Hey!
Man ir sanākusi nepatīkama situācija. Īsumā - biju draudzenes ballītē un tur bija puisis, kurš man arī patīk. Nezinu, vai viņš kaut kur to padzirdējis, ka man patīk vai vienkārši zem grāda kļuva bravūrīgs, bet puisis sāka man pievērst ballītē pastiprinātu uzmanību. Jā, mēs noskūpstījāmies, jo tas taču ir puisis, kurš man simpatizēja! Viņš mēģināja dabūt, ko vairāk - dejot uzlika rokas uz dibena(kam es nepievērsu uzmanību), tad, kad atgājām nostāk no citiem mēģināja vispārīgi apgrābstīt ķermeni, teica komplimentus, ka es esot seksīga utml. Es neļāvos. Teicu, ka ne šovakar. Seksa mums nebija. Teicu, ka par strauju un es nevēlos. Sacīju, lai pēc ballītes uzraksta, aiziesim uz randiņu, iepazīsimies tuvāk... bet nākamajā rītā, kad centos dot mājienu par randiņu, tikšanos, piedāvāju pati pastaigāties iziet, viņš atgrūda un kad izstāstīju viņam, ka vakar viņš esot pievērsis man uzmanību.. viņš atbildēja, ka lai es aizmirstot visu, kas bijis, ka viņs bija pālī, neatceras... attiecības nevēlas
Es to visu noriju, sāpīgi bija, naiva es biju, jo iedomājos, ka puisim zem grāda es patiesi interesēju kā otrā pusīte, nevis viegla ēsma... Es nevienu nevainoju. Es dzīvoju tālāk. Nevienam nestāstīju. Jau biju par to aizmirsusi un tad šodien, runāju ar vienu draugu un viņš pajautāja - klau, kas tur tev bija ar to puisi tajā ballītē? Viņš man stāstīja, ka tu esot uzmākusies viņam, gribējusi viņu, tā ir taisnība? Protams, es pateicu, ka nav taisnība, jo es tiešām nebiju iniciatore un gultā viņš mani neievilka un vispār esmu sen šo aizmirsusi, bet acīmredzot viņš, nedabūjis mani gultā izdomāja baumot....
Kā jūs rīkotos? Domājat, ka viņs ir pelnījis norauties pa muti? Mani kretinizē tādi puiši, Es nezinu, kam vēl viņš ir stāstījis, 1 vai vairākiem cilvēkiem, bet nav patīkami klausīties baumās par sevi.. Es ne uz vienu neturu ļaunu prātu un sen biju aizmirsusi to situāciju, bet viņam acīmredzot aizvainojums, ka mani neizdevās ievilkt gultā un tāpēc tagad no mazvērtības kompleksiem baumo