Sveikas! Dzeru B,D un dzelža grupas vitamīnus,bet lūpu kaktiñi ik pa laikam tā pat plaisā!😑 Rīt pie zobu ārsta un lūpu kaktiñi atkal saplaisājuši🥺 Ko Jūs ieteiktu? kādu labu smērīti ,ko pasmērēt uz lūpu kaktiñu plaisām? Vai zobārsts mani vispār pieñems? 🤔
Šī smērīte gan ir domāta aukstumpumpu ārstēšanai, taču esmu lietojusi arī saplaisājušu lūpu kaktiņu ārstēšanai. Ir palīdzējis.
Vēl jāpiemin, ka man vispār ir ļoti sausas lūpas, kā rezultātā lūpas bieži saplaisā, tāpēc pirms gulētiešanas katru nakti uzsmērēju uz lūpām vislētāko aptiekā nopērkamo vazelīnu, lai pa nakti lūpas nepaliktu vēl sausākas un nesaplaisātu.
Man lūpu kaktiņi nekad neplaisā, bet ir bijusi sausa un ieplaisājusi āda uz pirkstiem pēc puķu dobju ravēšanas. Man vienmēr palīdz Bepanthen ziede, ļoti ātri iedarbojas.
Es kaut kad aptiekā pajautāju par šo. Meitene tāda nīgra, noteica, ka zaļumus vairāk jāēd:D bet iedeva kaut kādas tabletes, kas ļoti ātri palīdzēja. Šķiet, ka nākamajā dienā jau vairs neplaisāja tālāk. Aizej pajautā, ganjau iedos ko līdzīgu :)