Kada butu tava reakcija, ja puisa mate saktu nesat tev domatu saderinasanas gredzenu, kurs tev nedereja pie bildinasanas? Jasaka, vina so gredzenu ari palidzeja izveleties.
Pirms kada laika ar puisi parvacamies dzivot tuvak vina vecakiem. Biju satikusi vina mammu tikai paris reizes, bet puisis sazvanijas katru dienu. Nekadu problemu. Un tagad ta mamma ir visur, gribam iet pastaigaties, tad ar mammu, braucam iepirkties, tikai ar mammu, ejam uz kafejnicu, ari mamma lidzi. Kad esam majas, tad visu laiku zvana un jauta ko daram. Mamma visur un nekada privatuma un puisis vel vinai visu stasta. Vai ka es vinu cienitu, man ir par daudz vinas.
Biezi esmu ta launa, kas ir neapmierinata, bet pirms paris dienam es tiesam neiztureju. Kada butu jusu reakcija par so visu?
Puisis pirms paris dienam bildinaja. Gredzenu protams brauca izveleties ar mammu. Mamma ieteica gan vietu, kur pirkt, gan gredzenu, vinam patika cits. Puisis panema abus, dazados izmeros, nezinaja manu izmeru. Bildinaja ar to gredzenu, kurs vinam patika, bet man diemzel nedereja abi.
Abi stradajam un nav laika braukt samainit izmerus, ta ka paris dienas esmu bez gredzena, bet kas man liekas jocigi, ka no nakamas dienas vina mamma katru dienu saka nesat pirmo gredzenu. Es ieraudziju un apjuku. Draugam pateicu, ka man tas liekas jocigi, bet vinam isti nav nekadas reakcijas. Ka jums tas liktos?