiem kursa biedriem Aristoteļa svētkos. Piedāvāja iedzert, es piekritu, jo gribēju “iederēties”. Sākām ar rumkolu, pēc vienas sekoja nākama un tad ar nelielu kompāniju aizgājām uz bāru(tagad neatceros vairs nosaukumu), bet tur paņēmām šotiņus un dzērām tos. Tā kā es pirms tam biju dzērusi tikai max 1-2 glāzes šampanieša un kad biju pilngadīga pati biju nopirkusi kokteiļus veikalā, tad man tās rumkolas un šotini bijs par daudz, bet rādīt, ka vairs nevaru negribēju. Es pateicu, ka iziešu ārā izsaukt taksi, jo jau vēls, bet patiesiba man palika slikti, ws izgaju un netālu no bāra, Vecrīgā uz bruģīša pievēmu. Un izdomāju turpināt ceļu kājām, lai nepieņemtu taksistam auto. Nakamaja rītā par brīnumu galva nesāpēja, mezinu, varbūt tāpēc, ka biju labi izgulējusies un vakara sajēgu si izdzert oglītes ar ūdeni(atceros, ka kads man tā mācīja)
Es laikam esmu cilvēks, kuram kā kuro reizi. Pārsvarā sanāk iedzert. Tagad vasara patīk Aperol Spritz, sidrs auksts vai kāds kokčik. Reizēm vīna glāze pie mājās gatavotam vakariņām. Taču, kad man viss totāli noriebjas, tad man ir vēlme piedzerties un parasti, ja ir iespējams tā, ka nākama diena brīva, tad es arī to izdzeru - piedzeros. :D