Tieši pirms diviem gadiem iepazinos ar savu tagadējo draugu, tolaik man bija 21, puisim 27 gadi. Mums bija atšķirīgas attiecību pieredzes - man tās bija pirmās, taču viņam jau no padsmit gadu vecuma bijušas vairākas. Iepazināmies vienkārši draugu kompānijā - manuprāt tas arī ir vislabāk, jo vari izvērtēt cilvēku jau uzreiz dzīvē, ne tikai pēc Facebook profila bildes un sarakstes internetā.
Savulaik pati izmantoju Tinderi, lai iepazītos ar jauniem draugiem un teikšu kā ir, nemaz tik peļami vīrieši manā apkārtnē nebija, neuzskatu, ka no šīs aplikācijas ir jākautrējas, ja vēlies iepazīties, uz priekšu - man lielākoties ir tikai pozitīva pieredze, taču jampampiņi arī tur nav retums, vienkārši vajag izvērtēt, jo jebkurā brīdī vari arī izdzēsties. Attiecības ar nevienu neizveidoju, jo tajā laikā to nevēlējos. Pēc kāda gada atkal piereģistrējos un redzēju daudz to pašu seju, ko pirms tam.
Ja jūti, ka savos 20 gados vēlies attiecības, tad uz priekšu, izmanto visas iespējas - apmeklē pasākumus, uzrunā simpatizējošus puišus internetā, esi tam atvērta. Kad man apkārt visām draudzenēm bija čaļi, man patika būt brīvai, bet tagad, kad esmu izbaudījusi, kas ir attiecības, vairs sevi nevarētu iedomāties vienu.